Seks [2489]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Jakie zapachy wonie działaja na Was jak afrodyzjak?
  • Anonim

zapach podnieconego faceta (nie: spoconego, ale podnieconego)
  • bo_tak_wlasnie

<mina>
    to dziala w obie strony :D:D:D
  • Anonim

oo tak nie ma to jak zapach mokrej spoconej cipeczki palce lizac
  • ZIPPO

Ohio - <piwo> :D
  • sefer

zapach myszki z wloskami :)
  • bo_tak_wlasnie

<ohio> troche uprosciles moja wypowiedz ale tak...
    m.in chodzilo o ten zapach :D
  • bo_tak_wlasnie

bardzo zmyslowy jest tez delikatny zapach ciala... nie mowie o perfumach choc te tez kiedy sa ciezkie i slodkie (tylko nie jakis smieszny avon) moga zawrocic mi w glowie...
  • Anonim

a zapach myszki bez włosków?? :-P
  • alarthorra

hehe:) nieno, ale uwazam ze koleś podniecony jednak chyba u kobiet góruje...to sie po prostu aż rzuca w nosek(:
  • Sweet like ...

Naturalny zapach to podstawa, perfumy to swietny dodatek. czasami przechodzi obok mnie kobieta i to wlasnie zpach powoduje ze odwracam za na glowka.. Jezeli chodzi o mnie to ostatnio Elizabet Arden "provocative woman" powoduje ze nogi mi miekna i zrobilby wszystko. Z meskich Armani "mania" i Givengi "Blue" lubie swierze zapachy
  • Grono.Net

naturalny, swiezy zapach skory, odnosnie i do facetow i do kobiet, zapachy tylko delikatne, im ciezsze tym gorzej, ale jednak sam zapach skory czasami wystarcza
  • Grono.Net

a "myszki" to ja wole bez wloskow, czysta, gladka skora, bez owlosienia; )
    (i ta gladkosc sie rowniez tyczy do obu plci)
  • bo_tak_wlasnie

<IrIa>
    zapach myszki jest zniewalajacy zwlaszcza kiedy jest juz "gotowa" i unosi sie w powietrzu zapach soczQw :D:D:D
  • Sweet like ...

po waszych wypowiedziach zaczynam nabierac ochoty na jakies male golenie tylko sie w odpowiednie rece musze powiezyc (zeby sie tylko nie pozacinac) osobiscie lubie na gladko choc fajna "fryzurka" moze rowniez byc ciekawa. wykrykniczek czy zygzaczek bardzo apetyczne moga byc;)
  • Anonim

zapach mojego faceta, jest najlepszy zawsze umyty świezy dobry perfum tak jest.
  • Grono.Net

<zoe>
    true true; ))
  • Anonim

śledzia...
  • Anonim

zgadzam się z przedmówcami - ogolona cipeczka pachnąca z podniecenia :) ot to!

Na mieście dobry perfum bardzo przyciąga uwage :)
  • ZIPPO

Terry Mugler - Angel :P
  • 1
  • 2
| |

Rozmowy o seksie. Wszelkie problemy zglaszac na priva lub maila: kominek@gazeta.pl Jest możliwoś...

Fotki

Miejsca grona (1)