-
mArti.ta
Wiadomo ,że my to płochliwe i straszliwe stworzonka, pisk samochodu, robal na szafce, pająk na suficie i już blisko do tragedii; )
A tak na powaznie to jesli mężczyzna boi się uzależnienia od kobiety to czego my boimy się w związku, życiu, na świecie... -
Kat...
Ja sie boję ze nie bedę w jego oczach na tyle atrakcyjna żeby mnie nie zostawił. Boje się tego ze to co było na poczatku zniknie i będzie mnie traktował jak sprzątaczkę, kucharkę opiekunke do dzieci a nie jak miłośc swojego życia. Boje się że bedzie zazdrosny, nie bedzie mi pozwalał na szaleństwa chociaz ja mu bede. Tego że nie zrozumie że ja potrzebuje innych rzeczy niż on. No i psów sie panicznie boje... -
Nastia
>Kat... napisała:
>Ja sie boję ze nie bedę w jego oczach na tyle
>atrakcyjna żeby mnie nie zostawił. Boje się
>tego ze to co było na poczatku zniknie i będzie
>mnie traktował jak sprzątaczkę, kucharkę
>opiekunke do dzieci a nie jak miłośc swojego
>życia. Boje się że bedzie zazdrosny, nie
>bedzie mi pozwalał na szaleństwa chociaz ja mu
>bede. Tego że nie zrozumie że ja potrzebuje innych
>rzeczy niż on. No i psów sie panicznie boje...
Kat... wszystko pięknie, tylko, że:
- tego kwiatu, to pół światu jak mawiała babcia... nie tylko atrakcyjność partnera jest wyznacznikiem bycia razem czy też nie
- jeśli pozwolisz na to, by Cię traktował jak sprzataczkę, po prostu będzie to robił, faceci przyzwyczajeni są do tego, że zawsze ktoś nad nimi skacze...
- zazdrość.. odrobina nie zaszkodzi:)... a szaleć zawsze mozecie razem.. związek to nie tylko wspólne łożko.. to znajomi.. przygody.. wypady.. trkoski i kłopoty jak i te miłe chwile...:)
-psiaki są słodkie... ale wiem co czujesz.. ja tak mam kiedy widze mysz:) -
Kat...
Ja nie mówię o atrakcyjności fizycznej tylko ogólnie. Chociaż czasem jak atrakcyjnośc fizyczna sie kończy to zwiazek tez. Np po dodatkowych kilogramach po ciaży. Zdarza się. Bardziej się boję tego że inna kobieta będzie inteligentniejsza i bardzie dowcipna w jego oczach. Nienawidze jak ktoś jest lepszy ode mnie! No właśnie chodzi o to ze do niektórych szaleństw potrzebni sa inni ludzie. Nieważne. A jeśli płaczesz, oblewa Cie momentalnie zimny pot i robi Ci sie słabo na widok myszy to tak- czujemy to samo. -
-
Nastia
>Kat... napisała:
>Ja nie mówię o atrakcyjności fizycznej tylko
>ogólnie. Chociaż czasem jak atrakcyjnośc
>fizyczna sie kończy to zwiazek tez. Np po dodatkowych
>kilogramach po ciaży. Zdarza się. Bardziej
>się boję tego że inna kobieta będzie
>inteligentniejsza i bardzie dowcipna w jego oczach.
>Nienawidze jak ktoś jest lepszy ode mnie! No
>właśnie chodzi o to ze do niektórych
>szaleństw potrzebni sa inni ludzie. Nieważne. A
>jeśli płaczesz, oblewa Cie momentalnie zimny pot i
>robi Ci sie słabo na widok myszy to tak- czujemy to
>samo.
nie pamiętam kiedy ostatni raz płakałam... hmm.. może jakoś 3 lata temu???... no chyba, że ze śmiechu... to cześciej...
a ak widze mysz.. to mdleję..:P:P:P... ot taka babska reakcja... nie znosze jej.. ale jest silniejsza:))))... -
Kasia
-
Marcin
-
Anonim
hahah! konkurencyjny topic; )
czego sie boje jako kobieta? hmm... gwaltu, cierpienia moich bliskich, utraty ukochanej mi osoby
jako czlowiek: smierci. -
Nastia
flav... cóż.. życie..
z tym można się zmierzyć...
z ostatnim nie wygrasz... prawda taka.. więc po co umartwiać się??..
co do reszty... zawsze można czemuś zapobiec.. bądź zminimalizować skutki... takie moje zdanie... ale racja.. zgadzam się z tym co napisalaś... bezapelacyjnie...:) -
Anonim
doceniam, doceniam; ) od razu poczulam sie o kilka szarych komorek madrzejsza; )) LOL -
Nastia
od razu poczułam, ze masz ich wystarczająco wiele...: )))).. tych kilka nie robi różnicy w zarysie ogólnym...:) -
barte.k
-
Merry Jane Masacritto
-
Anonim
>..:BARTEK:.. napisał
>ale cukier :P
taa! cukier od razu! :| Dziewczyna jest dla mnie po prostu mila- w dniu dzisiejszym- jako jedna z nielicznych.
Buzi 4U Nastia :) -
Nastia
>ale cukier :P
powodów do cukrowanie brak.. bo generalnie mam w gebokim poważaniu, co kto i dlaczego o mnie myśli... ot wiem swoje.. zarozumialstwem podchodzi.. ale co mi tam...
odebrałes jako cukier.. hehh... zdecydowanie łatwiej byłoby odebrać to jako opinię po obsrewacjach... : ))... rzadko rzucam swe slowa na wiatr jak nie w ogóle... nie znasz.. nie szufladkuj.. -
Nastia
>::flavour:: napisała:
>taa! cukier od razu! :| Dziewczyna jest dla mnie po prostu
>mila- w dniu dzisiejszym- jako jedna z nielicznych.
>Buzi 4U Nastia :)
flav... buziak doleciał.. : )... nie byłam miła.. : ).. napisałam co myślę... zreszta co ja bede tłumaczyć...:D... w końcu wolnośc słowa;P :* -
barte.k
Merry:)
WIELKI BUZIAK
Flavour
:)
Widze ze jst mila i tylko to podkresliłem :)
tak sobie:)
Nastia..
wyluzuj, przecież to byl żart..
ja to odebrałem jako cukier bo chyba 2 czy 3 posty pod rząd komplementują flavour:) (no może sie nawet należało troszke :P)
ale ja nikogo nie szufladkuje daj spokój..
-
LilVive-elemencik
ooo...nastepny ciekawy temmacik...z tego co tu wyczytalam to najbardziej zgadzam sie z drugim wpisem...ze jak bede miala faceta i go pokocham to potem mu sie znudze...aczkolwiek mam w miare wysoka samoocene...nie to ze narcyzm jakis:)no i smierc tez troche...a jeszce bardziej starosc:/... -
Nastia
>Nastia..
>wyluzuj, przecież to byl żart..
>ja to odebrałem jako cukier bo chyba 2 czy 3 posty pod
>rząd komplementują flavour:) (no może sie
>nawet należało troszke :P)
>ale ja nikogo nie szufladkuje daj spokój..
>
łapka na zgodę...: )))))... ot zadziorna czasami bywam;P -
barte.k