SGGW - OGRODNICTWO [990]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • d p

Mozecie napsiac kiedy bierzecie praktyki? Dobrze byloby zebrac ekipe ktora praktykowalaby w jednym terminie, wtedy mozna bedzie dobrze zorganizowac "czas wolny"; )
    Ja zastanawiam sie nad pierwszym terminem, w szklarniach...
    Szkoda, ze tak malo jest osob z naszego roku na gronie; (
  • Agnieszka

Ja niewiele wiem o praktykach... Kazali nam wybrac sobie 2 terminy i potem beda ukladac jakis grafik :P Wzielam sobie genetyke/szklarnie/sad. Bo sie nie moglam zdecydowac; ) W sumie fajnie byloby z kims znajomym...
  • olcia

a ja dostałam genetykę na pierwszy termin:)
  • GoHa

a ja tak samo jak Ola
  • Pan Marcin

Ja też genetyka w lipcu, hehe.
    Miło mi, będą praktyki "pod gronem"??? LOL :D
  • Anonim

a ja na rośliny lecznicze i warzywnictwo na pierwszy termin choc wolalam genetyke...moze znacie kogos kto by sie zamienil?
  • GoHa

Może ktos wie , co sie robi na tej genetyce i gdzie to jest? bo każdy mówi co innego...
  • Anonim

hej. Ja jestem na genetyce na trzecim terminie.
  • Agnieszka

Ja tez genetyka w lipcu; ) i moje dwie kolezanki z grupy; ) Wiec chyba bedzie wesolo :)
  • olcia

szkoda tylko że musimy tyle pieniążków płacić za akademik:(
    no właśnie , a kto z was bierze akademik na praktyki?
  • Agnieszka

Ja myslalam, zeby wziac ale nie wiem, ile kosztuje i czy sie oplaca... Bo ta genetyka to gdzie ma praktyki?
  • Anonim

no to lipec w komplecie+ genetyka:)) bedzie odjazd
  • Anonim

czy jest ktos kto ma praktyki we wrzesniu- genetyke i\lub moze bedzie mieszkeł w akademiku?
  • olcia

wydaje mi się że genetyka może być na miejscu, na kampusie, ale to nic pewnego, a akademik kosztuje 290zł za trójkę.
  • Inżynier Bimber

genetyka jest na wolicy, obok stadniny koni, nie daleko od kampusu 6 przystanków 166 lub 4 143 w strone natolina
  • olcia

dzięki Bruno, a wiesz może co sie dokładniej robi na genach w lipcu?
  • Anonim

Ja mam praktyki na ozdobnych juz prawie 4 miechy, jestem na 3 roku, my mamy urlop w lipcu a Wy wchodzicie do akcji za nas:)) Milej pracy:D
  • Agnieszka

Tu wszyscy na genetyke w lipcu, wiec powinniscie byc zorientowani - kiedy zaczynamy?!?!? :D bo nie chce przegapic pierwszego dnia :P Eeh a tak w ogole to ja nie wiem, jak bede dojezdzac taki kawal na 8 rano! Eeh 4 przesiadki :(
  • GoHa

zaczynamy 4-tego.Jak Ci uprawa poszła?
  • Agnieszka

No pierwszy teramin naturalnie oblalam; ) aczkolwiek udalo mi sie ustrzelic az 14 punktow! :D Wizyta u pana w pokoju byla juz poznym wieczorem, bo odpowiadalam w ostatniej trojce, ale wszystkie zaliczylysmy na 4,0 :D Wiec ladnie... A Tobie? A co do praktyk jeszcze... Nie chcialby mnie ktos przypadkiem podwozic na praktyki?! :D Bo sie spozniac nie mozna :P a ja sie na wszystko spozniam, na wszystkie egzaminy; )
  • 1
  • 2
| |

Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (2)