-
ana
dziewczyny podajcie mi swoje maile na priva to wam wysle foty z soboty. -
Florence + The Machine
-
ana
-
Florence + The Machine
Andzelika miala bardzo fajne... z garderoby... mojego przyszlego meza:P -
-
Florence + The Machine
Kasiu, spoznione (z wczoraj) zyczenia urodzinowe - wszystkiego najsalszowszego;) -
Katarzyna.
-
ana
-
Miyaka
napisałam przed chwilą do Chagusa, dopiero dziś wróciła z wojaży więc da nam jakoś niedługo znać na którą przyjść :) -
Katarzyna.
Jak tam girls? Ja sie dostalam do grupy na 18:00 .... buuu :( Ale coz,co Cie nie zabije to wzmocni,nie?; ) -
Cleo-patra
Ja też na 18:00 - ciekawa jestem ile osób będzie chodziło - wczoraj z tej grupy były 2 (ja i Klaudia). Właściwie to zastanawiam się, czy nie zacząć salsy parami i hip-hopu, ale to zależy w jakim kierunku pójdzie nasze grupa. Chyba mój największy błąd w salsie polega na tym, że za dużo daję tam tańców latynoamerykańskich (towarzyskich), ale tak właśnie lubię tańczyć, chcę połączyć to, czego brakowało mi w tańcu towarzyskim (większa swoboda, ruchy górną częścią ciała) z tym, czego mi brakuje w salsie (zwrotność, zmiany tempa, szybkość, technika). p.s. Mam nadzieję, ze za tydzień będzie nas więcej na 18 (?) :) -
ana
noo... a ja sie dostalam do tej grupy o 16.30..
bedzie dobrze! ze starej grupy Ania wziela tylko 3 dziewczyny... szkoda. a bylysmy tak zgranym i fajnym teamem :(( -
Cleo-patra
No ja mam nadzieję, że jeszcze kiedyś razem wystąpimy :) Jeżeli w grupie na 16:30 są tylko 3 osoby z naszej dawnej grupy, tym bardziej martwi mnie ostatnia frekwencja na 18:00 (na potencjalnie 11 osób przyszły 2) :( Zobaczymy jak będzie w następną środę :) -
ana
wydaje mi sie, że to przez to, że Ania tak pozno dała znac poprostu. za tydzien powinno byc wiecej osob! -
Katarzyna.
a wlasnie,kto dostal sie jeszcze do grupy na 16:30? Ty Aniu,pewnie Pałka i...? -
ana
no to 4. ja, wlasnie Magda, Natalia i.. zapomniałam imienia. Weronika tanczyla w 3 rzedzie najbardziej po prawej? jesli tak - to ona. -
Katarzyna.
-
Katarzyna.
HALOO co sie dzieje? walcze o byt naszej grupy na 18:00 i jak dotad otrzymuje tylko info,ze "zaraz to zalatwie" i w rezultacie nic sie nie dzieje i tak...trzeba cos z tym zrobic bo w tym momencie czuje sie najzwyczajniej w swiecie OLANA... -
Cleo-patra
Ja już wysłałam kilka pytań dotyczących naszej grupy, niestety pozostały one bez odpowiedzi :( Na stronie SL widzę, że w środy o 18:00 Ania ma prowadzić zajęcia ladies salsa (solo) dla początkujących. Z tego wnioskuję, że nasza grupa została rozwiązana...chociaż nikt nie raczył nas o tym poinformować (chyba, że znowu nie doszedł do mnie mail). -
Katarzyna.
-
Klaudia
ja gadałam z anka na solcu i mi powiedziała, że w lutym ma cos zrobić z naszą grupą...
ale później wysłałam jej jeszcze smsa i nie dostałam odpowiedzi.... A szkoda, bo zależy mi na salsie i tejk grupie....