Salsa Libre [1631]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Witam

Apeluje o uaktualnienie podstrony "Aktualnosci" i "Nowe Kursy" - Piotrus M. powoluje sie na nie w newsletterach a one sa diabelnie nieaktualne - wieje w nich historia....

usciski
    Agnieszka
    p.s wczorajsza "bombka latina" niezykle sympatyczna z ubieraniem choinki wlacznie. kto nie byl niech zaluje :)
  • Alek

Popieram, i tabelka i aktualności i nowe kursy są non-stop nie na czasie; P
  • Katarzyna.

Jestem za a nawet przeciw :)
  • SalsaLibre

aktualnosci zaktualizowane:)
  • Anonim

Pięknie dziękujemy :)

i.. WESOŁYCH ŚWIĄT!!!!
  • Marta

a były zdjęcia z imprezy BOMBA LATINA z 2 grudnia?

jak tak to wrzućcie na stronkę pliska :)

z góry dziękować i Wesołych...
    pozdro
  • Maciek S.

a ja chcialem sie tylko przywitac jako nowy salsowy kursanto-zapaleniec:) a ze nie znalazlem zadnego watku w kotrym mozna by to zrobic wiec...

CZESC :D

i do zobaczenia w SL :)
  • Anonim

to pięknie witamy i życzymy udanej zabawy na wszelkich parkietach!
  • Marta

>Marta napisała:
    >a były zdjęcia z imprezy BOMBA LATINA z 2
    >grudnia?
    >
    >jak tak to wrzućcie na stronkę pliska :)
    >
    >z góry dziękować i Wesołych...
    >pozdro

po prostu ponawiam swoja prosbę... :)
  • ANULEK***

Dołączałam się w całej rozciągłosci do prośby koleżanki o zdjęcia z imprezy 2 grudnia, jeżeli takowe są...ffffkońcu występowały wtedy "gwiazdy i gwiazdeczki" :PP...sambowej grupy Marty i chcemy siem pooglądac :))
  • Marta

nie miałam przyjemności wystąpić ale chętnie zdjęcia obejrzę....

• dirtydiana

co jest ze strona SL?
    moze ja jestem jakas ułomna ale nie moge doszukac sie informacji o nowych kursach bo strona mi sie nei chce rozwinac (tzn jest tylko do polowy) :(
  • Anonim

u mnie wszyskto jest ok ze strona
  • dirtydiana

to nie wiem.. moze to ta przegladarka?
    moglabys byc tak mila i napisac mi w takim razie czy szykuja sie jakies nowe kursy samby od marca ?
    juz dawno planowalam isc ale jakos tak mi bylo nie po drodze :/
  • Anonim

Tyle jest o nowych kursach pozasalsowych ---może ktoś jeszce przeczyta:)

Nowe kursy pozasalsowe

W Studio Salsa Libre (Solec 38) odbywają się również inne, bliżej lub dalej pokrewne salsie, kursy. Zapraszamy wszystkich szukających dobrej zabawy i pragnących wzbogacać swoją technikę taneczną:

SALSA BODY MOVEMENT:

Czwartek 18.45. Poziom otwarty (wymagane podstawy izolacji oraz salsa basic). Prowadzi Ania Chagowska Start 11.I

REGGAETON:

Wtorek 18:30. Poziom otwarty. Prowadzi Marta Goncalves. Start 3 X.

Poniedziałek 17:00 Poziom otwarty. Prowadzi Klaudia Orłowska Start 4.XII

TAŃCE AFROKOLUMBIJSKIE:

Niedziela 14:30. Poziom początkujący. Prowadzi Aziliz Katel Caro. Start 8 X.

TANIEC BRZUCHA:

Poniedziałek o 18:30. Poziom średniozaawansowany. Prowadzi Ola Toth. Start 12 II.

Sobota o 11:30. Poziom średniozaawansowany. Prowadzi Łada Toulik. Start 17 II.

Sobota o 10:00. Poziom początkujący Prowadzi Łada Toulik. Start 17 II.

Czwartek o 17.00. Poziom średniozaawansowany. Prowadzi Ola Toth. Start 8 II.

Środa o 20.30. Poziom podstawowy. Prowadzi Ola Toth Start 28.II UWAGA ! Lokalizacja-Niepubliczna Szkoła na Kabatach ul. Zoltana Balo 1

Piątek o 20.00 Grupa choreograficzna, zajęcia dla średniozaawansowanych. Start 8.XII UWAGA! Lokalizacja -Niepubliczna Szkoła na Kabatach ul. Zoltana Balo 1

CAPOEIRA (prowadzi Ricardo Marques):

Wtorek i czwartek o 17:00. Poziom średniozaawansowany. Start 10 X.

Sobota i niedziela o 11:30. Poziom zaawansowany. Start 14 X.

SAMBA:

Wtorek o 20:15. Poziom podstawowy. Prowadzi Marta Goncalves. Start 3 X.
    Środa o 18:30. Poziom średniozaawansowany wyższy. Marta Goncalves.Start 14 II.
    Środa o 20:15. Poziom średniozaawansowany. Prowadzi Marta Goncalves. Start 14 II..

JAZZ:

Poniedziałek o 18:30. Poziom podstawowy. Prowadzi Basia Wojciuk. Start 12 II.

HIP HOP:

Poniedziałek i środa o 20:30 - zaawansowany. Prowadzi Ania Jujka. Start 7 II.
    Czwartek o 18:30 - średniozaawansowany. Prowadzi Ania Jujka. Start 22 II.

FUNKY:

Piątek o 18:30. Poziom otwarty. Prowadzi Allasane Wat. Start 6 X.

BREAK DANCE:

Niedziela o 13:15. Poziom podstawowy. Prowadzi Jacek Suchecki. Start 8 X.

AEROBIK - TBC - TOTAL BODY CONDITION (wtorek i czwartek o 7:30). Prowadzi Iza Komosa.

• Michał

>dirtydiana napisała:
    >moze ja jestem jakas ułomna

Cześć ułomna :P

• Marta

nie jestem pewna czy to przeglądarka poniewaz i w firmie i w domu korzystam z mozilli, a tylko w pracy mam ten problem czyli widze pierwszy ekran bez mozliwości przewinięcia strony... może jakieś ustawienia w przeglądarce... hmmm jak ktoś wie to niech pomoże :)
  • Anonim

ja nie mam takich problemow ani w domu ani w pracy....ale może jakis informatyk by sie czegoś dopatrzył:)
  • dirtydiana

panie informatyku albo pani informatyczko pomozcie!!!

• Marta

>ANULEK *** napisała:
    >Dołączałam się w całej rozciągłosci do prośby
    >koleżanki o zdjęcia z imprezy 2 grudnia, jeżeli takowe
    >są...ffffkońcu występowały wtedy "gwiazdy i gwiazdeczki"
    > :PP...sambowej grupy Marty i chcemy siem pooglądac :))

...po raz trzeci ponawiam swoją prośbę o zdjęcia z 2 grudnia BL... prosiłabym chociaz o krotką informaję typu " nie ma zdjęc lub nie wstawimy, bo nie..." a nie o zlewe... czy prosimy o zbyt wiele...hmmm

• 1
  • 2
| |

Salsa Libre w szerokim tego słowa znaczeniu: przyjaciele, kursanci, imprezowanie, to co robimy raze...

Salsa Libre

• Solec 38
  • 00-394, Warszawa
  • 22 458 24 44 , info@salsalibre.pl

Salsa Libre Powstała w 2003 roku z inicjatywy Ani Chagowskiej i Marka Domańskiego. Jesteśmy grupą która skupia pasjonatów tańca, w szczególności salsy. Taniec nie jest dla nas wyłącznie techniką – odbieramy go w szerszym kontekście kulturowym. Z jednej strony jest on współczesną formą ekspresji i spędzania wolnego czasu w klubach i na imprezach; z drugiej strony każdy z tańców ma swoją historię, która jest w nim stale obecna.

Fotki

Miejsca grona (1)