Secret Location, czyli Alternatywny Clubing w Łomży [36]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Mark Gibson

Witam!

Założyłem oddzielne forum dla grona znajomych, którzy lubią imprezy we własnym towarzystwie. Część z Was pamięta rejs statkiem po Narwi i chciałaby powtórzyć taką imprezę, ale... Może by tak popłynąć" trochę dalej?!

Jest wiele fajnych miejsc gdzie można byłoby zrobić wspólnymi siłami dobrą imprezę o każdej porze roku... Bunkry za Szablakiem, wspomniany rejs, działki w Balikach, na Mazurach, Wieża Ciśnień;) Chciałbym żebyśmy wspólnie pomyśleli nad takimi rozwiązaniami i ten rok wspólnie spędzili razem na alternatywnych imprezach w okolicach naszej kochane Łomży.

Dlatego zachęcam wszystkich do zakładania tu wątków i podsyłania pomysłów na tego typu imprezy. Znacie fajne miejsce gdzie chcielibyście się pobawić??? Piszcie, a razem ciś w tym kierunku zdziałamy;)

Piszcie!!!
  • ji.

jak na wieży ćiśnień to jestem za; p
  • Mark Gibson

Sorki za błędy;) Trochę dziś w bilarda pograłem (pozdro Gizmo:)
  • digga

opór dobry pomysł, Mareczku.
    dołączam się do burzy mózgów.
    swoją drogą też pograłabym w bilard.
  • zamknij się!

jestem zaaa:D wieza ciśnien ok ale latem:D cokolwiek innego aby bylo ciepło:D
  • Kluh :)

Osz Fuck :D nie ma to jak zajebista impreza na sms'a ! Nikt nic nie wie i kazdy czeka z niecierpliwoscia na wiadomosc co jak gdzie i kiedy!?

A swoja droga czy jest w Lomzy jakies takie zakazane ale i opuszczone miejsce?? Wiecie zeby bylo troche z adrenalinka ale z razem i bez przypalu :D jakis opuszczony magazyn albo pietro w starym duzym budynku... Katakumby u Kapucynkow! :D :D hehehe
  • Motylek

>-=KluHii=- napisał
    >Katakumby u Kapucynkow! :D

haahaa tego zdecydowanie jeszcze nie bylo :-)
    przylaczam sie chetnie do inicjatywy i myyyysle mysle :-)
  • TeLlMeDoYouLoveMyLiPss

Trzeba pokombinować miejsc w Łomży i okolicach jest pełno... napewno da rade ogarnac cos hardcorowego :D :) troche inicjatywy i chęci :D:D
  • ji.

>... Katakumby u Kapucynkow! :D

wspólne kompu-kompu w basenie browaru omsza, dawajet

• Maczko

to co, zbieramy jakąś loże szyderców i do dzieła?
  • Mark Gibson

Wow! Jaki odzew:D Szybcy gronowicze jesteście;)

Jeżeli chodzi o miejscówki w Łomży to jest ich wiele, to prawda, ale większość nadaje się na letnie imprezki. Ja w tym roku myślałem o 2-3. rejsach po Narwi i bunkrach za Szablakiem (dwa agregaty, dwie sale i lampki choinkowe;), ale pomyślałem, że może ktoś z Was ma równie fajne pomysły... Może komuś w akademiku rozkręcić imprezkę??? Albo na działce w Łomży/za Łomżą??? Jakaś piwnica w bloku???

Pomysł powstał wczoraj gdy zastanawiałem się nad kolejną imprezą w 9-tce. Od tego czasu niewiele nowych pomysłów zawitało w mojej skacowanej główce. Myślałem na przykład o opuszczonej ciepłowni na Nowogrodzkiej, ale jest remontowana. Gdzieś tam w głowie przeleciał mi pomysł imprezy w opuszczonym, "strasznym" domu na Giełczyńskiej, ale za dużo hałasu byśmy zrobili:/

Najlepszym pomysłem będzie wypicie przeze mnie kawy, wytrzeźwienie i powrót do pracy. A Wy... Myślcie moje drogie "gronki"!!!
  • Anonim

a dzien dobry wszytskim!
    jak najabardziej popieram!

mam za soba probe organizacji takiej imprezy ale w innym nurcie muzycznym; )) niestety lato jest jedeynym terminem w mojej głowie na dzien dzisiejszy!
    chetnie pomoge i chetnie cos wymysle jak dojde do siebie!
  • Anonim

aha ja juz na jednej takiej bibe byłam w Łomzy aczkolwiek kojarzy mi sie to głównie z wymiotami imprezowiczów na zielonych terenach na nowogrodzkiej! :DDD
  • an.

ha! jestem za a nawet przeciw hehehe :) . Miejscowek jest wiele więc jest w czym wybierać ( Las Jednaczewski, Bona) przeciez nie musi to byc koniecznie jakiś budynek. Ognicho, grill aalee chyba to tez bardziej na lato no chyba ze jestem hardcorem i tak grilla przy -20 hehehe lol :P. Wspólnymi siłami na pewno cos zorganizujemy :) Pozdro 606 :P
  • Maczko

stawiac iglo!!
  • an.

=D
  • AMBASADOR RIZZLA

Wiadomo że wspólnymi siłami można przestawic nawet góry .. ale czy musi byc ciepło napewno tak ale do wiosny blisko to tylko 3 mniesiące.. jak najbardziej popieram cie Mark i oczywiscie piszę sie na to... co do miejscówek jak napisaliście wyzej jest ich naprawde duzo ..taki secret sms i wiadomo co sie dzieje; ] Pozdrawiam wszystkich
  • Anonim

radziłbym nie gdybać - gdzie i kiedy????
    tylko można po prostu powtórzyć bibę w 9-tce (to miejsce ma dla nas zielone światło), a Gronowicze wypowiadający się w tym temacie, zachęcam do poprawienia frekwencji jeżeli takowa impreza się powtórzy,
    BO jeżeli twierdzicie że ludzie tworzą klimat wieczoru to gdzie byliście wtedy '26.12.2009,'
    moje zdanie jest następujące, nie ważne czy impreza odbędzie się w lesie, na polu, opuszczonym domu czy nawet i w Yamie, życie w Łomży jest zawsze takie same,
    nie doszukujmy się zabawy rodem z Las Vegas i wygranej w Lotto, tylko powolnym kroczkiem pnijmy się do stworzenia miejsca do którego zawsze mile się wróci/odwiedzi,
    moja propozycja Pub "9-tka," miejsce praktycznie nikomu w Łomży nie znane, nie widuję tam ludzi uczęszczających swojego czasu do "Pod Koniami,"
    Ps.
    osoby nie zainteresowane tematem tylko spamem SIO :p
  • Mark Gibson

To, że w 9-tce mamy zielone światło to już jest wiadome od dawna, ale... Ten klub sam w sobie nie ma takiego klimatu jak dawne Konie. Wiadome jest, że ludzie tworzą klimat danego miejsca, a tam z ludźmi jest cienko. Na ostatniej imprezie ludzie się bawili, ale to było kilka osób i nie byli to stali bywalce tylko osoby "od nas". Dużo też ludzi "od nas" wypiło piwo i stamtąd wyszli:/ Uważam, że temat imprez w 9-tce możnaby tu wrzucić w odzielnym wątku i urządzać tam cykliczne imprezy (powiedzmy 2. soboty w miesiącu).

Co do lokali, w których byłoby można zorganizować imprezkę jest też Amnesia, z tym że w środy, bądź czwartki i myślę, że nie ma co spodziewać się frekwencji takiej jak w Yam na karaoke;) Większość z nas pracuje, bądź studiuje poza Łomżą, więc środek tygodnia odpada:/

Zawsze możemy pobawić się Pod Gruszą, bądź w Kufelku;P

Ps: Może Labirynt;>???
  • Anonim

Szczepan ile w Tobie jadu!
    sam do yam chodzisz- a chyba to nie watek w ktorym mamy sie zalic na inne lokale (chociaz jest na co- nie mam tu na mysli osob)

po 2 gdybym od Ciebie nie usłyszała ze w 9ce cos sie dzieje to moze bym i nie wiedziala :/
    a to nie była przeciez imrpeza z typu secret location, mozna by wiec o niej troche pokrzycczec!