-
Anonim
Marku - popraw mnie jeśli się mylę - wraca w sobotę (od najbliższej) nasza cudna Zetka z Tobą i Klaudią. Coby nie padła już na wstępie rozpoczynam agitację :)
do zobaczenia.
Agnieszka
p.s. Dziewczyny: tego samego dnia (sobota) o 16:30 są zajęcia z Klaudią Oleksak - gorąco polecam. -
Anonim
p.s. nie umieściliście tych zajęć na grafiku kursów !! :) czyżby ogarnęło Was zwątpienie ze nie damy rady utworzyć silnej grupy; ) -
hej! formalnie zajęcia zaawansowane ruszają od 30.VI - serdecznie zapraszam!
Zapraszam tez mocno na ostatnie zajecia s3 odbywajace sie w tym tygodniu. -
Mario
Marek, a jakie są kryteria przejścia na Zetkę?
Jakiś egzamin państwowy, czy co?
Chodzenie w nieskończoność na S3++++ może trochę nudzić...; ))
pozdrawiaM -
-
Florence + The Machine
tak, jest egzamin. jest kilka terminow - zapisujesz sie w recepcji i placisz zaliczke 50 zl.
najpierw robia Ci sprawdzian z rozciagania, czy potrafisz szpagat zrobic, podskoczyc na 80 cm itd...
potem jest czesc salsowa. dostajesz dziewczyne, tez ubiegajaca sie o bycie "zetkowiczem", zawiazuja Wam oczy i Marek wykrzykuje figury jakie macie zrobic. calkiem proste;) -
Alek
i trzeba zejść poniżej 30 sekund na 50 metrów w basenie bez nawrotów, skok wzwyż min 1,5m, w dal 4,5m; ) -
Natana
a mnie sie zdawało,że w dal to ma być na 5m... :P
swoją drogą coś gdzieś o egzaminie czytałam. :] -
Florence + The Machine
Wy sie smiejecie, a ja powaznie mowie.
Pamietam pierwsze czystki na wtorkowej Zetce w lutym i pamietam, co sie wtedy dzialo... :) -
Alek
-
Florence + The Machine