-
Konkretyzuje poprzednia wypowiedz. opcje wyjazdu do wyzej wymienionego drim-miejsca w Austrii to:
1. wyjazd w piatek 01.02.2008 powrót w niedzielę 10.02.2008 (na miejscu pełnych 7 dni)
2. wyjazd w piatek 29.02.2008 powrót w niedzielę 10.03.2008 (na miejscu pełnych 7 dni)
hotel na szczycie góry , do wyciągu 150m, wody geotermalne w okolicy, w hotelu sauna solarium, SALA DO TAŃCZENIA!
Czekam na komenty na gorąco.
Pzdr! -
Florence + The Machine
Marek, przeciez mial byc 3. termin... 9.02 - 17.02
na zaden z wymienionych przez Ciebie drim-wyjazdow nie pojada licealisci tacy jak ja, bo ferie koncza sie 24. 02. wakacje tez byly podczas roku szkolnego:(
nie ja jedna chodze do szkoly:( -
(__-=AgneS=-__)
Zgadzam sie...studenci podobnie, przerwa międzysemestralna np. na sggw jest 11-16. Pozdrawiam -
Sylvii
no wlasnie, na uw (jak pisalam wczesniej) przerwa jest 11-17.02. Nie da rady w te dni czegos zorganizowac? inaczej wielu chetnych nie bedzie mialo mozliwosci pojechac -
-
A
ni w pięć w ni dziesięć :(
obydwa terminy pomiedzy naszym drim-terminem :(
szkoda. -
Florence + The Machine
-
A
-
Anonim
Rozumiem, że Kierownictwo zajęte przygotowaniami do Sylwestra, ale może jakieś insiderskie newsy o planach austriackich by nam zdradziło... -
Salsa - connecting people
Termin w marcu jest w porządku Studenci nie dramatyzujcie spokojnie można tydzien nie być na zajęciach -
hej!
stanelo na terminie marcowym - oferta jest swietna. w terminie drimowym beda ferie u nas na miejscu-warsztaty. W tym tygodniu beda blizsze informacje na temat wyjazdu!
M -
Florence + The Machine
super! drim warsztaty! bedzie mozna intensywnie potanczyc i wypocic wszystkie klasowki, kartkowki...
co byscie chcieli? mi sie marzy jakis hip hop, JFH... i oczywiscie modern jazz! -
Anonim
Szczegóły się pojawiły, ale nie wszystkie - nic nie zauważyłem na temat skipassu. Czy wiadomo ile będzie kosztował? -
Anonim
-
Anonim
a jednak to chyba to: http://www.hotelalpinum.com/pl/onas... -
pamietajcie, ze bedzie jeszcze okres feryjny na miejscu w terminie wybranym przez Was czyli w srodku lutego! Rozne techniki taneczne. Info po nowym roku!