Szkic, rysunek. [7058]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • wojt.

krótko i treściwie - czego sluchacie tworząc?
  • Anonim

muzyki :D
  • ( :>

Niczego
    najlepiej pracuje mi się w ciszy, którą też tak naprawdę "słabo słyszę", bo jestem zazwyczaj pochłonięta, jedynie może mnie z tego wytrącić czyjeś gadanie więc radio/inni ludzie -odpada
  • czcinka

Szczerze mowiac, jak cos rysuje, to zadne dzwieki do mnie za specjalnie nie docieraja, ale ogolnie jazzik nie zaszkodzi...choc zazwyczj po prostu Trojka leci
  • eff

oo a ja wlaczam na caly regulator muzyczke! bez niej naprawde trudno by mi bylo cokolwiek tworzyc.. nawet jak siadam gdzies w parku czy na ulicy i rysuje, to nie obejdzie sie bez pana disca:)

a jakiej muzyki? baaardzo roznej- to wszystko u mnie zalezy od nastroju. a u Was? pzdr
  • wojt.

no wreszcie ktos na temat;)

to rowniez zalezy od tego, co akurat wykonuje. jak jakies luzne grafiki ewentualnie martwa albo pejzaże to jazz, ktory wprowadza mnie w twórczy wir:)

natomiast gdy biore sie za jakieś schorowane wizje, to puszczam sobie b. glosno duuużo mocniejsze brzmienia :D
  • bardzo różnie, ale z reguły jest to death/doom metal
  • b∂rtok

najlepiej w sluchawki cos pobudzajacego jak rysuje 1 w nocy to zeby mnie na sen nie zbieralo. a tak to muzyka rozna
  • Plutonka

Ponieważ przytrafiła mi się szczątkowa synestezja, bardzo lubię słuchać muzyki podczas rysowania, ale nie ma w tym żadnych konkretnych zasad.

Czasami słucham radia, lecz zwykle puszczam muzykę, która jest prawdziwą 'muzyką duszy", czyli budzi we mnie poczucie koloru.
    Większość utworów muzycznych nie ma dla mnie barw, muzyka ciemna i ciężka rani mój umysł, więc jej nie lubię. Zanurzam się głównie w dzwiękach Radiohead, Sigur Ros, Air, Czajkowskiego.
  • Anonim

IRA; P
    ....głównie tego , czego słucham nie tworząc; )
    pozdrawiam!
  • cyborg86pl

jak moj szczecinski zią; ) bart - coś pobudzającego, najlepiej na loop'a i jazda pprzez 3 godziny z jednym utworem. zzależy co rysuję, to coś psychodelicznego,, może spokojnego, czasem rytmicznego, takiego co bym się mógł pobujać przy swojej deseczce do rysunku; )
  • Anonim

Jan Garbarek.
    normalnie go nie slucham, tylko do rysowania.

a tak to polski punk, jak potrzebuje cos szybko narysowac; )

no i czasem The Cure może.
  • Grono.Net

najlepiej jakis dobry rap jak dla mnie; ] looptroop`y, soundbombing3, pokahontaz...
    pozdro
  • Anonim

a ja powiem ,że jak rysuję to lubię słuchać ludzi;] zawsze jak ktoś coś mówi (zwłaszcza to jakim tonem itd.) to od razu wpada nowa myśli nowy pomysł;]
  • Anonim

Ja najczęściej słucham muzyki poważnej (ale nie tylko, choć przeważnie), przede wszystkim "Pierścienia Nibelunga" Wagnera, najlepiej dosyć głośno. I w zwiazku z tym pojawia sie pewien problem, bo najlepiej rysuje mi sie w nocy, kiedy wszyscy w domu juz śpią i jednak muszę uważać z ta muzyką.
  • Anonim

36 Crazyfists - tego slucham jak rysuje... Ale czesto sluchajac jakiegos innego zespolu w tekscie latwo wylapac temat na rysunek...
  • Anonim

hmm....często bjork.... czasami coś ostrzejszego...ale nigdy zapłakanych ballad...wtedy momentalnie mam pustkę w głowie. mało inspirujące
  • cyborg86pl

tego wagnera musze gdzies sprobowac znalezc - brzmi ciekawie
    swoja sroda pokahontaz tez moze byc muzycznym odkryciem; )

mojej tytuly:
    +_ faint - linkin park
    +_ qlimax - the prophecy [dla ludzi o mocnych nerwach]
    +_ dj tyfy i dj skomina - muzyka wlasna; )
  • b∂rtok

zespół pieśni i tańca mazowsze
  • b∂rtok

zespół pieśni i tańca mazowsze
| |

Szkic, rysunek - cóż więcej można powiedzieć? Jeżeli rysowanie to Twoja pasja - wejdź i poz...

Fotki

Miejsca grona (0)