sexy- wybory miss grona [123]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • skywalker

ogłaszam ropoczęcie sezonu na wybory MISS GRONA PART TFU!
  • skywalker

I edycja fyborów Miski, Misy i Miednicy Grona 2005 właśnie dobiegła końca. Ze względu na olbrzymie zainteresowanie publiczności, wręcz niewiarygodnie dużą liczbę kandydatek oraz ku przyjemności Żury ogłaszam otwarcie II edycji fyborów: MISS GRONA PART TFU, SUPER MEGA SPECIAL EXTENDED EDITION!!!!!!!!!!

Here are the rules.
    1) zakładam nowe podgrono dla nowych wyborów:
    2) Żury Główne, tzw. Jądro Ciemności w składzie: Precious, Depeszmonia, Weruszka – część kobieca, ze względów oczywistych ograniczona tylko do trzech kobiet. Cześć męska: Przewodniczący Żury: Skywalker- władca miecza świetlnego, arturro – Praojciec i Wielki Stwórca. To skład podstawowy: UWAGA, UWAGA!!!!! POSZUKUJEMY JESZCZE DWÓCH CHĘTNYCH PANÓW DO TEGO CIĘŻKIEGO I ARCYODPOWIEDZILANEGO ZADANIA – ZNACZY POSZUKUJEMY JESZCZE DWÓCH PANÓW DO JĄDRA CIEMNOŚCI!!!!! Zgłoszenia prosimy nadsyłać do Skywalkera albo arturro.
    3) Jądro ciemności ma prawo do oddania dwóch ważnych głosów po przez podniesienie lewego palca dużego w prawej stopie.
    4) W skład pozostałego Żury wchodzić będą wszyscy chętni Panowie – podkreślam Panowie, którzy swój JEDEN głos wysyłają na Priv do Skywalkera, arturro i Precious – żeby nie było podejrzeń o matactwo i „lub czasopisma”
    5) W konkursie mogą brać tylko i wyłącznie członkinie społeczności gronowej – nie jest koniecznością rejestracja w Gronie Wyborów Miss z tym, że w momencie udzielania odpowiedzi przez kandydatki – patrz pkt. 6c, takowa konieczność zaistnieje.
    6) Przebieg Wyborów:
    - pierwsza część wyborów to przyjmowanie zgłoszeń kandydatek: muszą zawierać dokumentacje fotograficzną, pisemną zgodę od rodziców i dziadków, rentgen klatki piersiowej oraz zaświadczenie od pani Krysi z kiosku o braku zaległości płatniczych.
    - Na podstawie złożonych dokumentów Żury wybierze grupę finalistek, tj. 10% zgłoszonych kandydatek ale nie mniej niż 6.
    - Następnie rozpocznie się faza pytań: każdy z członków Jądra Ciemności ma prawo do zadania wybranej kandydatce jednego pytania, przy czym każdej kandydatce musi zostać zadane jedno pytanie.
    - Na podstawie dotychczasowych prezentacji kandydatek Jądro Ciemności wraz z pozostałymi członkami Żury dokona wybory trzech pierwszych miejsc. Głosowanie odbywa się przez wysłanie do ...patrz pkt. 4.
    7) Skład Jądra Ciemności musi ukonstytuować się do wtorku, tj. 26 kwiecień 2005
    8) Skład całego Żury zamykamy w niedziele, tj. 1 maja 2005 – to taki środek organizacyjny, żeby potem nie było bałaganu, że ktoś się dołącza w połowie wyborów i nie kuma o co chodzi, bo mu się nie chce przeczytać 15 stron postów.
    9) Nabór kandydatek już trwa: prosimy o dobrowolne lub nie zgłaszanie się samych kandydatek lub zgłaszanie kandydatek przez kogoś – kandydatki muszą mieć pełną świadomość uczestnictwa w konkursie!!!!!!!!! No bo kurna jak się mają zaprezentować jak nie będą widziały co, gdzie, kiedy i jak???
    10) Dniem zamknięcia i zakończenia wyborów jest 30 maj 2005. Jądro Ciemności dopuszcza jednak zmianę tej daty (skrócenie lub wydłużenie) w zależności od zainteresowania i chęci wszystkich uczestników.

I to tyle z zasad...jak już tu dobrnęliście z czytaniem to dobrze!!!!!!! Już więcej nic nie piszę. Aha jeszcze jedno. Skargi i zażalenia odnośnie regulaminu proszę kierować bezpośrednio do mnie albo umieszczać na postach!
  • *SweetLittleGirl*

Wow, jaki regulamin :) Może w ten oto sposób w drugiej edycji bałaganu nie będzie :)
    Jak na razie z mojej strony skarg i zażaleń BRAK!
  • wacik

No swietnie sie nasz prowadzący spisuje :)
  • *SweetLittleGirl*

No musi się starać, ciąży na nim niebagatelna odpowiedzialność :)
  • artur sz

kawał dobrej roboty .. skywalker masz <piwo> teraz duże wyzwanie przed nami ... NIECH KAŻDA PIĘKNA PANI DOWIE SIE, ŻE TO GRONO ISTNIEJE !!
  • Anonim

to ja proponuje dac stosowne ogloszenie ......na innych gronach czyli w prasie.......no
  • skywalker

co wy drogie Panie na gronie wyboru misek o misterach gadacie???
  • skywalker

chorera nie to grono - coś mi się popierniczyło więc poprzeni post jest nieaktualny!!!!

a co do regulaminu to nie odwalam fuszerki, jak mam zadanie do wykonania to je robie od początku do końca tak jak powinno być!

i koniec!
  • Anonim

No no no, Sky... zaimponiłeś mi :)
  • Marek ®

No Skywalker z Tobą jest moc. Widać solidna firma. Moim zdaniem 5 osób w jury też jest okey. Jedyny problem jaki teraz widzę to... kandydatki??? Jakoś tłumy nie walą.
  • paula bluer

doch!
    a ja????? ja ja ja ja ja!!!!!
  • Anonim

kandydatki bedziemy wcielac sila, przymusem, grozbą, intryga lub szntazem; -)

Sky - proszę o wciagniecie do żuryy
  • skywalker

Jądro Ciemności zostało zamknięte w składzie:
    1) Preciuos
    2) Weruszka
    3) Depeszmonia
    4) Skywalker
    5) arturro
    6) artur sz
    7) Melon

pozostali kandydaci będą mogli również głosować i są na liście Żury. Zgodnie z regulaminem mają prawo do jednego głosu. NIestety chłopaki kto pierwszy ten lepszy!!!!! a że artur sz i Melon byli pierwsi.....

ale wszystkich witamy w Żury i życzymy miłych wrażeń!
  • Anonim

wrrrrrr
  • Marek ®

O prosze, jako wytrawny koneser i gwiazda filmów akcji uważam, że dobrze będę pasował w jury...
  • *SweetLittleGirl*

Filmy akcji :) A jakie lubisz akcje? :>
  • skywalker

uważaj Melon! Członkinie Jądra Ciemności to drapieżne kobiety i łowczynie!

grrrrrrrrrr, wrrrrrrrrr
  • wacik

oczywiscie melon jak i reszta jury najbardziej lubi te akcje reakcje akcje reakceje po godzinie 24; )

Dobra koniec dowcipów, gdzie te kandydatki?
  • *SweetLittleGirl*

Kandydatki? Aaaaa, może kogoś podeślę tu od siebie :)
| |

Podawajcie kandydatki, zglaszajcie sie same. Wybieramy najladniejse, najseksowniejsze, najbardziej ...

Fotki

Miejsca grona (0)