- 1
- 2
-
>>---69--->
No więc taki topic...
Na co zwracacie uwagę przy pierwszym spojrzeniu, pierwszej rozmowie, tańcu, na pierwszej kolacji itd...
jakie cechy są ważne i od razu zauważalne a jakie miej... -
*SweetLittleGirl*
-
>>---69--->
-
Korzen
Ja patrze na figurę i oczy... potem na całą resztę, kobieta nie musi mieć poszczególnych części ciała idealnych... po prostu cała jej postać musi być odpowiednio skomponowana :)... -
-
Yerzu
twarz..... oczy usta... ogolna figura postawa, ruchy an parkiecie, czy trzyma rytm? czasem oko sie zeslizgnie na tylek :P a potem w rozmowie wiel rzeczy wychodzi, nalezy nie wniakc a przenikac i duzo informacji mozna wyniesc, nie zapominajac o flircie.....no walsnie i czy umiejetnosc ta ma wysoce rozwinięta czy da sie o wszystkim pogadac czy tyklo o pierdolach...zeby sie rozmowa nie urwala po pytaiach czyms ie zajmujesz , czyli tych standardowych.. -
*SweetLittleGirl*
Ja zaczynam od twarzy. Lubię patrzeć jaki facet ma kolor oczu :). Potem patrzę na dłonie, jakie są i czy nie ma... obrączki :D. -
>>---69--->
dla mnie na pierwszy rzut oka bardo liczy się twarzyczka, jeżeli mi się nie podoba to nie wiem jaką laska może mieć figurę - odpada!! -
Anonim
ja zwracam uwge na buzie a zwłaszcza oczy,rece pupe i to troche dziwne ale tez na kark:P -
olmk
twarz, usta, no i ogolnie sylwetka oczywiscie
i dziewczyna nie moze miec inteligencji ogorka malosolnego -
Anonim
pierwsze wrazenie to oczywiscie wyglad bedacy czasami bardzo mylny. ale np ja bardzo lubie meskie dlonie tyle ze nawet do tegpo jestem wymagajaca:) lubie dlugie palce,szczuple dlonie i czego niektore dziewuchy poprostu nie cierpia zyly na dlonich. poza tym wazne jest spijrzenie cieple i mile. duzo zwraca sie tez uwagi na to jak jest ubrany mezczyzna. nie na to czy w markowe rzeczy choc tez ale przede wszytskim czy czysto schludnie i odpowiednio:) a co facet widzi przy pierwszym spotkaniu?:) -
Korzen
Szczerze mówiąc facet na pierwszym spotkaniu widzi albo "fajną dupe" albo "niefajną dupe" (chodzi o wygląd zewnętrzny). Troche po chmsku to określiłem ale taka jest prawda że potem idziemy do kolegi i mówimy "ale wczoraj poznałem fajną dupe" albo analogicznie...; p (troche chyba zaplątałem ale mam gorączke wybaczcie;p ) -
Anonim
całkowicie wybaczam. ale to tez jest troche nie sprawiedliwe. okreslanie nas w taki sposob. ale wogole to chcecie miec puste laski czy madre sredniej urody dziewczyny? zazwyczaj wydaje mi se ze wolicie te glupsze od was :/ przepraszam to tez po chamsku.
a tak poza tym Korzen cos sie tak przeziebila wracaj szybko do zdrowia. pozdrawaim :) -
Korzen
Ja przyznam że przede wszystkim patrzę na wygląd zewnętrzny, ale jak panna jest tępa i nie można z nią o niczym pogadać to chocby nie wiem jak piękna była, dostaje odpał.... :) -
Korzen
Przyznam że patrzę przede wszystkim na wygląd zewnetrzny, zależy mi na tym by moja dziewczyna była ładna. Ale jesli jest piekna jak bogini, a głupia jak but to też odpada i szybciutko takiej pani dziękuję. -
Korzen
sooryy za podwójny wpis, ale na poczatku mi sie nie pokazał to wysłałem drugiego posta <sciana> -
Anonim
no dobra ale jesli bedzie zajebista dziewczyna z charakteru a niezbyt urodziwa? -
Gosiak
idealny kochanek powinien być przede wszystkim wierny, delikatny, romantyczny, zdecydowany, namiętny. Powinien potrafić doprowadzać kobietę do ekstazy, wsłuchiwać się w jej ciało i być gotowy do poświęceń.
-
Korzen
Jeśli jest naprawdę zajebista z charakteru to może zostać moją dobrą koleżanką.. a dziewczyna musi byc chociaż troche fajna i ładna troche wiecej niż troche; p -
FAntAGiRo open your eyes
ja na pierwszym spotkaniu zwracam uwage ogólnie na całosc....ale koles nie musi byc niewiem jak przystojny itd...musi miec to "cos"..wtedy zwracam na niego uwage...dopiero wtedy moze byc cos wecej.... -
FAntAGiRo open your eyes
dla mnie koles musi miec to "cos" wtedy dopiero zwracam na niego uwage...nie musi byc niewiem jak przystojny...zwracam uwage przede wszystkim na dłonie!!zadbane dłonie to podstawa:P
- 1
- 2