Filologia Rosyjska UW [893]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Olga

chyba koło 80 pkt na 100, przynajmniej na zerówkę.
  • Justyna Zet

Witam,

Mam do oddania, wlasciwie do odsprzedania po 2zl za sztuke mase ksiazek, ktore moga sie przydac na filologii rosyjskiej. Sa to ksiazki z literatury (Niekrasov, Pushkin etc) i gramatyki (GOJR). Nie sa nowe, ale mysle, ze lepiej miec i te stare w domu, niz czekac na kolejke w bibliotece. Bardzo prosze o kontakt mailowy: juszaz@wp.eu
    Odbior osobisty w Warszawie.
  • mariusz

A czy na studiach II stopnia zaocznych jest specjalizacja nauczycielska? i czy jest to oddzielna specjalizacja czy jako dołącznik do specj.literat., językozn. Z góry dzięki za odpowiedź
  • Beb

Witam,

Chciałabym zacząć w następnym roku filologię bez znajomości języka i byłabym bardzo wdzięczna, gdyby ktoś odpowiedział mi na pytania:
    1. Czy jest szansa dostania się, mając na maturze tylko jeden język obcy (na poziomie rozszerzonym)?
    2. Jak oceniacie kierunek? Warto podejmować?
  • Marzena P

Hej:) byłabym bardzo wdzięczna za info, a więc czy ktoś mógłby napisać z jakich podręczników korzystacie na praktycznej jęz. rosyjskiego? chodzi mi głównie o 4 i 5 rok. Z góry dziękuję.
| |

Zapraszam wszystkich mających lub chcących mieć coś wspólnego z Instytutem Rusycystyki Uniwersy...

Uniwersytet Warszawski

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (3)