-
Anonim
Chwilić mi się tu!! Ja się pochwalę, że dałn Jerzy Knorr mieszka w moim mieście(tragedia) i był u nas w klasie kiedys na pogadance,,, -
natalia.
-
Anonim
a ja widziałam tą Bognę (rehabilitantke Michała) bo ona się uczyła w moim liceum i jak była rocznica szkoły to mnie oddelegowano na spotkanie z absolwentami. Ona tam coś śpiewała, coś recytowała, ogólnie wydawała się troche roztrzepana ale generalnie wygląda tak samo na livie :) -
Anonim
Mumescu a o czym była ta pogadanka? O wierności w małżeństwie na pewno heeeeeheee -
-
Ewaaa Dylan
a ja kiedyś widziałam tego aktora co gra Maciusia z mamą. Jak przy takiej przychodni w Warszawie był festyn ... Z dobre 5 lat temu ta historia była -
milena
widziałaś Maciusia?? oj i teściowa z nim była :PP to napewno niezapomniane przeżycie było...ja to chyba bym nie mogła usnąć przez te 5 lat....:PP -
Anonim
mój kolega się chwalił że był na planie KLANU !!! szalony z niego chłopak :) i mówił że widział Rysia pijanego <zawstydzona> normalnie szaleństwo ... -
milena
-
clov
jadna kumpela mówiła, że widziała rudą jak odstawiała w jakiejś barówie na naszym pojezierzu stripteas na stole
ale to też było parę lat temu.. -
Anonim
moze wtedy co rysio sie upił to razem zaszaleli Wyobraźcie to sobie Rysio w tańcu na rurze mrauu <piszczy> lol -
olaaa
-
Anonim
też widziałam kaję puszczalską-paschalską i jak zwykle (czemu mnie to nie dziwi??) wyglądała beznadziejnie..........da! kiedy ją wreszcie zdejmą z ekranu?? czy musi nagrać kolejną chinkę cipulinkę żeby producenci serialu wreszcie ją uśmiercili?? -
Anonim
ja jechalem kiedys metrem w jednym wagonie z... Ryśkiem!!! Dobrze go pamietam, bo naturalnie (jak to Rych) wyroznial sie z tlumu, nieskazitelnie bialym strojem (serio!), no i byl w tym wagonie straszny scisk, najwiekszy naturalnie wokol Ryczarda... -
................................
a ja mialam przyjemnosc poznac kolesia u ktorego kreca Kl;an (apteka-NIBY sadyba) :P
a oprocz tego chodzxilam do LO z kaja paschalską :|
Babka mowila jej ze nie umie spiewac bo chodzila do muzycznej muahahahahah
i takie małe to i rude i ważne :O ze szok
do abby od wf wsykoczyla z textem "NO JAKTO? to pani nie wie jak JAAA mam na imie???" Żenada
-
Anonim
Boże, z Rysiem w metrze! Marzenie niespełnione!ale to by było przeżycie... :)co nie, baby? -
Anonim
-
Anonim
Z tym Knorrem to było dawno chyba z 6lat temu, kiedy Klan był u szczytu popularności... Dużo z tego nie pamiętam bo chyba zasnęłam, ale pitolił coś o tym jakim Maciuś jest super chłopakiem, jaki on zdolny etc/
Muszę sie jeszcze pochwalić, ze byłam Puszczalska w kinie <love>
Byłam na 'Chicago'; światła z gasły (specjalnie wlazła po ciemku, zeby tłum wielbicieli jej nie zadeptał) ze swoim gachem, nie było aż tak całkiem ciemno dlatego poznałam ją po rudej szopie i paskudnym ryjsku, przechodziła koło mnie <love> Potem, gdy film się skończył wsadziła to swoje dupsko w siedzenie, zakryła łeb i udawała, że jej nie ma. Jak by ktoś ją zobaczył taką mega gwiazdę klanową... Ukrywała sie pinda, już jej odpierdoliło totalnie :p
-
Catherine
Ja niestety nie miałam tego zaszczytu zobaczyć kogoś z Klanu na oczęta :( Szkoda ... Chciałąbym RyŚka zobacyć chyba bym się polala ze smiechu buahaah:P -
Ania
ja spotkałam jerzego, jak wsiadał do samochodu koło mojego bloku!!! ale to było ze 4 lata temu no i oczywiście bożenke!!CHodziła ze mną do klasy przez semestr -
Anonim
Aniu to korzystaj z okazji i opowiedz może tak coś więcej... nie wstydź się, to będzie czytać tak tylko ok. 3000 osób hehehehe. śmiało!nikomu nie powiemy; )