-
Anonim
wg. tego co jest napisane w dzisiejszej GW scenariusz gry The WITCHER rozgrywał sie bedzie po sadze. Autor scenariusza dostał zgode AS, a sam AS twierdzi że on nigdy nie zabił Geralta......
a no i gra najwcześniej za rok :-( -
jedno na pewno - ruchy postaci podczas walki, ciosy etc. robiono techniką motion capture na m.in. moim trenerze fechtunku, który na sprawie się zna, więc powinny być nieporównywalnie lepsze od tych z filmu (co trudnym nie jest, to inna rzecz:)
-
Anonim
jak byłem w bractwie rycerskim to my to sami robiliśmy lepsze pojedynki ale co tam szkoda gadać....... -
eFKa
coz, ja slyszalam, ze bohaterem gry ma byc jakis inny wiedzmin, ale moze sie myle... -
-
Anonim
nie, byłem dzisiaj na stronie thewitcher i tam wszystko jest ładnie opisane. calkiem przyjemna dla oka grafika już nie mogę się doczekać gry:D
a przy okazji akcja ma sie dziać po sadze po wojnie z nilfgardem jestem ciekaw co im z tego wyjdzie na razie wszystko wygląda cacy -
Grochol
Wiedźmin na pewno będzie świetną grą jeszcze na ulepszonej Aurorze ofiarowanej CD-Projektowi przez BioWare no po prostu mistrzostwo !!! -
MarciN
no gierka bedzie konkretna mam filmik z targow gdzie ja pokazywali byl do zassania :) 300 megsow ale naprawde wyglada super juz :) sie nie moge doczekac -
Pietrek
http://images.google.pl/imgres?imgu... http://c6.wrzuta.pl/wm13757/511170f... http://www.wrzuta.pl/tag/sapkowski&...
^pierwszy filmik i drugi -
Pietrek
"Dopiero co opadły emocje po wydaniu Wiedźmina, a już mamy informację na temat jego drugiej wersji. Otóż w wywiadzie dla programu Biznes Lunch Tomasz Bagiński współtwórca najlepszej Polskiej gry wypowiada się na temat kontynuacji tejże produkcji. Otóż według Bagińskiego twórcy Geralta chcą wydać rozwinięcie jego przygody za około półtora roku (18 miesięcy)." to cytat z http://www.gameshouse.info/news.php...
Co myślicie o 2 części gry Wiedźmin? -
.
poczytaj grono The Witcher/ Wiedźmin czy jakoś tak tam jest odrębny wątek :) -
Pietrek
-
Sheena'z
co ja myślę o grze?
gra jest naprawdę bardzo, bardzo dobra,
tylko dlaczego oni go zabili? dlaczego oni spikneli Go z Triss, jak on był żonaty z Yennefer?
w sadze nie ma żadnej wzmianki o jego śmierci. Wiem, bo właśnie po raz kolejny przeczytałam książki AS-a, w międzyczasie grając w Witchera. a tak z innej magii :) dlaczego to jest gra tylko dla facetów?!? -
Pietrek
-
>Sheena'z napisała:
>dlaczego oni spikneli Go z
>Triss, jak on był żonaty z Yennefer?
dam głowę, że nie był nigdy żonaty. i nie ukrywajmy, miał pociąg do spódniczek i nawet gdy pamiętał o Yen, sypiał z niejedną. z Triss zwłaszcza.
> w sadze nie ma żadnej wzmianki o jego śmierci. Wiem, bo
>właśnie po raz kolejny przeczytałam książki AS-a, w
>międzyczasie grając w Witchera.
to chyba gra Cię rozproszyła, oczywiście, że Geralt umiera.
>a tak z innej magii :)
>dlaczego to jest gra tylko dla facetów?!?
jak to? bo brzydko mówią? bo jest seks tylko z kobietami? bo główny bohater jest facetem? jak dla mnie żadna z tych cech nie sprawia, że gra jest "tylko dla facetów". -
Sheena'z
a przeczytałaś"coś się kończy, coś się zaczyna..."? a żeby nie używać wielkich słów chodzi mi o pierwotną wersję gry. a dokładnie o ciri... -
Sheena'z
w początkowym stadium gry miało sięzrobić własnego bohatera tak jak w morrowindzie nie wiem czy grałaś ale jednak gramy teraz geraltem
a tak poza tym gra jest bardzo dobra -
Anonim
Spikneli go z Triss... :) A co żle; P Poza tym zami wybieramy kogo ma a kogo nie Geralt za przeproszeniem wychedożyć :) Fabuła gry jets dobra nawet bardzo :) Az chce sie grac no i oczywiscie AS miał swój pewien udział w Scenariuszu gry. Druga Edycja mogła by wyjsc chociaz osobiście wole czuc delikatny niedosyt niz delikatny przesyt a obawiam sie ze po sukcesie The Witcher Vol 1 mogą złapac sie na delikatna komerche.. ale cóz poczekamy zobaczymy. -
>Sheena'z napisała:
>a przeczytałaś"coś się kończy, coś się zaczyna..."?
owszem. parokrotnie. ale to "materiał nieoficjalny", więc ślub, choć zabawny, się nie liczy.
>a żeby nie używać wielkich słów chodzi mi o pierwotną
>wersję gry. a dokładnie o ciri...
nie wiem, o co Ci chodzi wciąż. ani w kwestii gry dla facetów, ani o inne zarzuty. -
Jajco
gra jest swietna , i nie wiem czy zauwazyliscie niektore takie drobne smaczki typu:
na bagnach jak trzeba bylo dziadka odprowadzic do oltarza byly opcje dialogu ktore mnie rozwalily :
dziadek: odprowadzisz mnie do swiatyni
Geralt: 1 Tak.
2. Spieprzaj dziadu.
albo ta wstawka :
Prawie mnie dorwali... prawie im sie udalo.... Prawie robi wielka roznice.
i "bo to zla kobieta byla" - o dziewczynie tego maga co mu sie wieza posypala (to jest cytat z Psow jak ktos nie wie :) -
Miyako