- 1
- 2
-
Anonim
-
Anonim
-
bo_tak_wlasnie
-
Anonim
-
-
ZIPPO
-
sefer
-
bo_tak_wlasnie
<ohio> troche uprosciles moja wypowiedz ale tak...
m.in chodzilo o ten zapach :D -
bo_tak_wlasnie
bardzo zmyslowy jest tez delikatny zapach ciala... nie mowie o perfumach choc te tez kiedy sa ciezkie i slodkie (tylko nie jakis smieszny avon) moga zawrocic mi w glowie... -
Anonim
-
alarthorra
hehe:) nieno, ale uwazam ze koleś podniecony jednak chyba u kobiet góruje...to sie po prostu aż rzuca w nosek(: -
Sweet like ...
Naturalny zapach to podstawa, perfumy to swietny dodatek. czasami przechodzi obok mnie kobieta i to wlasnie zpach powoduje ze odwracam za na glowka.. Jezeli chodzi o mnie to ostatnio Elizabet Arden "provocative woman" powoduje ze nogi mi miekna i zrobilby wszystko. Z meskich Armani "mania" i Givengi "Blue" lubie swierze zapachy -
Grono.Net
naturalny, swiezy zapach skory, odnosnie i do facetow i do kobiet, zapachy tylko delikatne, im ciezsze tym gorzej, ale jednak sam zapach skory czasami wystarcza -
Grono.Net
a "myszki" to ja wole bez wloskow, czysta, gladka skora, bez owlosienia; )
(i ta gladkosc sie rowniez tyczy do obu plci) -
bo_tak_wlasnie
<IrIa>
zapach myszki jest zniewalajacy zwlaszcza kiedy jest juz "gotowa" i unosi sie w powietrzu zapach soczQw :D:D:D -
Sweet like ...
po waszych wypowiedziach zaczynam nabierac ochoty na jakies male golenie tylko sie w odpowiednie rece musze powiezyc (zeby sie tylko nie pozacinac) osobiscie lubie na gladko choc fajna "fryzurka" moze rowniez byc ciekawa. wykrykniczek czy zygzaczek bardzo apetyczne moga byc;) -
Anonim
zapach mojego faceta, jest najlepszy zawsze umyty świezy dobry perfum tak jest. -
Grono.Net
-
Anonim
-
Anonim
zgadzam się z przedmówcami - ogolona cipeczka pachnąca z podniecenia :) ot to!
Na mieście dobry perfum bardzo przyciąga uwage :) -
ZIPPO
- 1
- 2