SEPULTURA [164]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • exodusattack

jak on mogl tak zepsuc ten swietny zespol z ktorym nagrywawał genialne plyty "beneth the remains" i "arise"...zjebał ich na "Roots" a potem odszedł...i zalozyl rownie gowniany Soulfly...nie wiem jak wy, ale ja mam zero szancunku dla tego goscia:(
  • Grono.Net

on twierdsi że odszedłz sepy bo zazeła grać niu metal, tylko że on sam gra to samo w soufly..
    PS:do tych genialncyh płyt dodał bym jeszcze shizophremie :))
  • exodusattack

to dodaj:P
  • Pothenthathorr

schizofrenie panowie
  • x

roots gownem??rozumiem ze niektorzy sa naprawde ograniczeni jezeli chodzi o muzyke ale ta plyta nalezy do najbardziej klimatycznych z naprawde dobrymi kompozycjami a soulfly to kontynuacja tego projektu faktycznie o wiele slabsza
  • exodusattack

"Roots" jest dla mnie gownem a ograniczony nie jestem, wypraszam sobie. Ta plyta pokazała zamiary Cavalery i powinna powstac juz pod szyldem Soulfly i było by dobrze. A tak chlopaki z Sepy tez uznali ze se pograja syf i tak im zostało:/ a klimat to mi na Chaos AD sie podobał, a po za tym nie mam nic do Roots za klimat tylko mierne numetalowe utowry(piosenki wlasciwie)...
  • x

"chlopaki z Sepy" nagrali taka plyte jaka chcieli nagrac(mam na mysli "roots") a nie taka jaka wymagala od nich publika i w zwiazku z tym nalezy im sie szacunek za ciezka prace wlozona w ten projekt
  • exodusattack

a jedzie mi tu czolg?

PS-nie mialem na mysli publiki tylko Maxa:]
  • x

widze ze nie dojdziemy do consensusu, moze i dobrze; bedzie ciekawiej. piosenki na rootsie to wg ciebie mierne numetalowe utwory??a ty jestes zwolennikiem starego dobrego metalu i wszytko co nowe to syf - fakty mowia same za siebie, jestes ograniczony jesl chodzi o muzyke, zamknales sie na jeden podgatunek i eksploatujesz go do wyczerpania.
    PS.W sumie to ma sens skoro krytukujesz Sepulture za "roots" a sluchasz King Diamond
  • Małek

roots moim zdaniem to bardzo fajna plyta jedna z najlepszych. jednak rozczarowalem sie na "schizofremi" za tak po polsku napisze:P
  • exodusattack

>>>PS.W sumie to ma sens skoro krytukujesz Sepulture za "roots" a sluchasz King Diamond

Nie bardzo kumam sens tego zdania, a Diamonda to sobie posluchuje, slucham Mercyful Fate.

Nie zamykam sie na wszystko co nowe, tylko od na to co mi sioe nie podoba. A od nowosci to niech beda nowe kapele, a nie stare i jare leca w kulki:]
  • x

troche pomysl; ma sens to ze nie podoba Ci sie roots skoro sluchasz takiego wymalowanego pajaca z King Diamonda
  • Małek

lol nie zebym sie sprzeczal ale praktycznie wszyscy wokalisci metalowych zespolow sa to wymalowane pajace.....lubie to:)
  • exodusattack

>>>ma sens to ze nie podoba Ci sie roots skoro sluchasz takiego wymalowanego pajaca z King Diamonda

wiesz...ty chyba masz jakies problemy... JAk ty oceniasz wyglad a nie muzyke to fajnie masz...a Max Derd-max wyglada jak buszmen z dupy, wiec gorzej niz pajac:]
  • exodusattack

tyle, ze nie w tym sedno, niech sobie wyglada jak chce:]
  • x

tylko ze w przypadku King Diamonda wyglad odzwierciedla muzyke
  • exodusattack

buahaha...ciekaw jestem jak ty wygladasz...
  • exodusattack

nie, a tak serio, to jest twoja opinia, a ja uwazam ,ze Cavalera jest smieciem, no i chyba tak juz nam zostanie, myle sie?
  • x

niestety, consensusu nie osiagniemy :)
  • exodusattack

hiehie, to sie chociaz tu zgadzamy;)
| |

Wtajemniczeni wiedzą o co chodzi. Konkretna muzyka.

Miejsca grona (0)