-
Jakub Kusk
Witam wszystkich niedawno sam straciłem rower i szukałem jakiegoś miejsca żeby dodać ogłoszenie no i znalazłem myślę że wam też się spodoba. Generalnie w formularzu dodawania ogłoszenia macie mapkę gdzie to się mogło wydarzyć, czas zdarzenia, można podać numer telefonu, serial number przedmiotu itp.
Portal nazywa się bezpieczniej.pl!
Polecam nie chwaląc się udało mi się odzyskać rower, ponieważ policja weszła na to ogłoszenie spisała numer fabryczny i dorwała Gagadka! I dzięki temu stwierdziłem, że będę dalej promował ten portal ponieważ mi pośrednio pomógł a nie musiałem się zgłaszać na policję to policja zgłosiła się do mnie z dobrą wiadomością!
http://www.bezpieczniej.pl -
Conquistador
...i wtedy sie obudziłeś.
Policja weszła na portal bezpieczniej pl =>wyszukała ogłoszenie=> spisala nr fabryczny ramy => odszukała rower=> oddała prawowitemu włascicielowi ... no proszę Cię; > to moze mogłoby miec miejsce gdzies na zachodzie , a napewno nie u nas w Polsce. ...Anyway, nie zmienia to faktu ze sama inicjatywa słuszna :) -
rowerowy partyzant
-
Przemass
Wczoraj rano w Piasecznie:
Rama: Cube Analog - czarna z białymi napisami
Amortyzator: Rock Shox Reba SL
Koła: Alex Rims TD16
Opony: Geax Saguaro
Korby: Shimano Deore
Manetki: XT
Przerzutka przód: XT
Przerzutka tył XT
Hamulce: Hayes Stroker Ride
Mostek + kierownica: Easton 50
Sztyca: RaceFace Ride
Rogi: Boplight
Siodełko: Fizik
-
-
Krzysiek K
Wczoraj, w centrum Katowic z kamienicy, w której mieszkam skradziono mi rower (stał przypięty w korytarzu - złodziej odciął zabezpieczenie). Rower jest marki MARIN model Cross SAUSALITO, koła 28'', czarne obręcze, przerzutka Shimano LX, 9 blatów. Kolor szary z jasnym napisem. Będę wdzięczny za wszelkie informacje, może uda mi się go namierzyć. Spędziłem z nim dużo miłych chwil i planowałem dużo więcej jeszcze. Rower jest dość charakterystyczny, w ogóle Marinów jest raczej mało. Górna rura ramy jest wygięta w charakterystyczny łuk. Załączam fotkę. Tel. 504 56 30 37 -
SZERSZEŃ
14.12.2011 między godziną 19:10 a 19:25, został skradziony rower UNIBIKE EVOLUTION 2011 koloru niebieskiego. Kradzież nastpiła sprzed Galerii Mokotów.
Posiadał on błotniki Defender M1 i M2, nóżkę, trójkątną saszetkę Merida, rogi, zielone odblaski na ramie, szary dzwonek CatEye, tylnie światełko, dwa oblaski na kierownicy, ciamne zapięcie na szyfr. Być może teraz wygląda troszkę inaczej. Rower był zakupiony dla osoby niepełnosprawnej, używany był do rehabilitacji po wypadku.
Jeżeli ktoś ma jakieś informacje, np. czy ktoś chciał w ostatnim czasie sprzedać taki rower, albo nabył, uprzejmie proszę o kontakt: 507 35 88 35 , slzcik@o2.pl . Uczciwym osobom dziękuję z góry za pomoc. Pozdrawiam