Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Katarzyna.

Masz manię zamawiania butów tanecznych :D Uważaj,bo to się może źle skończyć :D
  • Anonim

>Karo Lajn... napisała:
    >Dance, Dance, Dance jest super! Ja miałam
    >trudności z trafieniem, ale wiem, że po kolejne
    >buty napewno pojadę tam (na Obrońców
    >Tobruku). Duży wybór i profesjonalna i
    >przesympatyczna obsługa. Polecam!

:)
    Każdy ma problem z trafieniem do nich bo to jest niby przy Obrońców Tobruku ale od strony ulicy Osmańczyka (prawie tak samo po...kręcone jak na Ursynowie). Obsługa odniosła się do tego problemu ze szczerym zrozumieniem i uśmiechem; )
  • dirtydiana

najlatwiej tam trafic
    wchodzac w uliczke za CH BEMOWO(jak jedziesz pwst slaskich) idziesz nia do konca i to juz jest ulica osmanczyka idziesz w prawo i masz sklep
    ja tam kupila moje bucki, sa troche drozsze niz w akcesie ale zawsze mozna na nodze zobaczyc jak leza
  • dirtydiana

a co do kupowania w akcesie na zamowienie to jazzowki jeszcze tak ale
    buty na obcasie raczej wolalabym sama sprawdzic niz kupowac w ciemno
  • SKLEP TANECZNY

Dzięki za opinie. Dokładna mapka dojazdu do nas na http://www.skleptaneczny.pl Tam też można obejrzeć większość naszych butów. Pozdrowienia
  • Ula

Witam,
    mam pytanie dotyczące ubioru na zajęcia, a niechce zakładać nowego wątku,dlatego piszę tutaj.
    Chciałam zapytać, jak najlepiej się ubrać na pierwsze zajęcia początkujące z salsy solo?
    Czy mogą być zwykłe adidasy,czy mam od razu przyjsc na obcasach?
    I to ma byc dres, ubranie luźne, czy raczej cos innego?
    Bedę wdzięczna za porady,pozdrawiam
| |

Salsa Libre w szerokim tego słowa znaczeniu: przyjaciele, kursanci, imprezowanie, to co robimy raze...

Salsa Libre

• Solec 38
  • 00-394, Warszawa
  • 22 458 24 44 , info@salsalibre.pl

Salsa Libre Powstała w 2003 roku z inicjatywy Ani Chagowskiej i Marka Domańskiego. Jesteśmy grupą która skupia pasjonatów tańca, w szczególności salsy. Taniec nie jest dla nas wyłącznie techniką – odbieramy go w szerszym kontekście kulturowym. Z jednej strony jest on współczesną formą ekspresji i spędzania wolnego czasu w klubach i na imprezach; z drugiej strony każdy z tańców ma swoją historię, która jest w nim stale obecna.

Fotki

Miejsca grona (1)