-
Anonim
Hmm... radzę poszukać na allegro, często można tam znaleźć w promocji :) -
rybkasia
więc przeczytałam i...pożałowałam, bo zawsze był dla mnie mistrzem(nadal jest)ale jego egocentryzm zniechęcił mnie do jego osoby(do sztuki nie) -
Panna Kattarzyna
A ja zaczęłam czytać, ale musiałam książkę odłożyć, bo pochłonęła mnie nauka do egzaminów...
Ale wakacje się zbliżają, więc będzie więcej czasu na przeczytanie. -
Hilldweller
w tej ksiazce bardziej chodzilo o automitologizację niz o stworzenie wiernej autobiografii, i cale to pisanie jakos sie zgrywa z jego sztuka, a juz jak sie zaczytac to ani sie czlowiek spostrzeze a sam zaczyna myslec troche jak szaleniec;
na koniec mysl z "sekretnego zycia": jesli bawisz się w bycie geniuszem, stajesz sie nim -
-
Isia
no pronto ze to nie fakty!!kto by pamietal jak byl embrionem?????????z calym dystansem dla jego ekscentrycznosci wielki respekt dla jego geniuszu i art i autokreatorskiego!!!! -
B.
książki dostepnę są na allegro w bardzo przystępnej cenie ok.12zł:) sama przymierzam sie do kupna i mam nadzieje, ze nie zawiode sie na Waszych opiniach:) -
Paula
Bardzo ... nieziemska:) czasem pewne opisywane w tej książce wydarzenia wydawały mi się wprost nierealne, ale zaraz myślałam - 'Przecież to Dali, z nim wszystko jest możliwe'.