Salsa Libre [1631]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • </:]

Jakby ktos mial watpliwosci to wlasnie przed chwila tam dzwonilem i Pani mnie zapewniala, ze mimo zaloby impreza dzis sie odbywa.
  • Salsiero trejdmark

:/
  • Anonim

ee?
    to chyba niemożliwe, impreza dzisiaj to jednak przegiecie
  • Anonim

Niestety możliwe. Rozmawiałam wczoraj z kolegą, który na owej imprezie był i jakoś nie widział w tym nic niestosownego. Dla mnie to jest po prostu niesmaczne, jakieś takie bezrefleksyjne i zwyczajnie prostackie. Ale niektórzy, jak widać, lubią się afiszować z tym, że pewne konwencje społeczne mają gdzieś.
  • </:]

Ponoc najwiekszymi prostakami sa ci ktorzy zarzucaja prostactwo innym...

To jak kazdy przezywa takie wydarzenia jest jego osobista sprawa, nie powinnas wiec nikogo oceniac bo nie masz pelnych informacji a poza tym jak zapewne wiesz o wartosciach sie niedyskutuje.

Jesli naprade sie przejmujesz i chcesz pomoc przekuj swoja energie w cos bardziej pozytywnego, zamiast wypisywac takie paszkwile.

Ponizej zalaczam szczegoly:

"Caritas włącza się do akcji

Jak zwykle w ciężkich chwilach poszkodowani mogą liczyć na pomoc Caritasu Archidiecezji Katowickiej. Uruchomiono tam konto, na które można wpłacać pieniądze na rzecz ofiar tragedii - numer 90 1560 1111 0000 9070 0011 6398 z dopiskiem Halemba."

http://www.caritas.pl/news.php?id=5...

Pozdrawiam
    P.
  • antylamus simon

a ja mysle, ze o wartosciach jak najbardziej mozna dyskutowac, bo to sa bardzo ciekawe dyskusje, ale jesli sa prowadzone na bazie zrozumienia, a nie "ja mam racje, a ty nie".
    sam bylem wtedy w enklawie i sie swietnie bawilem, moze dlatego, ze dalo sie tanczyc na parkiecie (czytaj nie bylo tlumow, gdzie kazdy lokiec to zagrozenie zycia) i bylo wielu moich znajomych. (oczywiscie znalazlo sie pare osob reprezntujacych jeden ze styli tanca weselnego).
    nie zmienia to faktu, ze wydarzenia, jakie mialy miejsce, zasluguja rzeczywiscie na zalobe.
    zawsze mozna tez na to spojrzec z drugiej strony - wlasnie rezygnowanie z imprez, odwolywanie ich moze byc rownie dobrze traktowane jako "afiszowanie" sie (chociaz ja tak nie uwazam).
| |

Salsa Libre w szerokim tego słowa znaczeniu: przyjaciele, kursanci, imprezowanie, to co robimy raze...

Salsa Libre

• Solec 38
  • 00-394, Warszawa
  • 22 458 24 44 , info@salsalibre.pl

Salsa Libre Powstała w 2003 roku z inicjatywy Ani Chagowskiej i Marka Domańskiego. Jesteśmy grupą która skupia pasjonatów tańca, w szczególności salsy. Taniec nie jest dla nas wyłącznie techniką – odbieramy go w szerszym kontekście kulturowym. Z jednej strony jest on współczesną formą ekspresji i spędzania wolnego czasu w klubach i na imprezach; z drugiej strony każdy z tańców ma swoją historię, która jest w nim stale obecna.

Fotki

Miejsca grona (1)