-
Anonim
Ale murawe zrobili na wyscigach az jestem Pod wrazeniem !!.. jeszcze przyda sie koszenie wałowanie i dosianie trawy i bedzie nieźle... szkoda ze wczesniej o Tym nie pomyśleli..!
-
$taw$on
-
Anonim
co nie.. a teraz mają kurde mistrz .. jak by takie było jak my bylismy to Wszytskie mistrzostwa nasze ! ... ehh -
Szalony Pastor
no proste nowy prezes,dyrektor i cały zarząd nowe biosko i piłiki dostaliśmy:D było nie odchodzić:p -
-
Danie(L)
Hm... nie wiem czy sobie jaja robicie, ale na tym boisku duzo ludzi spedzilo mase czasu, zeby doprowadzic je do uzywalnosci... Jesli wszystko pojdzie dobrze, to w przyszlym sezonie na wyscigach bedziemy mieli murawe jak na Camp Nou :)
A tak powaznie to juz teraz wygladalaby o wiele lepiej ale zasiano za malo trawy (50 kg a nie 150kg :/) a to dlatego, ze wprowadzono dyrektora w blad...
Ale uczymy sie na bledach :)
Pozdro SEMPy -
Szalony Pastor
no ja wiem ze mase pracy to ludzi kosztowało i tka jak zawsze w semp-ie kazdy chce cos miec a jak trzeba było pomóc przy boisku to przyszło w sumie z 5 osób:/ ale lepszy to niż to co było.ale ponoć na jesieni mają dosiać wiecej tej trawy.pozdrawiam -
Tommy
Bramki też zmieniliście?? bo wydaje mi się że słupki to tak kapke za grube są hehe. Pozdr. -
Anonim
trzeba sie wybrac na mecz do SEMP-a i zobaczyc kiedy gra 87, czy 88 ?? -
Anonim
-
Anonim
-
Mój świat
-
Socha
-
Anonim
-
Socha
-
Anonim
-
budzior
latwiej trafic w te slupki i poprzeczke na wyscigach niz w sama bramke nie?? :)boisko troche za pozno. -
Anonim
jebać słupki dlatego braki strzelić nie moglem.. Krzysiu Gdybysmy trenowali i mieli płyte od poczatku trawke byli bysmy fenomenalni...... i treningi z Tr. Śledziem Duzooo by to nam dało.. bez kitu ! -
budzior
no jasne. no ale co poradzisz. bylo minelo. moze nam sie ulozy i kiedys bedziemy fenomenalni heheh. oby :) -
Anonim
Haha Bedziemy Gwiazdami zobczysz i dziwki beda krzyczeć z radości jak nas zobaczą Buahaha; ) .. Bedziemy sławni hahaha -
alek
ja cos czuje ze pan Antoni "Zjechane gardło" jest wmieszany w nowa murawe na boichu. jak chanski bedzie robil mniej walkow to bedzie pewno niedlugo drenaż:)