ROWER |®wery| ROWERY [8114]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • K

Lusterko kupiem w sklepie rowerowym na placu Legionów we Wrocławiu, kosztowało mnie 20 zł. Sposób mocowania: musiałem wykroic dziurę nożem w rączce i wsunąć tam lusterko a potem śrubką pokręcić i korek rozporowy skutecznie umieścił je tam na stałe. Pierwsze wrażenia z użytkowania? Rewelacja! Normalnie widać wszystko co dzieje się z tyłu. Zwiększa bezpieczestwo i wygode. Polecam ...
  • Krzysiek (Sikor)

??????
  • Szczęśliwy

Gratulujemy udanego zakupu..; ) Ale na wariatow drogowych i tak nie pomoze :(
  • ♪100%nasza-klasa.pl♪

mi takie rzeczy zawsze odpadaly od roweru... dzwonki, trabki ...pierdoly..
  • яazo я

ee...czy takie to dobre...? to ja nie wiem :-)
    straciłbym je po 10 minutach jazdy,
    o latarnię/samochód/pieszego/row erzystę
  • Anonim

Razor, nie każdy jeździ na "izotonikach"; )

Ja się poważnie zastanawiam nad lusterkiem, mam tylko jedno "ale": musiałby codziennie ściągać je z roweru, jak parkuję pod firmą. Inaczej szybko bym się z nim pożegnał. I żal mi chwytów :)
  • Anonim

poszukaj takiego które jest mocowane podobnie jak lampka że szybko bez żadnych śrubek można ściągnąć-myślę że dalekowschodnia myśl techniczna już to wymyśliła
  • sibil

• Anonim

no to prezes może już nie żałować chwytów:)
  • inż. Smołek

ja takie coś chcę sobie nabyć: http://www.bikeman.pl/product_info....
  • Anonim

obawiam się że dużo w nich nie zobaczysz ale może się mylę
  • inż. Smołek

może i dużo w nich nie zobaczę ale:
    1 ludzie którzy by chcieli sobie przywłaszczyć lusterka zobaczą w nich zwykłe rogi
    2 nie oberwę ich o pierwsze lepsze drzewo bo są składane
    3 bajerancko wyglądają; )
  • bodzio2k

dzikun:
    Pięknie się zmagasz z tym podjazdem. :-D
  • |"upHILL" ®|

9-go jak bedziesz w bikemanie to zapyttaj czy taniej bedzie jak kupisz dwa? pojade z tobą. juz dawno na to czekam tylko cena mnie troszke za cugle ciągnie i się waham!
  • |"upHILL" ®|

Lusterka z bikemana widziałem i jest wystarczające! to nie chodzi o to by czytać rejestracje auta mijającego cię tylko że cos jedzie albo nie!
  • Łukasz Sołtysiak

a to żeby widzieć nie wystarczy głowę odwrócić?
  • K

właśnie nie wystarczy WaveRunner ... podaje dwa przykłady: przykład miejski i przykład wiejski. Przykład miejski: Jedziesz, jedziesz po dziurawych ulicach Wrocławia nie masz lusterka oglądasz sie do tyłu bo chcesz np. zmienic pas i wp... sie w wielką dziurę na jezdni, tory tramwajowe, mokrą kostkę lub przechodnia. Przykład wiejski: Jedziesz z koleżanką po nieuczęszczanych drogach. Jedziecie jeden za drugim żeby nie robić problemu kierowcom (pół biedy jak jedziesz za koleżanką bo wtedy oglądasz sobie jej zgrabne pośladki - jeśli takie posiada). No i jedziesz za nią lub przed nią a lusterko daje komfort podróżowania obok siebie co skolei daje możliwośc ciekawych konwersacji na różne tematy. Przy takiej jezdzie zerkając na lusterko kontrolujesz co dzieje sie z tyłu ... Mam nadzieje, że rozwiałem wszelkie wątpliwości.
  • Tadeusz Ruszkiewicz

http://rowermaniak.pl/akcesoriarowe...

aby podtrzymać temat :)
| |

"ROWERY" Czyli forum Gronowe o DwÓch kÓłkach i o wszystkim co z nimi związane. Witamy i zaprasza...

Fotki

Miejsca grona (6)