Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • тихий убийца

Paragraf 51... nie chodźcie tam!! najgorsza lipa jaka jest tylko możliwa... :/
  • bart

po czym wnosisz? moim zdaniem p51 to najfajniejszy klub pod katem muzycznym, biorac pod uwage, ze jego konkurencja to lokomotywa i przestrzen graffenberga.
  • Anonim

to akurat sie zgadza... w ogole Warszawska scena techno praktycznie nie istnieje, poludnie Polski ma za to sie czym pochwalic az w nadmiarze... mogloby sie to lepiej rozlozyc... :(
  • тихий убийца

czemu tak uważam?? hmm może dlatego, że widok kowbojów rodem z mejdej , panienek w 15 cm szpilkach, piłkarzy i tenisistów a'la loko ze swiecącymi pałeczkami, dresiarni, no i gwiżdzącej na palcach jazdowni jakoś nie nastraja mnie pozytywnie do zabawy... ale wiesz jak to sie mowi "De gustibus et coloribus non est disputandum"
  • Anonim

Fakt że ludzie którzy przychodzą są padaczni,ale ciężko robić sobie non-stop wycieczki na południe Polski:/ Na muze nie narzekam, a ludzie trudno trzeba przeboleć:) Pozdrawiam
  • bart

roznica miedzy paragrafem a lokomotywa jest taka ze w p51 czasami jest w miare normalnie, z kolei w pg zawsze jest oporowo najarane - jako niepalacy nie moge tam wytrzymac
  • pani.Ka

jedna wielka jazdownia to najlepsze określenie większości klubów w wawie :/
  • Anonim

No niestety, przykre to jest... Wszędzie pełno jest manieczkarzy, szerzy się to jak jakaś zaraza :| Heh... Ale dobrze, że jesteśmy MY, może dzięki nam choć częśc warszawskch klubów nie przekształci się do końca w Qvo czy GZ :/
    Do Para podobno ostatnio przychodzi coraz mniej osób, więc wpuszczają jak leci... Ale muzykę na ogół mają dobrą :)
    Swoją drogą powinien powstać przynajmniej jeden, nowy, porządny klubik z mocną muzą, gdzie białe rękawiczki, gwizdki i inne kicze nie miały by wstępu :)
    Ogólnie jestem tolerancyjna, niech sobie będą jazdowcy, ale niech chodzą na swoje jazdy, a nie udają rasowych techniarzy... Jak to kiedyś stwierdził mój znajomy, który angażuje się w akcję 'manieczkom mówimy nie' (w innym mnieście niestety), "trzeba oddzielić ziarna od plew"...
  • Anonim

<lol> ale się rozpisałam :| Teraz pewnie nikomu nie będzie się chciało tego czytać...
    Mi też by sie nie chiało :P
  • pani.Ka

hehe :) ja przeczytalam :]
  • Jason

Chyba macie jakąs manieczkofobię hehe,non stop mowicie ze rekawiczki,manieczkowcy itd.-mi sie wydaje ze to z uplywem czasu zanika i nie rzucają się juz tak bardzo w oczy przynajmniej w Loko czy P51 chociaz w Paragrafie bylem osttanio jak mial byc Arkus P,mialbyc taaa;>Bawię sie nie patrzac na tych ludzi-dla mnie najwazniejsza jest muzyka i znajomi z ktorymi przychodzę na melanz..Sam nigdy nie mialem zajawki na rekawiczki itd.,jestem wytrawnym SchranzManiakiem :D a co do P51 to nagłosnienie jest po prostu z dupy!!no sorry kazdy szanujący klub musi miec dobre nagłosnienie..Pozdro
  • Jason

Wzielo mi sie na refleksje hehe; D
  • Jason

Jak mowi przysłowie"Co sie odwlecze to nie uciecze" Remus bedzie 27 maja w Loko :D In Schranz We Trust..
  • Anonim

Hehe... A wiesz, załkiem to możliwe że ja mam manieczkofobię...
    Arqsik chyba miał być najpierw w Publicu, potem się okazało że w Paragrafie tylko. A i tak nie przyjechał, bo podobno się rozchorował... Kurcze, a kolega mi obiecał, że mnie z nim pozna; ( buuu... :/ Niech on jeszcze przyjedzie... i to szybko, z Hardcore Salsą :D:D
  • Jason

Bylem wtedy w P51 i poruszylem tam niebo i ziemię by sie dowiedziec czemu nie bedzie Arkusa P.ale bylem na wkurwieniu hehe:P tylko dla niego przyszedlem-no Tomasz Gee chociaz mnie nie zawiódł:D Znajac historie jakie byly w Loko,ktore sam doswiadczylem to myslalem ze znowu sciema,ale chyba byl chory jednak bez kkitu..Kiedys w Przestrzeni poznalem Mhonologa - fajny typek,mały ale smieszny:D
  • bart

tamtego razu tomasz wymiotl - mi sie podobalo. marzy mi sie jakas hardkorowa impreza w lokotywie - mimo ze kazdy wie kto tam sie bawi jakby na to nie patrzec to jest wielki klub z mega naglosnieniem idealnie nadajacy sie na szrancowe wyjebki. hehe:)
  • Jason

Kamien You're Right!!:D Nie oszukujmy sie,tylko Loko jest w stanie przyjąć Remusa,Kvittę czy Rusha!!Nagłosnienie to priorytet!! a że są rozni ludzie roznego pokroju to juz 2 sprawa. Ale pamietajmy - Music at First !! :D P.S. Czy odkryliscie osttatnio kogos nowego (jakiegos kozaczka) - mam na mysli Dj'a ?:>
  • Anonim

To zależy których uważasz za tych starych <rotfl> i jak bardzo kozacki ten ktoś musi być :D:D
  • Anonim

Zależy kogo uważasz za starego i jak bardzo kozacki musi on być :D
  • Jason

Patrick DSP - to moje odkrycie -skubany jest szybciutki i moocny :D < excited >
| |

only for people with post traumatic stress disorder :] :: schranz wyrywa kawałki mózgu, pozosta...

Fotki

Miejsca grona (0)