romanistyka na UW [784]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Lucysia

Wielkie wielkie dzieki dla wszystkich, ktorzy byli na paradzie!!
    NIe wiem jak Wy na platformie ale my z Olka w kabriolecie mialysmy swietna zabawe!!i pol warszawy ma nasze zdjecia;)
    przy okazji musialam zmienic numer telefonu na tydzien gdybym byla potrzebna moj nowy numer to608844490 ( za tydzien wracam do starego)

jeszcze raz ogromne dzieki!!!!!!!jestescie super!!
    Agnieszka Gąsiorowska
  • Blanka

Aga, bylo SUPER! naprawde swietnie sie bawilam,ale szczerze zawiedziona jestem naszym wydzialem. CZTERY osoby z romanistyki tylko,az wstyd!!!(tylko 1szy rok!) Kolegium wystawilo na szczescie wiecej osob.. Nie wiecie co straciliscie.. Ale wiekszosc osob jak zawsze miala wymowke "Musze sie uczyc" czytaj: "Nie chce mi sie". Gratuluje podejscia. no coz..
    Ja sie swietnie bawilam:)
  • Tom

Uczciwie z czystym sumieniem moge powiedziec,ze sie uczylem!(wiem,ze to zbrodnia w juwenalia,sorry)I to od piatku(mysle,ze egzamin z hlf-u XVIII wiek w najblizszy piatek jest niezla wymowka;))
    Na paradzie moze i nie bylem,ale sprobuje sie zrehabilitowac jadac na wyjazd integracyjny.
    Fajnie,ze bylo fajnie.
    hej
  • Zuz

Blanka, masz racje! Co to w ogole ma byc! Sa juwenalia! A z naszego wydzialu TYLKO 4 osoby!! Z czego jedna w sluzbie porządkowej, wiec de facto 3. Co to ma byc? No co to ma byc? Humpf. Niedlugo samorzad rom dojdzie do wniosku, ze leje na tego typu imprezy i wtedy wszycy beda mieli pretensje, ze na romanistyce nic nie jest organizowane etc..
  • Krzyhol

Zdjecia z parady, niektorych widac.. :)

http://www.juwenalia.waw.pl/index2....
  • Lucysia

nie Zuza bo sa ludzie tacy jak Ty, Blanka, Krzysiek czy Tomek...i nawet dla tych 4 osob warto!! Ja na paradzie bawilam sie super...bede miala wspomnienia na cale zycie...(patrz zdjecie) mam nadzieje ze wyjazd uda sie tak samo...chocbysmy sie bawili w kilka osob ... widze ze ludzie u nas nie rozumieja ze studia to nie tylko czas na nauke ale tez na zdobywanie znajomych...mam nadzieje ze Przysucha zintegruje nasza grupe;)
    pozdrawiam serdecznie i jeszcze raz dzieki ze byliscie...

P.S. Tomku masz wybaczone...ale w Przysuchej bedziesz nadrabial
| |

hej ho, hej ho, na romę by się szło!; ))) a jak już się doszło, wyszło albo nawet dopiero idz...

Fotki

Miejsca grona (1)