-
K
Lusterko kupiem w sklepie rowerowym na placu Legionów we Wrocławiu, kosztowało mnie 20 zł. Sposób mocowania: musiałem wykroic dziurę nożem w rączce i wsunąć tam lusterko a potem śrubką pokręcić i korek rozporowy skutecznie umieścił je tam na stałe. Pierwsze wrażenia z użytkowania? Rewelacja! Normalnie widać wszystko co dzieje się z tyłu. Zwiększa bezpieczestwo i wygode. Polecam ... -
Krzysiek (Sikor)
-
Szczęśliwy
Gratulujemy udanego zakupu..; ) Ale na wariatow drogowych i tak nie pomoze :( -
♪100%nasza-klasa.pl♪
mi takie rzeczy zawsze odpadaly od roweru... dzwonki, trabki ...pierdoly.. -
-
яazo я
ee...czy takie to dobre...? to ja nie wiem :-)
straciłbym je po 10 minutach jazdy,
o latarnię/samochód/pieszego/row erzystę -
Anonim
Razor, nie każdy jeździ na "izotonikach"; )
Ja się poważnie zastanawiam nad lusterkiem, mam tylko jedno "ale": musiałby codziennie ściągać je z roweru, jak parkuję pod firmą. Inaczej szybko bym się z nim pożegnał. I żal mi chwytów :) -
Anonim
poszukaj takiego które jest mocowane podobnie jak lampka że szybko bez żadnych śrubek można ściągnąć-myślę że dalekowschodnia myśl techniczna już to wymyśliła -
sibil
-
Anonim
-
inż. Smołek
ja takie coś chcę sobie nabyć: http://www.bikeman.pl/product_info....
-
Anonim
-
inż. Smołek
może i dużo w nich nie zobaczę ale:
1 ludzie którzy by chcieli sobie przywłaszczyć lusterka zobaczą w nich zwykłe rogi
2 nie oberwę ich o pierwsze lepsze drzewo bo są składane
3 bajerancko wyglądają; ) -
bodzio2k
-
9-go jak bedziesz w bikemanie to zapyttaj czy taniej bedzie jak kupisz dwa? pojade z tobą. juz dawno na to czekam tylko cena mnie troszke za cugle ciągnie i się waham!
-
Lusterka z bikemana widziałem i jest wystarczające! to nie chodzi o to by czytać rejestracje auta mijającego cię tylko że cos jedzie albo nie!
-
Łukasz Sołtysiak
-
K
właśnie nie wystarczy WaveRunner ... podaje dwa przykłady: przykład miejski i przykład wiejski. Przykład miejski: Jedziesz, jedziesz po dziurawych ulicach Wrocławia nie masz lusterka oglądasz sie do tyłu bo chcesz np. zmienic pas i wp... sie w wielką dziurę na jezdni, tory tramwajowe, mokrą kostkę lub przechodnia. Przykład wiejski: Jedziesz z koleżanką po nieuczęszczanych drogach. Jedziecie jeden za drugim żeby nie robić problemu kierowcom (pół biedy jak jedziesz za koleżanką bo wtedy oglądasz sobie jej zgrabne pośladki - jeśli takie posiada). No i jedziesz za nią lub przed nią a lusterko daje komfort podróżowania obok siebie co skolei daje możliwośc ciekawych konwersacji na różne tematy. Przy takiej jezdzie zerkając na lusterko kontrolujesz co dzieje sie z tyłu ... Mam nadzieje, że rozwiałem wszelkie wątpliwości. -
Tadeusz Ruszkiewicz