Salsa Libre [1631]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • kasia

jak partner nie czuje rytmu to ja mam zawsze dylemat czy tańczyć w jego rytmie czy w rytm muzyki;)
  • ...eres color...eres calor...

ja też...ale wczoraj ostatecznie się przekonałam, że lepiej go jednak nakierować na właściwy rytm niż usiłować się wczuć w jego własny; p
  • Anonim

w takim przypadku lepiej tańczyć osobno :o) bo nie zawsze się da nakierować :))
  • Leszek

Cześć, wiecie może czy jakoś niedługo będzie ruszał nowy kurs ruedy dla początkujących od zera?
  • Karo Lajn...

Ja nie wiem, wiem natomiast, że w chwili obecnej Ruadek jest niedysponowany.

Radku wracaj szybko do formy i... do nas :-)!!!
    Pozdrowienia!
  • radek

Wracam wracam .. może nawet w tyum tygodniu uda się jakieś kółeczko zakręcić; )
    R
| |

Salsa Libre w szerokim tego słowa znaczeniu: przyjaciele, kursanci, imprezowanie, to co robimy raze...

Salsa Libre

• Solec 38
  • 00-394, Warszawa
  • 22 458 24 44 , info@salsalibre.pl

Salsa Libre Powstała w 2003 roku z inicjatywy Ani Chagowskiej i Marka Domańskiego. Jesteśmy grupą która skupia pasjonatów tańca, w szczególności salsy. Taniec nie jest dla nas wyłącznie techniką – odbieramy go w szerszym kontekście kulturowym. Z jednej strony jest on współczesną formą ekspresji i spędzania wolnego czasu w klubach i na imprezach; z drugiej strony każdy z tańców ma swoją historię, która jest w nim stale obecna.

Fotki

Miejsca grona (1)