-
Zapraszamy na nabór do jazzowej grupy choreograficznej Basi Wojciuk, która będzie się przygotowywać do pokazu, którego premiera odbędzie się w czerwcu.
Zajęcia będą się odbywać w pon. o godz. 20:50 i w śr. o 18:00.
Casting już 27 lutego (środa) o godz. 18:00 w Studio Tańca Salsa Libre,
ul. solec 38.
więcej informacji na stronie http://www.salsalibre.pl lub pod nr tel. (022) 458 24 44.
SERDECZNIE ZAPRASZAMY!!! -
Natana
-
μόνος
pisalam juz na groni tanca jazzowego
ale jak napisze na Waszym docelowym jest wieksze prawdopodobienstwo, ze uzyskam odpowiedz (:
jak wielkim trzeba byc wymiataczem?
no i slowo nabor nadal brzmi zlowieszczo (; -
Florence + The Machine
ooo, jak milo Cie tu widziec:)
tez sie zdziwilam, gdy uslyszalam "casting", "nabor" wydaje sie byc lepszym okresleniem. pytalam Basie, jak ona to sobie wyobraza i jesli niczego nie przekrecam (pamiec jest zawodna) to beda zwykle zajecia, po ktorych uczestnicy stwierdza, czy sie nadaja, czy to ich poziom i czy chca kontynuowac nauke. napisze Basi, zeby sama skrobnela ze 2 slowa, bo nie chce namieszac;)
wydaje mi sie, ze nie trzeba byc super wymiataczem (lubie to slowo:), tylko szybko lapac. -
-
μόνος
:)
o to fajnie, moze nie okaze sie, ze jestem antyruchem
wiec chyba wpadne na ten nabor; )
najwyzej sobie narobie obciachu, ale to w sumie standart jesli o mnie chodzi, wiec...
ale dobrze by bylo gdyby { pani } Basia sama napisala o co tak dokladnie chodzi, bo od kogo sie najlepiej dowiadywac jak nie od "szefa" (; -
Natana
racja, to chyba najlepszy pomysł.
ja byłam lekko zmęczona pisząc o tym, więc mi się wszystko pomieszało...; ) -
μόνος
przestraszylam sie nagle tego naboru O.o
bo jak bedzie jakis trudny diagonal?
a jeszcze jedno pytanie czy za te zajecia/nabor trzeba bedzie zaplacic?
moze pytanie glupie ale w jakims stopniu niepozbawione sensu xD
no i ciekawe czy zdaze dojechac, zajecia koncze o 17.30 i musze z Kasprzaka jakos sie doturlac -
Natana
z tego co wiem to tak. 25 albo 30 zł za zajęcia, ale głowy nie dam.
A czy zdążysz... ja w Ciebie wierze; ) -
μόνος
-
Hej!
No tak - wszylo lekkie zamieszanie z tym kastingiem. Wiec ostatecznie dementuje zlowieszczosc:
To nie jest grupoa choreograficzna tylko NORMALNY KURS (zarowno nizszy pozniom jak i wyzszy, bo mozna bedzie dolaczac do obu grup).
Przez nabor rozumiemy zwykle zapisanie sie na kurs.
Dodatkowa wartoscia obu kursow ma byc to, ze od daty ich rozpoczecia za tydzien Basia nie bedzie juz wracac do choreografii robionych dotychczas tylko pracowac nad nowymi. Ponadto okolo pozniej wiosny beda one sklecane w calosc i CI, KTORZY ZECHCA; ) beda mieli okazje wystapic podczas jednej z naszych imprez (bedzie to prawdopodobnie taki evencik zwiazany z jazzem). Tak samo jak inni nasi kursanci hip hopu, salsy, samby etc.
Ci, ktorzy nie beda chcieli wystepowac beda sobiue po prostu cwiczyc i tyle. Natomiast zachecam mocno, bo jest to wspaniala motywacja do pracy i duzo wiecej mozna sie nakuczyc jak jest bat w postaci wystepu :)
Pozdrawiam!! -
Baśka
Witajcie
Marku słusznie prawisz :))
Zapraszam serdecznie na zajęcia od nowego semestru.
W najbliższą sobotę (23.02.2008) około godziny 23.00 odbędzie się premierowy pokaz grup, które mam przyjemność prowadzić. Pokaz będzie uwieńczeniem naszej półrocznej współpracy. Zaprezentują się obie grupy początkująca i średnio-zaawansowana.
A już od poniedziałku zaczynamy z nowymi siłami i z nowym materiałem. Jest to szansa dla tych którym nie udało się dołączyć wcześniej. Z nowym semestrem w planach mam: "powtórkę z rozrywki", czyli tłumaczenie, wyjaśnianie, odpowiadanie na wszystkie, nawet najbardziej "irytujące" pytania (dotyczy to obu grup z tą różnicą, że u średnio-zaawansowanych liczę na "trudniejszy zestaw pytań") oraz rozpoczęcie nowej równie bombowej choreografii. Mile widziane są propozycje muzyczne.
Pozdrawiam i zapraszam na premierowy pokaz kursantów jazzu, już w tą sobotę :)))
-
Anonim
A jak jest z materiałem- czy w środę jest powtórzenie materiału z poniedziałku czy zupełnie coś nowego? Bo mi nie pasuje poniedziałkowy termin:( i zastanawiam się czy jest sens chodzenia "w kratke" - czyli tylko na środowe zajęcia...
I jeszcze jedno...
>Baśka napisała:
>
>A już od poniedziałku zaczynamy z nowymi siłami i z nowym
>materiałem.
Czyli, że zajęcia zaczynają sie już w tym, najbliższym tygodniu czy 3 marca jak podaje Newsletter??
Pozdrawiam!