- 1
- 2
-
radek
Hej
Zapraszam na moją zetkę z Brocooolem; )
- wtorki o 18.30 na Solcu...
- zaczynamy 6 czerwca !!!
Radek
-
anett; )
-
-
Salsiero trejdmark
-
-
anett; )
-
Salsiero trejdmark
-
anett; )
-
Salsiero trejdmark
-
anett; )
-
Salsiero trejdmark
-
anett; )
-
radek
No to zainaugorowaliśmy zetkę .. dzięki wszystkim za przybycie .. Dziewczyny .. było 2 panow bez partkerki !!!!
Więc rezerwujcie czas w przyszy wtorek !!!
Radek -
Anonim
2 panow bez partnerki...oooo...wtorek, tak? hmm...i kazdy tak sobie moze tam przyjsc?; p -
mauamery@->-
-
anett; )
ojejejejej.....szkoda, bo wczoraj lenistwo wzieło u mnie górę....cóż, może za tydzień się uda...;))) -
Salsiero trejdmark
no właśnie!!! takie lenistwo, źe nawet cię na imprezę wyciągnąc nie mogę. A wiesz co się od lenistwa robi?? Nogi bolą:pppp -
anett; )
naprawde........;))))
słuchaj...wyprzedzając już Twoje zaproszenie na czwartek hehe od razu mówię, że najpierw rueda a potem...kto wie... -
Anonim
jak zaliczę wszystkie P i S, to na Z na pewno się pojawię :) a póki co, muszę nauczyć się panować nad łokciem; ) -
radek
Mam teraz kurs w czwartek, który jest p2 - ale za jakiś czas będzie Z więc zapraszam wtedy ..
A tych, którzy już przebrnęli przez kolejne literki librowego alfabetu, zapraszam..... już dziś; ) ..
wtorek - 18.30 - Solec
W programie
1. rozgrzewkowe wyginanie ciała w rytmach afro-techno
2. niezobowiązujący układzik solowy
3. coś w parze
4. pot i łzy
5. brokuł
6. komunikat futbolowy na koniec; )
Zapraszam
Radek
-
anett; )
a nie...to ja jeszcze nie przebrnełam przez literki librowego alfabetu...;)))))
- 1
- 2