Szkic, rysunek. [7058]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Witam .
    Nie mam za duzo czasu by wyszukiwac w tym gronie osob ktore lubia skrobac dlugopisami wiec wszystkich ktorzy to wielbia jak ja prosze o wpisywanie sie w posta . Ewentualnie jakies linki do owych prac poprosze bo dlugopisowe wariacje doprowadzaja mnie do orgazmu; ]
    Sam moze niedlugo wrzuce swoje dziela
    Pozdrawiam
  • agu

hmm chcesz cos dlugopisem... prosze; P
  • Anonim

Ooooo tooo wlasnie mi chodzi ciekawa praca lecz kreska
    A umiesz moze cieniowac dlugopisem bez kreskowania ? :)
    cos w tym stylu ...
  • agu

umiem, ale teraz nie mam zadnych prac na kompie. jak wrzuce to dam; P
    bardzo to fajne Twoje; D
  • Anonim

W miare czasu postaram sie tez wiecej wrzucic ja glownie samym dlugopisem i jestem fanatykiem ball point penow :)
  • agu

a moze byc cienkopisem? to w pewnym sensie tez dlugopis xD
  • Anonim

cienkopisem raczej nie bo nim tylko raczej kreskujac mozna cieniowac :)
  • Użytkownik bez nazwy

Ja lubię wypełniać całe powierzchnie cienkopisami/żelopisami , cieniować kreskami , rysować zwyczajnie długopisem albo piórem :)
    A ze mi nie wychodzi to już inna sprawa
  • agu

co do wypełniania to ja to też uwielbiam, piorem tez; )
    moje prace piorem i cienkopisem; )
  • zbier@j

Moim zdaniem, jeżeli przyjąć, że interesują nas rysunki inne, niż małe grafiki typu tatuaże, to odwrotnie - jak najbardziej pokazać zróżnicowanie kresek w sztrafach na pracy, wygląda ona wtedy lepiej, niż taka, gdzie się daje wypełnienie 100%
  • Anonim

No skanera nie mam ale udalo mi sie zdjecia moich pracek porobic jutro podesle .; )
  • Anonim

http://grono.net/gallery/user/44312...

zapraszam do obejrzenia .
    Wlasnie o takie cieniowanie mi chodzi ktos podziela pasje ?
  • Anonim

Aha prosze wchodzic w pokaz slajdow pierwszej galeri bo inaczej jakos nie dziala; (
  • agu

totalnie zajebiste!!!!! podziwiam bardzo... najbardziej mi sie róża bodoba. chciałabym tak potrafić rysować, a o cieniowaniu już wogóle nie wspominam... cudowne rysunki!
  • Moll

Również jestem pod wrażeniem:)
    Czasem również mażę coś długopisem. Może nie do końca o tego typu cieniowanie Ci chodzi, ale... Załączam próbkę (długopis + marker). Swoją drogą to bardzo czasochłona technika. ALe jak widać w pracach kolegi może przynosić powalające rezultaty;)
  • Anonim

Heh niedlugo wrzuce Przerysowana Dode z okladki :) juz widze oklaski heh
    Moll Ciekawie wyglada twoja praca uzywasz markera czy cienkopisow ?
    Fajna glebia w tej twojej pracy
  • Moll

Dziękuję:) Markera używałam tylko w tych gładkich czarnych powierzchniach. Reszta to długopis (pentel).
    A co do Dody - nie lepiej pożytkować czas na kogoś ciekawszego?; )
  • Anonim

Moze i lepiej ale poprostu spodobala mi sie ta okladka bo na niej zdjecie jest lekko przeswietlone a wtedy latwiej cieniowac bo mniej cieni jest :) . A wie ktos moze jakim sposobem mozna uzyskac takie zdjecie jak doda na okladce nowej plyty ? Fotografia to narazie dla mnie czarna magia
  • Kalina

do Moll, strasznie spodobał mi sie rysuenk "kobiety" na Twoim profilu, gratulacje, dobre ujecie tematu.
  • Liena

Tez to lubie :)
| |

Szkic, rysunek - cóż więcej można powiedzieć? Jeżeli rysowanie to Twoja pasja - wejdź i poz...

Fotki

Miejsca grona (0)