Salsa Libre [1631]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • radek

Hej
    Donoszę, że mam na liście już 16 osób chętnych na wyjazd majowy do Krakowa. Na razie to w większości Panie - więc chłopaki - decydujcie się - do 17 przyjmuję ostatecznie zgłoszenia by stworzyć grupę i móc jeszcze jakoś zarezerwować noclegi. Kto chętny - mailik do mnie niech śle śmiało
    Radek
  • Anonim

A ja pozwolę sobie podać linka, gdzie wyczytać można, jakie wspaniałości czekają Nas w Krakowie, jeśli ktoś przespał wszystkie dotychczasowe informacje i banerki o tym; )

http://salsa-social-club.activetool...
  • Anonim

yyyy ja tam nie widze za duzo informacji,

Moze tu cos napiszecie?
  • Anonim

Ja, widzę; ) ale proszę bardzo:

Cubamemucho to kongres salsy kubańskiej, a więc będą warsztaty z takich tańców jak: cubana, ruedka, rumba, cha cha cha itd (vide obrazek poniżej)

Harmonogram:
    1 maja – Pre-Congress Party
    2 maja – warsztaty dla początkujących i imprezka otwierająca
    3 maja – warsztaty i gala night
    4 maja – warsztaty i impreza zamykająca

Instruktorzy:
    Henry Herrera & Angely (Miami)
    Yanek Revilla (Santiago de Cuba)
    Israel Gutierrez (Oslo)
    Juan Jose Ortiz (Malaga)
    Claudio Pacheco (Monachium)
    Seo Fernandez (Turyn)
    Alessia Cornachio (Mediolan)
    Yanet Fuentes (Londyn)
    Yunaisy Farray (Palermo)
    Enrique Aguero (Mediolan)
    Miguel Verdecia (Helsinki)
    Rafael Olofison (Madryt)
    DJ Melao (Miami)

Karnety (tylko full-passy):
    till 01 March 80 EUR/ 290 PLN
    till 31 March 90 EUR/ 325 PLN
    from 1 April 100 EUR/ 360 PLN

Organizatorzy zastrzegają możliwość zmian harmonogramu oraz listy artystów (mam nadzieję, że powiększy się jeszcze :-) )

• Anonim

Dobra, obrazka nie ma, bo jak go dołączyłam, to pojawił się jako główny obrazek w galerii całego grona Salsa Libre!; )
    W każdym razie dokładny plan warsztatów jest tutaj:
  • Anonim

A, zapomniałam dodać, że jadąc grupą z Salsa Libre mamy zniżkę.
  • smiling butterflies and salsa!!!

Yeah... teraz tylko odliczanie :D.
    Komu mamy wpłacać i ile? od razu z zaliczką na noclegi i dojazd czy na razie tylko passy?
    :D
  • Anonim

hmm niestety z tego wszystkiego to tylko ruede umiem w miare a reszta nic w zwiazku z czym nie wiem czy jest sens. Jak wiele zajec dla poczatkujacych jest w planie?

Jest sporo zajęc na zasadzie open level: cha cha cha, orishas, rumba i salsa cubana beginners (2 warsztaty). z resztą zobacz sam:
  • Anonim

1 czy są jeszcze miejsca?
    2 czy można bez partnera?
    3 czy przypadkiem znacie jakiegoś wolnego :)
  • radek

Hej
    1. miejsca jeszcze podobno są
    2. pewnie mozna - choc wiem ze jest w ogóle dużo kobiet
    3. nie znam; )

A tu odpowiedź na inne pytania
    1. Na open level jest szansa, że nie będzie za trudno wiec damian - masz szanse poznac nowe tance i juz..
    2. Wplata - pewni bedzie do mnie - ustalimy po 20 II jak juz zamkne liste i bede wiedzial ile jest osob - wtedy tez podam ostateczna cene znizkowa.
    3. Noclegi - Hania K i moja Aga rozgladaly sie za noclegami - jest troche - ale niewiele - Jurek zarezerwowal 200 miejsc - kase wplacamy tylko za fulla - noclegi osobno - w tym miesiacu ustalimy jeszcze co i jak

A teraz plan gry
    1. Chodzimy grzecznie na zajecia by byc w dobrej formie i pokazac w maju tym... kubanczykom jak polacy tancza kubane; )
    2. Do 20 II piszemy do mnie maila "chce jechac - wpisz mnie na liste"
    3. Po 20 II maili nie przyjmuje (tzn. tylko tyhc z zapisami; )
    4. Pod koniec miesiąca zrobimy spotkanie by ustalic co z cena i co z noclegami robimy

Skończyłem; )
    Radek
  • wapGO

widze że wszyscy wchodzą na stronkę salsa-social....

Informacje dot. kongresu tam są, owszem, ale aktualizacje pojawiają się rzadko.

Dlatego po najświeższe informacje zapraszam od teraz na: http://www.salsa.bielsko.pl/cubamem...
  • radek

Hej
    Informuję, że lista wstępna SL na C-mucho już jest zamnkięta. Szczęśliwcy dostali maila z potwierdzeniem. Reklamacji nie przyjmuję, z resztą w mieście Kraka chętnie w maju porueduję; )
    Do zobaczenia
    Radek

Już nie mogę się doczekać.
    Słoneczko, Kraków i salsa.
    Połączenie idealne :)
| |

Salsa Libre w szerokim tego słowa znaczeniu: przyjaciele, kursanci, imprezowanie, to co robimy raze...

Salsa Libre

• Solec 38
  • 00-394, Warszawa
  • 22 458 24 44 , info@salsalibre.pl

Salsa Libre Powstała w 2003 roku z inicjatywy Ani Chagowskiej i Marka Domańskiego. Jesteśmy grupą która skupia pasjonatów tańca, w szczególności salsy. Taniec nie jest dla nas wyłącznie techniką – odbieramy go w szerszym kontekście kulturowym. Z jednej strony jest on współczesną formą ekspresji i spędzania wolnego czasu w klubach i na imprezach; z drugiej strony każdy z tańców ma swoją historię, która jest w nim stale obecna.

Fotki

Miejsca grona (1)