-
Anonim
Byłam wczoraj na „Bombie...” i cóż powiedzieć:
- że ludzi dużo – to OK.
- że muzyka różna – to OK. (bo patrz wyżej...dużo ludzi więc każdy mógł się pobawić)
- że koncert był rewelacyjny – to OK.
- że klimatyzacja była...ale prawie jakby jej nie było – to OK. (już przywykłam J)
- że Piwo 7 zł! W promocji karaibskie drinki! – to OK. ale muszę się zgodzić z Romkiem, który na gronie SALSA napisał:
„...barek pozostawił wiele do życzenia. sympatyczna barmanka niestety się nie wyrabiała... chcąc się czegokolwiek napić miałem wybór - postać w kolejce do obsłużenia jakieś 20 minut lub dłużej, albo zrezygnować z napoju i wykorzystać ten czas na taniec. jeśli ktoś ma ochotę na kilka drinków w czasie wieczoru - polecam pójść w kilka osób: jedna non stop pilnuje miejsca przy barze, by powiedzmy co jakieś pół godziny kupić coś dla pozostałych... ja byłem tylko z koleżanką, więc miałem przerąbane...”
Podpisuję się pod tym obiema rękami...bo ten skład za barem sprawdza się w poniedziałki na Ufie – Ok. – No ale może należało by zasugerować osobom odpowiedzialnym, że przy sobotnich imprezach to już nie wystarcza. I albo będzie obsługiwało więcej osób albo te które będą – będą „sprytniejsze” – i beczka z piwem nie będzie „strajkować”. I jeszcze jedno – trochę tych imprez już było, pewne rzeczy można przewidzieć, by klienci nie słyszeli, że „kawy, herbaty, Red Bulla nie ma” i to już przed północą ! ! ! ! Inaczej zmuszeni będziemy powrócić do zasady BYOB...
Pozdrawiam J
-
brokulina
no to prawda, dziewczyny nie ogarniały... Myślę, że właściciel la danzy wyciagnie odpowiednie wnioski i spręży personel. Niestety idea BYOB w soboty nie będzie obowiązywać. :(