- 1
- 2
-
anette
gdyby był organizowany salsowy, wakacyjny wyjazd - kto by był zainteresowany? :> :)
fajnie by było.... -
Sidor
-
Sidor
-
brokulina
-
-
Zhveer
-
Zhveer
-
brokulina
-
Kama
-
Anonim
-
motokariera.pl
-
Луїза
no zależy czy jedzie dobry instruktor tańca, cierpliwy, przystojny latynos; ) -
zosia
-
blaise
sorry ale z tego co wiem to jedzie cudownie ruszajaca sie instruktora i calkiem ladna do tego;) -
Sidor
-
Alicja w krainie muchomora; )
-
anette
to było tylko pytanko z cyklu "co by było gdyby" :) narazie nic nie jest zaplanowane.. -
Soggy Bottom Boy!
taka fajna tu dyskusja, plany można posnuć, rozmarzyć się - przeciez dziś dzień dziecka... a Ty zabierasz tą iskierke nadziei na salsowe wakacje, sprowadzając ludzi na ziemię...; ):)
To ja odpowiem tak: A kiedy chcielibyście wyjechać?:) Poprawne politycznie i zwraca uwage na potrzeby salserów:)
Swoją drogą - byłby to przemiły pomysł spędzenia wakacyjnego czasu... -
NOrbi
W sumie to nawet można by zrobić jakiś weekendowy wypad :D nad jeziorka czy jakieś inne miejsce wspólnie :D... jak by nie było takowego innego :) -
Anonim
Dzięki Ci Norbi..jak zwykle raczysz nas Salomonową Mądrością...Ja na takowy weekenedowy wyjazd piszę się rękami i nogami - wszystkimi 6'ioma :)
-
Marszu; ))
Większy wyjazd organizuje Jorgito z Bielska...
http://www.salsa.org.pl/modules.php...
-zapisy do 4.06
Ale mniejsze wyjazdy faktycznie znacznie łatwiej zorganizować - coś o tym z Norbim wiemy; )
Pozdrawiam (po raz pierwszy na Gronie)
Marszu; ))
- 1
- 2