Salsa Libre [1631]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • ana

dziewczyny podajcie mi swoje maile na priva to wam wysle foty z soboty.
  • Florence + The Machine

• ana

jak ma któraś jakies zdjecia z niedzieli to dajcie znac. buzka
  • Florence + The Machine

Andzelika miala bardzo fajne... z garderoby... mojego przyszlego meza:P
  • Florence + The Machine

Kasiu, spoznione (z wczoraj) zyczenia urodzinowe - wszystkiego najsalszowszego;)
  • Katarzyna.

dzięki; )
  • ana

dziewczynki. jak jutro? nie dostalam żadnego maila...
  • Miyaka

napisałam przed chwilą do Chagusa, dopiero dziś wróciła z wojaży więc da nam jakoś niedługo znać na którą przyjść :)
  • Katarzyna.

Jak tam girls? Ja sie dostalam do grupy na 18:00 .... buuu :( Ale coz,co Cie nie zabije to wzmocni,nie?; )
  • Cleo-patra

Ja też na 18:00 - ciekawa jestem ile osób będzie chodziło - wczoraj z tej grupy były 2 (ja i Klaudia). Właściwie to zastanawiam się, czy nie zacząć salsy parami i hip-hopu, ale to zależy w jakim kierunku pójdzie nasze grupa. Chyba mój największy błąd w salsie polega na tym, że za dużo daję tam tańców latynoamerykańskich (towarzyskich), ale tak właśnie lubię tańczyć, chcę połączyć to, czego brakowało mi w tańcu towarzyskim (większa swoboda, ruchy górną częścią ciała) z tym, czego mi brakuje w salsie (zwrotność, zmiany tempa, szybkość, technika). p.s. Mam nadzieję, ze za tydzień będzie nas więcej na 18 (?) :)
  • ana

noo... a ja sie dostalam do tej grupy o 16.30..

bedzie dobrze! ze starej grupy Ania wziela tylko 3 dziewczyny... szkoda. a bylysmy tak zgranym i fajnym teamem :((
  • Cleo-patra

No ja mam nadzieję, że jeszcze kiedyś razem wystąpimy :) Jeżeli w grupie na 16:30 są tylko 3 osoby z naszej dawnej grupy, tym bardziej martwi mnie ostatnia frekwencja na 18:00 (na potencjalnie 11 osób przyszły 2) :( Zobaczymy jak będzie w następną środę :)
  • ana

wydaje mi sie, że to przez to, że Ania tak pozno dała znac poprostu. za tydzien powinno byc wiecej osob!
  • Katarzyna.

a wlasnie,kto dostal sie jeszcze do grupy na 16:30? Ty Aniu,pewnie Pałka i...?
  • ana

no to 4. ja, wlasnie Magda, Natalia i.. zapomniałam imienia. Weronika tanczyla w 3 rzedzie najbardziej po prawej? jesli tak - to ona.
  • Katarzyna.

no to gratuluję :) Może kiedyś uda nam się Wam dorównać :) :*
  • Katarzyna.

HALOO co sie dzieje? walcze o byt naszej grupy na 18:00 i jak dotad otrzymuje tylko info,ze "zaraz to zalatwie" i w rezultacie nic sie nie dzieje i tak...trzeba cos z tym zrobic bo w tym momencie czuje sie najzwyczajniej w swiecie OLANA...
  • Cleo-patra

Ja już wysłałam kilka pytań dotyczących naszej grupy, niestety pozostały one bez odpowiedzi :( Na stronie SL widzę, że w środy o 18:00 Ania ma prowadzić zajęcia ladies salsa (solo) dla początkujących. Z tego wnioskuję, że nasza grupa została rozwiązana...chociaż nikt nie raczył nas o tym poinformować (chyba, że znowu nie doszedł do mnie mail).
  • Katarzyna.

no to genialnie...:/
  • Klaudia

ja gadałam z anka na solcu i mi powiedziała, że w lutym ma cos zrobić z naszą grupą...
    ale później wysłałam jej jeszcze smsa i nie dostałam odpowiedzi.... A szkoda, bo zależy mi na salsie i tejk grupie....
| |

Salsa Libre w szerokim tego słowa znaczeniu: przyjaciele, kursanci, imprezowanie, to co robimy raze...

Salsa Libre

• Solec 38
  • 00-394, Warszawa
  • 22 458 24 44 , info@salsalibre.pl

Salsa Libre Powstała w 2003 roku z inicjatywy Ani Chagowskiej i Marka Domańskiego. Jesteśmy grupą która skupia pasjonatów tańca, w szczególności salsy. Taniec nie jest dla nas wyłącznie techniką – odbieramy go w szerszym kontekście kulturowym. Z jednej strony jest on współczesną formą ekspresji i spędzania wolnego czasu w klubach i na imprezach; z drugiej strony każdy z tańców ma swoją historię, która jest w nim stale obecna.

Fotki

Miejsca grona (1)