Filologia Rosyjska UW [893]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • lukasch

podobno macie wkrótce połowinki. wybiera się ktoś? bo ja się zastanawiam:))
  • Anonim

w sumie czemu nie pojsc? takie ladne plakaty, takie miejsce; )

ja sie raczej pisze na te pljaski.
  • Same Dobre

A KIEDY TO I GDZIE;>??
  • Same Dobre

WYBIERASZ SIE ŁUKI, PIJACZYNO MARNY...;)?
  • lukasch

chyba lepiej wiedzieć powinieneś gdzie i kiedy;) no może wpadnę, chociaż 10 mam egzamin... a ten balet bodajże 8, jeśli się nie mylę... a w ogóle po ile jest wjazd? namawiam 4 rok żeby się pojawił, bo 3 na pewno będzie
  • Panna Joanna

A czy ktoś z wtajemniconych; ) mógłby napisać gdzie owa impreza sie odbywa? :)
  • Anonim

hybrydy, 8 maja. bilet 5zl, a w dniu imprezy 7zl.
  • Pan Ataman

Przybywajcie ludu niepracujacy stolicy - Z 4 roku troche bedzie i jakas reprezentacja z 5 tez
  • Pr(z)ez eS pisane

jest 400 biletow,nie wiem ile juz ich poszlo ale jawzialem 6,trza wkrecic ziomali i pochwalic sie kolezankami:)
    zapraszam wszystkich ma byc ruska i angielska dyskotekowa muza pzdr
    biulety do nabycia w bufecie
  • Anonim

hmm...hmm...hmm
  • Pr(z)ez eS pisane

mysle ze to oznacza: "juz sie nie moge doczekac tej imprezy" dobrze prawie skowroneczkku?:D
  • Anonim

hehehe,,,powiedzmy ze sie waham...nawet b.sie waham..ojj waham sie i waham...moze skoncze ten zabojcczy monolog...a co jesli malo dzieci przyjdzie..z kim ja bede tanczyc biedna nieszczesliwa..:D
  • Pan Ataman

no najwyzej sama bedziesz tanczyc;) A tak serio to sie nie masz co obawiac - z poufnych informacji wiem ze troche ludzi bedzie.
  • Anonim

no to pozbawiles mnie juz wszelkich wątpliwosci co do nieurodzaju w niedz...wiecej pyt.nie mam
  • Pan Ataman

Dla wahajacych sie jeszcze dodam ze na dzien dzisiejszy w przedsprzedarzy poszlo ponad 200 biletó z 450 wszystkich - a na pewno troche jeszcze zostanie wykupionych w niedziele.
  • chw.ILLA

Ja osobiście tez sie wybieram na te nieszczesne polowinki, a wlasciwie to sie wybieramy ze znajomymi z akademika (i nie tylko) dość dużą grupa... wiec napewno bedzie super fajnie. Na dodatek menadzer klubu (dobrze wszystkim znany pan drSZ) pozycza rosyjską muze od mojej współlokatorki wiec nastawcie sie na cos fajnego, choc podobno ma byc tez ruska popsa, ale mam nadzieje ze niezbyt żenująca... Ja bym bardzo chciala cos w kilmacie Zdob-si-Zdub (oni są w sumie z moldawii ale śpiewają po rosojsku) bo juz nie jedna impreze w akademiku dzieki nim rozkręcilismy... :) "Klion zielionyj da klion kudriawyj... " :)))) haha
    Ps.To dozo jutro w Hybrydach!!!
  • Pr(z)ez eS pisane

niech ci co nie przyszli zaluja,bylo na co popatrzec i mozna bylo zatanczyc samym Dżokerem,taka szansa moze sie juz nie powtorzyc:)
  • Pr(z)ez eS pisane

niech ci co nie przyszli zaluja,bylo na co popatrzec i mozna bylo zatanczyc samym Dżokerem,taka szansa moze sie juz nie powtorzyc:)
| |

Zapraszam wszystkich mających lub chcących mieć coś wspólnego z Instytutem Rusycystyki Uniwersy...

Uniwersytet Warszawski

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (3)