-
Olga
-
Justyna Zet
Witam,
Mam do oddania, wlasciwie do odsprzedania po 2zl za sztuke mase ksiazek, ktore moga sie przydac na filologii rosyjskiej. Sa to ksiazki z literatury (Niekrasov, Pushkin etc) i gramatyki (GOJR). Nie sa nowe, ale mysle, ze lepiej miec i te stare w domu, niz czekac na kolejke w bibliotece. Bardzo prosze o kontakt mailowy: juszaz@wp.eu
Odbior osobisty w Warszawie. -
mariusz
A czy na studiach II stopnia zaocznych jest specjalizacja nauczycielska? i czy jest to oddzielna specjalizacja czy jako dołącznik do specj.literat., językozn. Z góry dzięki za odpowiedź -
Beb
Witam,
Chciałabym zacząć w następnym roku filologię bez znajomości języka i byłabym bardzo wdzięczna, gdyby ktoś odpowiedział mi na pytania:
1. Czy jest szansa dostania się, mając na maturze tylko jeden język obcy (na poziomie rozszerzonym)?
2. Jak oceniacie kierunek? Warto podejmować? -
-
Marzena P
Hej:) byłabym bardzo wdzięczna za info, a więc czy ktoś mógłby napisać z jakich podręczników korzystacie na praktycznej jęz. rosyjskiego? chodzi mi głównie o 4 i 5 rok. Z góry dziękuję.
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne