Salsa Libre [1631]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Eliza

Jak wam się podobają zajęcia z tańca brzucha? zastanawiam się nad zapisem i chciałabym poznać wasze zdanie
  • ஜ BliźηiaK

tak !

i czy zajęcia są może w poniedziałek planowane ??

;>
  • Eliza

nie wiem, grupa początkująca, która mnie interesuje jest w środę o 18.30
  • Barbaruszek

naprawdę zachęcam!
    chodzę od jakichś 3-4 miesięcy na taniec brzucha, prowadzi Łada Toulik i jestem w pełni zadowolona! :)
    co do drugiej instruktorki to nie miałam przyjemności mieć z nią zajęć, ale słyszałam wiele pochlebnych opinii.

nie ma co się zastanawiać, tylko się zapisywać! :D
  • Anonim

no więc instruktorki są TRZY:

Łada Toulik do której też chodzę, ale już trochę dłużej; )
    Ola Toth do której też chodzę - tak poza Ładą
    (obie sobie bardzo chwalę)
    i Ola Przywrzej, która przejmuje nowe grupy początkujące zamiast Oli Toth (Ola Toth - poziom średniozaawansowany)
  • Barbaruszek

no tak, oczywiście musiałam coś poplątać, przepraszam!
  • kasienkaa:)

Polecamy, polecamy. ja chodzę do Oli:)
  • ALMASI

pytanko do dzieczyn z grupy czwartkowej w Oli Toth:kiedy koncza sie zajecia w czerwcu?dawno nie bylam z przyczyn technicznych(skrecona noga) i organizacyjnych(seeeesjaaa fujjj:P) a chcialabym sie jeszcze pojawic zanim znikne na dluzej.Pozdrawiam Was goraco
  • Anonim

czwartkowa i śodowa grupa skomasowały się z poniedziałkową w jednego twora

w czwartek o 17 jest przeniesiona z piątku grupa choreograficzna

o końcu zajęc jeszcze nic nie wiemy

to tyle; )
| |

Salsa Libre w szerokim tego słowa znaczeniu: przyjaciele, kursanci, imprezowanie, to co robimy raze...

Salsa Libre

• Solec 38
  • 00-394, Warszawa
  • 22 458 24 44 , info@salsalibre.pl

Salsa Libre Powstała w 2003 roku z inicjatywy Ani Chagowskiej i Marka Domańskiego. Jesteśmy grupą która skupia pasjonatów tańca, w szczególności salsy. Taniec nie jest dla nas wyłącznie techniką – odbieramy go w szerszym kontekście kulturowym. Z jednej strony jest on współczesną formą ekspresji i spędzania wolnego czasu w klubach i na imprezach; z drugiej strony każdy z tańców ma swoją historię, która jest w nim stale obecna.

Fotki

Miejsca grona (1)