- 1
- 2
-
Anonim
Na http://www.salsalibre.pl pojawiła się ankieta na temat terminów wyjazdu nartosalsowego:
Jaki preferujesz termin tanecznego wyjazdu zimowego z SalsaLibre?
26.01 - 3.02
2.02 - 19.02
9.02 - 17.02
Ten środkowy termin jakoś dziwnie sporo dłuższy od reszty. Literówka czy wersja fullwypas? -
Mario
HEj Adam...
Mi się wydaje, że literówka i powinno być do 10 lutego....
No ale to powinien potwierdzić ktoś z SL.
pozdro -
Florence + The Machine
-
A
tez jestem za tym terminem :)
Są jakieś bliższe, konkretniejsze informacje gdzie odbędzie się wyjazd? Czy będzie w Polsce czy za granicą?
-
-
Anonim
Mi akurat najbardziej pasuje 26.01 - 3.02. Potem niestety mam terminy w pracy, których nie przeskoczę. -
Anonim
-
Sylvii
-
Salsa - connecting people
Ostatnie termin - wszytskie uczelnie sa wtedy po sesjach:pw,uw, sgh,sggw:) -
-
btw wlssnie ukazala sie galeria z wakacyjnego wyjazdu; )
szczegoly co do zimy wkrotce! -
panna Magdalena
-
Anonim
galeria fotek z Chorwacji na stronie Salsalibre rewelacyjna:) Już nie mogę doczekać się zimowego wyjazdu:):):) -
Hej!
Znalezlismy swietna oferte w Austrii od 28.II - czy to wchodzi w gre wg Was? Warunki sklaniaja do zmiany terminu - na samej gorze, swietne sale. Prosze o szybka grono-opinie. Senkju! -
A
dla mnie ten termin odpada:(
24.02 kończą się ferie zimowe w szkołach w województwie mazowieckim -
Florence + The Machine
-
-
Natana
-
kejt
-
Sylvii
ja mam wolne wstepnie 11-17.II ale najprawdopodobniej zacznie sie wczesniej ciut ciut -
Anonim
- 1
- 2