-
Natana
Salsa Libre zaprasza Was na 3 dni warsztatów z różnych technik tanecznych oraz na zwieńczenie warsztatów w postaci sobotniej Bomby Latiny - czyli najgorętszej imprezy w mieście! I... niedzielnego wypadu pieszo-rowerowego na spotkanie z żubrem w Puszczy Kampinowskiej (a jakże, my też się możemy nimi pochwalic!:P).
Oto program zajęć:
CZWARTEK:
18:00 - 19:15:
sala 1: reggaeton, open level, prowadzi Ania Chagowska
sala 2: salsa w parach, poziom średniozaawansowany, prowadzą Rafał Krakowiak i Ania Nowak
sala 3: sambra brazylijska, open level, prowadzi Agnieszka Koś
19:30 - 21:40 (2h w tym 10 min przerwy):
sala 1: salsa w parach (crash course), poziom początkujący, prowadzą Rafał Krakowiak i Ania Nowak
sala 2: salsa solo - ladies styling (crash course), poziom początkujący, prowadzi Ania Chagowska
sala 3: latin jazz (crash course), prowadzi Michał Mardas
PIĄTEK:
18:00 - 19:15:
sala 2: salsa w parach, poziom średniozaawansowany, prowadzą Rafał Krakowiak i Ania Nowak
19:30 - 21:40 (2h w tym 10 min przerwy):
sala 1: salsa w parach (crash course), poziom początkujący, prowadzą Rafał Krakowiak i Ania Nowak
sala 2: salsa solo - ladies styling (crash course), poziom początkujący, prowadzi Ania Chagowska
SOBOTA:
17:00 - 18:15:
18:30 - 20:40 (2h w tym 10 min przerwy):
Ceny:
KURSY NA 18:00 (zajęcia trwają godzinę i 15 minut):
- Salsa w parach: 30zł- pojedyncze zajęcia/ 80zł- karnet na 3 dni
- Reggaetón i Samba: 35zł- pojedyncze zajęcia/ 95zł- karnet na 3 dni
CRASH KURSY DLA POCZĄTKUJACYCH NA 19:30 (zajęcia trwają 2godziny + 10 min przerwy):
- Salsa Solo i Jazz: 40zł-pojedyncze zajęcia/ 110zł- karnet na 3 dni
- Salsa w parach: 40zł- pojedyncze zajęcia/ 110zł- karnet na 3 dni
Pieszo-rowerowa wycieczka na zieloną kampinoską trawkę odbędzie się w niedzielę 4. maja.
więcej info na http://www.salsalibre.pl lub pod nr tel. +48 22 458 24 44
SERDECZNIE ZAPRASZAMY!!! :) -
-
KAMELEON
Kochani to już dziś!!! MAJÓWKA!!!
coś ta pogoda nie zachęca do podróży... no chyba że na karaiby;)
gdzie to majowe słońce???
To co dziś robicie? Weekend w Warszawie? Wpadajcie na Solec!
Klimat gorący a filtra przeciwsłonecznego nie trzeba!!!
Od 18:00- wasze ulubione zajęcia!
Do zobaczenia... -
Adam
>sala 1: reggaeton, open level, prowadzi Ania Chagowska
Yeeaaaahhh!
Bawiłem się nieprzeciętnie :D -
-
Natana
domyślam się... zapewne silna dominacja pań, więc jeśli jakiś pan się zjawił, to był w niebie...?; P -
Adam
Eeee... to na mnie robiło wrażenie jakieś dwa lata temu; -)
Po prostu super poprowadzone zajęcia które mi podpasowały mechaniką ruchu. Kupa świetnej zabawy, muzyka którą lubię, i do kompletu Ania nam dała wycisk taki że myślałem że zdechnę :-)
Pisałem że Ania to pierwsza liga? :D -
Natana
>Adam wrote:
>Eeee... to na mnie robiło wrażenie jakieś dwa lata temu
>;-)
a jednak. :P
>Pisałem że Ania to pierwsza liga? :D
w końcu to Szefowa...; ) -
Florence + The Machine
-
Anonim
Ja już załuje :( Niestety edukacja wymaga poświęceń... Jak tylko skończę studyja zamierzam sobie wszystko odbić z nawiązką :] -
nic.tuom. nie
-
Natana
-
Agusia Domina
-
jenna