ROWER |®wery| ROWERY [8114]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

>Kubu napisał
    >Chodzi Ci o sztycę?

hmmm? nie wiem:P o tą srebrna rurke ktora podtrzymuje siodelko :P
  • Anonim

Hihi :) tak to srebrne to jest sztyca :) można od niej odkręcić Twoje stare i przykręcić nowe siodełko które widziałaś w sklepie :) będzie pasowało na pewno :) jeśli masz taką możliwość to weź rower do sklepu, a tam panowie w serwisie na pewno je wymienią :P
  • Anonim

aha no to super dzieki bardzo :)
  • Piotruś Pan :D

W kwestii siodeł, przypomniała mi się jedna "opcja" z kumplem.
    Kumpel już wieloletni trialowiec, ale ostatnio wyciągam go na dłuższe wypady nietrialowe, tak ca 60km i wtedy zabiera swojego predatora. Niestety ostatnio narzekał na bóle dupska, więc zaczał się rozglądać za jakimś bardziej przyjaznym dla czterech liter siodłem. No i znalazł w pobliskim sklepie fajne, miękkie siodło żelowe, tylko siodło posiada mały defekt - zwie się (zgodnie z napisem) "Mr Gelly" (czy jakoś tak) :)

Oczywiście dla trialowca jazda na siodle z napisem Mr. Gelly nie wchodzi w grę, ale z pomocą przychodzi wyobraźnia. Mr. Gelly został przechrzczony rozpuszczalnikiem i srebrnym markerem na Pro Gelly DH Evo :)

Żeby nie było offtop - wszystkim dziewczynom polecam siodła marki Pro Gelly DH Evo :)
  • kitten_lou

dla kobitki to po prostu damka :) łatwiej się wsiada i zsiada, nawet w kiecce :) a co do modelu itp itd to już musisz zdecydować, do czego Ci będzie potrzebny- do jazdy po górach, po drogach itp itd. mi się marzy takie coś do miasta, najpiękniejszy rower dla dziewczyn :D zwłaszcza kolor :D http://www.sklepprosport.pl/media/c...
  • Gosia

dziewczyny, ja mam pytanie z innej beczki. mianowicie, juz od jakiego czasu (tak konkretniej to od marca) jezdze na rowerku zamiast komunikacja miejska. dziennie wychodzi mi ponad 2godziny jazdy. Przerzucilam sie autobusow bo jazda o wiele przyjemniejsza, ale jest jeszcze COŚ. Chcilam zrzucic na lato troche z ud, a dodac w pupie- czyli wyrzezbic te dolne partie ciala. niestety po 3 miesiacach nie widze zadnego efektu, kompletna klapa. a wakacje tuz tuz:( czy to tylko ja jestem jakas dziwna czy moze trzeba jakos specjalnie trenowac by zrzucic tu i owdzie?
  • Conquistador

jeżdząc tempem 'grzybiarza' napewno nic nei spalisz. Zeby pobudzic trochę te mieśnie do wysiłku i progresu, a tkankę tłuszczową do spalania musisz podkręcic tempo jazdy, a co za tym idzie przestawic sie na nieco "cięższe pzrełożenia" jesli chodzi o pzrerzutki. Nie ma rady, tzreba sie trochę spocic :P Zmierz sobie czas z punktu a do punktu b i staraj sie pokonywac tą traskę w coraz to krotszym czasie... To tak najogledniej rzecz ujmujac...
| |

"ROWERY" Czyli forum Gronowe o DwÓch kÓłkach i o wszystkim co z nimi związane. Witamy i zaprasza...

Fotki

Miejsca grona (6)