-
Senk
Я здесь новенький. Если кто-то хочет поговорить по-русски, пишите мне :-) -
Malootka
-
Anonim
-
Malootka
-
-
Anonim
-
Pat J
to ja mam pytanie... odnosnie rosyjskiego. NA waszych demotywatorach często pojawiają się podpisy tupu "on ...- TY GÓWNO " rozumiem, że to takie powiedzonko, cos w stylu "nieudacznik" ???
-
anastazja
ja ot samovo malenkovo. mozhet uzhe v dva goda ja nachinala. moja babushka byla uchitelnicoi.
<pishu latynskimi bukvami potomu, shto ja ochen medlenno pishu na russkoi klaviature :D> -
skild
я хотелбы поговорить с кем-то по-русски в начале сентября или октября, если кому-нибуть нравится мое предложение пишите:) -
wAwA^ Facet
Siemasz ))
jak ktos chce pogadac po rosyjsku, ew. jakies pytania w sprawie jezyka piszcie )) -
Anonim
-
Anonim
>Malootka napisała:
>Odkuda wy znajecie russkij jazyk?
Я уже два года )) -
Anastasia Czernousova
-
ρα(L)u
-
♥асенька♥
-
Weronika <3
-
Anonim
-
RosyjskiTS Rosyjski
ПРИВЕТ! ХОЧЕШЬ ГОВОРИТЬ ПО-РУССКИ? НАЧНИ ЗАНЯТИЯ ПРЯМО СЕГОДНЯ!
Zapraszamy wszystkich chętnych na korepetycje lub konwersacje z języka rosyjskiego z native speakerami. Doświadczenie w nauczaniu języka rosyjskiego. Pomoc w przygotowaniu do egzaminów, certyfikatów, tłumaczeniach. Również oferujemy lekcje dla osób potrzebujących rosyjskiego w sferze biznesu. Posiadamy dużo materiałów do nauki zarówno od podstaw jak i na poziomie zaawansowanym.
Dojazd do ucznia za atrakcyjną stawkę. Nie zwlekaj, zadzwoń a rozpoczniesz naukę z pasją!
Prosimy o kontakt telefoniczny: 788 505 451
-
XXXXXXXXXXXX YYYYYYYYY
Всем привет. Меня зовут Эвелина (для друзей просто Эвчик). Я родом из Украины,но моя мама полячка. В Польше живу уже 15 лет. С удовольствием познакомлюсь с земляками или с другими славянами :))))