-
MigCatalana
-
Ola
Cześć Monika! Nie poznałam cię! Będziesz bogata, jak to powiedział jeden z naszych ulubionych doktorów dziewczynie, która powtarza rok... -
MigCatalana
-
Anonim
-
-
Lawi
-
...pomiot Belzebuba....
-
marta
Hej!!! Wybieram się w tym roku na SGGW do Wawy na weterynarię. Trudno się dostać tak na serio? BO dużo ludzi z medycyny skłąda papiery na weterynarię tak w razie co i mnie dupki w błąd wprowadzają... Możecie mi coś powiedzieć o tym? Jak wam poszła matura? Trudno było sie dostać? Liczę na waszą informację, bo to dla mnie bardzo ważne... -
Ola
My tu mamy taki zapieprz, że już nie pamiętamy matury.
A tak serio, to trudno nam cokolwiek powiedzieć, bo wy macie zupełnie inny system rekrutacji. -
marta
mimo wszystko dzięki... Narazie wkuwam ile wlezie, ale minister edukacji to palant i robi sobie doświadczenia na biednych królikach... matury robią trudniejsze niż próbne takie przynajmniej są wrażenia po angolu i matmie.
a specjalizacje wybiera się już w trakcie studiów czy dopiero po??? -
Anonim
W trakcie, ale jeszcze nie dokonywalismy "oficjalnego wyboru" wiec nie wiem jak to wyglada. A studia przemysl powaznie, na pierwszym roku nie daje rady nawet 1/3 tych co sie dostali, brak tu sielanki typu "wszyscy kochaja zwierzatka", jest naprawde duzo pracy, a zanim zaczniesz leczyc, zobaczysz smierc wielu innych. -
Anonim
Tak sobie teraz spojrzalem na Twoje info....
Wiesz, zapomnij o tym co pisalem wczesniej, sadzac po Twoim nicku poradzisz sobie. Nie martw sie o nic wiecej, tylko zdaj. Powodzenia. -
marta
Slyszałam od ludzi z weterynarii jak to jest... Wiadomo, że na początku zawsze jest ciężko i zdaję sobie sprawę co mnie czeka. Od zawsze praktycznie chciałam być weterynarzem i hodowałam zwierzątka albo przynosiłam z ulicy umierające do domu - za co rodzice na mnie wrzeszczeli, ale nie mieli wyjścia... Jakoś to będzie... Jeśli się dostanę to wytrwam, bo twardy kawał cholery ze mnie. Niestety weterynaria to nie tylko ratowanie, ale dużo śmierci... :( Taka kolej rzeczy... Natura bywa okrótna. Dzięki za informacje. Pozdrawiam i mam nadzieję, że zobaczymy się już na uczelni... :) -
śliwka w kompot
jestem na ostatnim roku uporczywie i jeszcze jest jedna paskudna idzia z trzeciego:P -
Idzia
No jest taka Idzia hi hi hi
Ale wiesz przemyśl czy na pewno chcesz zachrzaniać pięc i pół roku (albo dłużej :-) ) -
Under Construction
Ja już mam dość tego zachrzaniania, a w moich żyłach płynie już prawie sama kawa i efedryna... -
Anonim
a ja sie wlasnie zachlalem w samotnosci, w swoim pokoju, dogami w fogu. Łiiiiii. Aczkolwiek jutro trza sie uczyc wiec ide odespac procenty :) -
Radix
eee no co Ty z Twojego opisu to tylko byly 2 browary,- Kubus ..to troche za malo na Ciebie zeby sie zachlac:P -
Anonim
nie czytales od poczatku :) najpierw byly 4, potem 3, potem 2 (i tu trafiles na gg), potem 1 i w koncu 0.... Dobre piwo ten Dog, bede sie nim od dzisiaj zalewal przy kazdej okazji. -
MigCatalana
o w morde, ale popularne grono... Urszulo... zamiast uczyc sie anali Ty siedzisz na gronie... no nie.... wstydz sie! -
Radix
Arborku ..jak tam oko po wczorajszym???? hehehe to bylo boskie cos zrobil na schodach:D....tylko jedno mi sie nie podoba ..ze poszedles sobie tak nawet nie powedziles ...narazyna..no nic ..ale mam zmartwiajaca wiadomosc dla Ciebie ( a moze nie) poprawa anali jest...dopiero we wrześniu..:p