ROWER |®wery| ROWERY [8114]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Maniek

witam potrzebuje info o dobrze zaopatrzonym sklepie rowerowym min. spodnie koszulki buty spd rękawiczki kaski smary i prosił bym o adres sklepu jezeli jest to mozliwe
  • Adam™

Idź do Krzyśka na grochowską
  • I'm Specialized

ale my nie mamy kross-a :)
  • Biker

A moze ktos widzial w jakims sklepie w wawie buty Sidi Genius?; p
  • Adam™

>Ważne jest to by się realizowac napisał
    >ale my nie mamy kross-a :)

znęcasz sie
  • Anonim

po pierwsze to jest do tego specjalny temat
    a po drugie to masz od cholery sklepow w warszawie i chyba nie trudno zgadnac ze jezeli chcesz miec duzy asortyment tego rodzaju produktow to powinienes szukac w wiekszych sklepach
    plus legion itd

ludzie troche wysilku
  • MarciN

najwiekszy wybor koszulek i butow chyba bedzie w ski teamie no nie oszukujmy sie to jest ogromny sklep

jezeli chodzi o sidi masz butki na popieluszki 11 bodaj taki numer to ma :)
  • |"upHILL" ®|

Uwaga.
    Jeśli ktoś chce napisać cos o sklepie lub serwisie rowerowy w Warszawie to może to robić tu.

Zapraszamy :)
  • Tomek

witam

poszukuje dobrego seriwsu, najlepiej na terenie Targowka lub okolic. Mozecie cos polecic ? :)
  • Paweł Wojciechowski

grochowska 8
  • Tomek

http://maps.google.com/?ie=UTF8&amp... -> na jednej z tych uliczek był (Dalanowska/Lusińska/Chyrowska/ Korzona). Kiedyś mi tam ramę spawali - jeśli jeszcze istnieje to polecam :]
  • Ghost

Mógłbym znaleźć najlepszy sklep w wawie na zlecenie.
  • Janek-Eloar

Na gibalskiego jest dobrze wyposażony sklep. Z serwisu za bardzo nie korzystałem, to nie wiem jak wygląda. Raz tylko pomagali mi kasetę odkręcić jak jeździłem w pracy.
  • Opuś

http://www.rowerowysklep.com/
  • Mr. Nemo

naprawdę polecam sklep na dereniowej dzisiaj wymiana była linki i pancerzy za 20 zeta dowiedziałem się że mój łańcuch jest od jednobiegowych rowerków i dlatego tak dupnie się przerzuca biegi naprawdę super ludzie super podejście do człowieka poprostu maksimum punktów daję temu sklepowi.
  • Paweł Wojciechowski

20?? to mi troche wiecej wychodzi jak sam zmieniam(a mam tylko przezutkowe)

tylko jest kwestia jeszcze taka jakiej to jest jakosci bo sam sie ostatnio niestety przekonalem ze jesdnak tu lepiej kupic cos firmowego bo czuc roznice

a lancuch od ss jest serszy i to widzac golym okiem
  • Maniek

byłeś w air bajku 20 zeta za wymianę to drogo.Ostatnio jak byłem to za wymianę 2 dętek wzięli 50zł !!!!!. Na szczęście mam zniżki jako że jestem w klubie sponsorowanym przez ich sklep - 20%
  • BeBech ( とかげ )

O kurna... chyba w przyszłym roku podniesiemy swoje ceny, bo porównując do tych cen to pracujemy za darmo :|
  • Maniek

Wyzysk jak w Chinach
  • Anonim

>Mariusz #867# napisał
    >byłeś w air bajku 20 zeta za wymianę to drogo.Ostatnio
    >jak byłem to za wymianę 2 dętek wzięli 50zł !!!!!. Na
    >szczęście mam zniżki jako że jestem w klubie
    >sponsorowanym przez ich sklep - 20%

Wymieniasz dętki w sklepie??!! Omg. Jeśli chodzi o jakość napraw to mogę ze swojej strony polecić legion-serwis. Niestety na górczewskiej 229 pracują tak mało kontaktowi ludzie, że ja zrezygnowałem. Po za tym duży asortyment mają. Słyszałem dużo dobrego o legionie na modzelewskiego 35. Korzystał ktoś?
  • 1
  • 2
| |

"ROWERY" Czyli forum Gronowe o DwÓch kÓłkach i o wszystkim co z nimi związane. Witamy i zaprasza...

Fotki

Miejsca grona (6)