Rotaract [96]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

To jestem ta, która chcialaby sie dowiedziec czegos wiecej na temat. Slicznie dziekuje;)
  • Anonim

No prosze :))) bardzo długo by pisać o co chodzi napisze w skrócie a więcej sobie przeczytaj np. na stronce : http://www.rtc-zamek.org/pl/master....
    i: http://www.unirota.org/ (tu w Rotaract)

Ogólnie staramy się pomagać innym i z duma musze powiedzieć że to nam się udaje:) Przynależność do klubu Rotaract jako członek lub przyjaciel umozliwia nawiązywanie wielu bardzo ciekawych kontaktów a także rozwijanie siebie.

Imprezy przez nas organizowane zawsze są udane i pełne atrakcji a co ważniejsze przyczyniają chociaż odrobinke poprawić innym zycie. o tym też możesz przeczytać na stronce:)

Strasznie dużo tego jest a nie chcę zapętlić, wiec mysle że najlepiej bedzie jak sobie poczytasz to co jest na stronkach a potem odpowiem na ewentualne pytania:)
  • Anonim

Dobrze, dziekuje, poczytam:)
  • Anonim

Bardzo prosze:)
  • El Kulerro

w skrócie:

fajni ludzie; )

spotykamy się, przyjaźnimy, pomagamy nawzajem i czasem robimy coś dla innych.
    Żadnych powiązań z Kościołem czy polityką (oczywiscie również żadnych negatywnych stosunków do nich; )

Pozdrawiam
    Mariusz Kulerski
  • Anonim

No własnie :))) Tego zapomniałam dodać jak również i tego o 'klubowych wyjazdach' hehehe
  • Anonim

Brzmi dobrze:) Jeszcze się odezwę, bo na razie jestem w "rozjazdach", ale zachęcić potraficie!:)
  • Anonim

witam wszystkich.

polecam kolejny link do kolekcji

rtcwilanow.pikto.pl
  • El Kulerro

macie fajną; ) stronę, szkoda tylko że we flashu; -D
    swoją drogą zastanawiałem się czy znajdzie się ktoś tu z RTC; -DDD

Pozdrawiam
    Mariusz Kulerski
    RTC W-wa Zamek
  • Anonim

strona jest w miare mloda.. naszczescie z miesiaca na miesciac staje sie lepsza, caly szac nad nia pracujemy:)

pozdrawiam:)
    Krzysztof Bulski
  • BaSiA

hej ja tez chcialam sie dowiedziec czegos wiecej na temat rorarian wogole, musze powiedziec ,ze dosc tajemnicza organizacja jestescie :P
    tak trafilam na nazwe rotaract, troszke juz wiem, mam pytanie czy czlonkiem moze byc kazdy czy tylko ktos kogo rodzice np. sa rotarianami? zauwazylam,ze jest cos takiego jak podzial na dzielnice/regiony, czy na warszawskim ursynowie dziala jakis rotaract? dzieki:)
| |

Rotaract is a Rotary-sponsored service club for young men and women ages 18 to 30. Rotaract clubs ar...

Fotki

Miejsca grona (0)