rosyjski czyli русский язык :) [4627]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Senk

Я здесь новенький. Если кто-то хочет поговорить по-русски, пишите мне :-)
  • Malootka

priwiet Senk :) ja s udawolstwiem pogawariu s taboj :)
  • Anonim

я тоже с удовольствием поговорю =)
  • Malootka

Odkuda wy znajecie russkij jazyk?
  • Anonim

Я уже четыре года
  • Pat J

to ja mam pytanie... odnosnie rosyjskiego. NA waszych demotywatorach często pojawiają się podpisy tupu "on ...- TY GÓWNO " rozumiem, że to takie powiedzonko, cos w stylu "nieudacznik" ???
  • anastazja

ja ot samovo malenkovo. mozhet uzhe v dva goda ja nachinala. moja babushka byla uchitelnicoi.

<pishu latynskimi bukvami potomu, shto ja ochen medlenno pishu na russkoi klaviature :D>
  • skild

я хотелбы поговорить с кем-то по-русски в начале сентября или октября, если кому-нибуть нравится мое предложение пишите:)
  • wAwA^ Facet

Siemasz ))
    jak ktos chce pogadac po rosyjsku, ew. jakies pytania w sprawie jezyka piszcie ))
  • Anonim

привет! :D
    Я новичок в этой группе:)
  • Anonim

>Malootka napisała:
    >Odkuda wy znajecie russkij jazyk?

Я уже два года ))
  • Anastasia Czernousova

я тоже новенькая, русский знаю с рождения=)Jestem rosjanką
  • ρα(L)u

Я тоже новичок в этой группе, русскoмy языкy учуcь 8 лeт; )
  • ♥асенька♥

я тоже новенькая :* Я 6 лет.
  • Weronika <3

я тоже новенька:)) я русский знаю с рождения:-)
  • Anonim

Ja tozhe novinkaya :)
    Ja ukrainka :)
  • RosyjskiTS Rosyjski

ПРИВЕТ! ХОЧЕШЬ ГОВОРИТЬ ПО-РУССКИ? НАЧНИ ЗАНЯТИЯ ПРЯМО СЕГОДНЯ!
    Zapraszamy wszystkich chętnych na korepetycje lub konwersacje z języka rosyjskiego z native speakerami. Doświadczenie w nauczaniu języka rosyjskiego. Pomoc w przygotowaniu do egzaminów, certyfikatów, tłumaczeniach. Również oferujemy lekcje dla osób potrzebujących rosyjskiego w sferze biznesu. Posiadamy dużo materiałów do nauki zarówno od podstaw jak i na poziomie zaawansowanym.
    Dojazd do ucznia za atrakcyjną stawkę. Nie zwlekaj, zadzwoń a rozpoczniesz naukę z pasją!
    Prosimy o kontakt telefoniczny: 788 505 451
  • XXXXXXXXXXXX YYYYYYYYY

Всем привет. Меня зовут Эвелина (для друзей просто Эвчик). Я родом из Украины,но моя мама полячка. В Польше живу уже 15 лет. С удовольствием познакомлюсь с земляками или с другими славянами :))))