- 1
- 2
-
d p
Mozecie napsiac kiedy bierzecie praktyki? Dobrze byloby zebrac ekipe ktora praktykowalaby w jednym terminie, wtedy mozna bedzie dobrze zorganizowac "czas wolny"; )
Ja zastanawiam sie nad pierwszym terminem, w szklarniach...
Szkoda, ze tak malo jest osob z naszego roku na gronie; ( -
Agnieszka
Ja niewiele wiem o praktykach... Kazali nam wybrac sobie 2 terminy i potem beda ukladac jakis grafik :P Wzielam sobie genetyke/szklarnie/sad. Bo sie nie moglam zdecydowac; ) W sumie fajnie byloby z kims znajomym... -
olcia
-
GoHa
-
-
Pan Marcin
Ja też genetyka w lipcu, hehe.
Miło mi, będą praktyki "pod gronem"??? LOL :D -
Anonim
a ja na rośliny lecznicze i warzywnictwo na pierwszy termin choc wolalam genetyke...moze znacie kogos kto by sie zamienil? -
GoHa
Może ktos wie , co sie robi na tej genetyce i gdzie to jest? bo każdy mówi co innego... -
Anonim
-
Agnieszka
Ja tez genetyka w lipcu; ) i moje dwie kolezanki z grupy; ) Wiec chyba bedzie wesolo :) -
olcia
szkoda tylko że musimy tyle pieniążków płacić za akademik:(
no właśnie , a kto z was bierze akademik na praktyki? -
Agnieszka
Ja myslalam, zeby wziac ale nie wiem, ile kosztuje i czy sie oplaca... Bo ta genetyka to gdzie ma praktyki? -
Anonim
-
Anonim
czy jest ktos kto ma praktyki we wrzesniu- genetyke i\lub moze bedzie mieszkeł w akademiku? -
olcia
wydaje mi się że genetyka może być na miejscu, na kampusie, ale to nic pewnego, a akademik kosztuje 290zł za trójkę. -
Inżynier Bimber
genetyka jest na wolicy, obok stadniny koni, nie daleko od kampusu 6 przystanków 166 lub 4 143 w strone natolina -
olcia
-
Anonim
Ja mam praktyki na ozdobnych juz prawie 4 miechy, jestem na 3 roku, my mamy urlop w lipcu a Wy wchodzicie do akcji za nas:)) Milej pracy:D -
Agnieszka
Tu wszyscy na genetyke w lipcu, wiec powinniscie byc zorientowani - kiedy zaczynamy?!?!? :D bo nie chce przegapic pierwszego dnia :P Eeh a tak w ogole to ja nie wiem, jak bede dojezdzac taki kawal na 8 rano! Eeh 4 przesiadki :( -
GoHa
-
Agnieszka
No pierwszy teramin naturalnie oblalam; ) aczkolwiek udalo mi sie ustrzelic az 14 punktow! :D Wizyta u pana w pokoju byla juz poznym wieczorem, bo odpowiadalam w ostatniej trojce, ale wszystkie zaliczylysmy na 4,0 :D Wiec ladnie... A Tobie? A co do praktyk jeszcze... Nie chcialby mnie ktos przypadkiem podwozic na praktyki?! :D Bo sie spozniac nie mozna :P a ja sie na wszystko spozniam, na wszystkie egzaminy; )
- 1
- 2