Scigacze.NeT <---Bikers Grono [97]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • V2 + 75Hp = ....

w tym newsie piszcie jak dbacie o swoje "malenstwo" :) jakichg olejow uzywacie, co jaki czas zmieniacie olekj, klocki chamolcowe...itp. i td.

Ja mam nowy motor to narazie jedynie uzupelniam braki paliwa, w baku :) i polecam smar do lancochow shela, jest bardzo dobry nie chlapiacy, z klejem.
  • Lo$... Dzygit Lata :D:D:D

hmm ja o konserwacji na zime nie bede mowil bo latam 12 miesiecy w roku - nio w sumie moje moto stalo tylko 3 tygodnie jak byly te mrozy najwieksze i bylo przepalane co 2-3 dni. Olej nio to albo MOBIL albo MOTUL - kumpel motula zalatwia tanio - jakos 20 za litr - orginalny z beczki :) Olej zniemilem odrazu jak moto kupilem(sierpien 04) nio i teraz na nowy sezon wymienilem wraz z filtrem, klockow jeszcze nie wymienialem ani innych dupereli. W sumie to teraz moto sprzedaje.
  • Vojszu

Ja mam Honde NSR 125R przez niecaly tydzien... jak mozecie to powiedzcie mi jakiego oleju uzywac itp.
  • V2 + 75Hp = ....

shel advance ultra 2 do silnika taki czerwony to jest ja go polecam.
  • Vojszu

Dobra teraz ten kupie :p a ile on kosztuje ?? bo ja kupilem jakis za 50 zl:/
  • V2 + 75Hp = ....

ja kupuje od kumpla 20zl/ 1L
| |

Elo elo, oto grono wszystkich zmotoryzowanych. Wyrazajcie tutaj swoje opinie, problemy, porady, cz...

Fotki

Miejsca grona (0)