-
Garfield
Cześć,
wczoraj leciała jedna Bachata i bardzo mnie sie spodobała, ale nie wiem jaki miała tytuł czy może ktoś kojarzy? -
no wlasnie, super byla, tez mi sie spodobala:)
za pare dni bede znala jej tytul, to napisze, jesli nikt mnie nie wyprzedzi... :) -
panna Magdalena
-
Natana
-
-
Anonim
>Natana napisała:
>a ja wyszłam przed tą że bachatą...; (
Może ktoś wrzuci ten kawałek na rapida? -
Natana
ja jestem za! to zobacze o czym tak mówiliście... :) a nóż wideec okaże się,że znam? :)) -
Garfield
-
Florence + The Machine
-
Garfield
-
Anonim
tylko czy będzie pamiętał jaką fajną bachatkę puścił dwa tygodnie temu?; )
tyle już o niej napisaliście,
że i ja zaczęłam być ciekawa jaki jest jej tytuł :)
i popieram propozycję Helmuta - jak już się dowiecie jaki to kawałek to wrzućcie go na rapidshare -
Natana
>Bober Robert napisała:
>a pytaliscie Osa?
ale jeśli mnie pamięć nie myli, to im się pomylało i mówili o imprezie poniedziałkowej (tak wnioskuje z pierwszego posta) czyli... trza by pytać kogo innego, pewnie mayera... chociaż już nie pamiętam kto 2 tyg puszczał music. :] -
Glonik
Ooooooooooo temat idealny dla mnie więc postanowiłam odświeżyć; ) mam ten sam problem tylko dotyczy ostatniej sobotniej bomby, zna ktoś? to była zupełnie inna bachata niż inne - taka trochę optymistyczna; )
A przy okazji dowiedzieliście się w końcu jak ta bachata z września się nazywała?; ) -
jenna
-
Anonim
A wiesz Gosia też jej szukałem, przetrzepałem nie wiem ile setek tytułów, playlist i chartsów i jej nie mogę znaleźć, jakaś nieznana chyba co mnie bardzo dziwi