ROLNICTWO V ROK SGGW [148]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • mgr inż. Pazie na piątkę

Czy sa jutro rektorskie godziny?
    Poprawa z koni(wykład) ostatecznie to kiedy będzie???
  • Karola

NIE MA ZADNYCH GODZIN REKTORSKICH

W PIATEK 11.05 CWICZENIA Z CHOWU SA NORMALNIE I MAMY ZALICZENIE Z DROBIU!!!!!!

POPRAWA KONI W-D JEST W PIATEK ZA TYDZIEN 18.05 TAK NARZUCIł PROFESOR, W PIATEK ZAPYTAM CZY MOZNA TO PISAC W INNYM TERMINIE BO WTEDY MAMY WOLNE CHYBA ZE TEN TERMIN WAM ODPOWIADA
  • Anonim

nie odpowiada; ) jak wolne to wolne

Jak będzie coś wiadomo o W-D konie to drapnijcie na gronie...
    Pzdr.
  • Karola

ok, to jutro postaram sie przełozyc na tydzien później

A czy już ktoś ustalił termin u łojka z cw-konie?
  • ania

i czy udalo sie przelozyc termin poprawy egzaminu z koni?? czy piszemy poprawe w ten piatek??
  • Karola

poprawa jest ustna
    mamy dogadac sie miedzy soba i podac mu przykładowe 2 terminy kiedy mozemy przyjsc całym rokiem, on wybierze 1 z tych terminów i wtedy mamy sie u niego wszyscy stawic,zada mam po jednym pytaniu i do widzenia - albo umiesz albo nie- tak mi powiedział.

jakie sa wasze propozycje??

ja myslalam o piatku za tydzien tzn.25.05 zeby od 12 zaczeły przychodzic osoby które nie maja cwiczen albo moga o tej godzinie a reszta od godz 13 czyli po cwiczeniach z chowu zwierzat.co wy na to??
  • ania

chyba moze byc, tylko jest jedno ale... 7 i 8 grupa 25 maja i 15 czerwca maja zajecia do 14.30 (zeby miec wolny piatek po Bozym Ciele) , wiec my moglibysmy przychodzic na ta poprawe dopiero po 14.30.
  • Karola

NIE WIEM CO NA TO POWIE PROF, ZAPYTAM GO W SRODE BO BEDE TAM NA WYDZIALE

A JAKIS INNY TERMIN?
  • ania

pewnie ciezko wymyslic jakis termin poza piatkiem, bo kazda grupa ma zajecia w innych godzinach i zawsze bedzie tak, ze komus nie bedzie pasowalo. Miejmy nadzieje, ze ten piatek 25 maja zostanie zaakceptowany przez wszytkich i przez tego profesora (moze facet zgodzi sie przyjac 7 i 8 grupe po 14.30, jesli nie, to najwyzej bedziemy sie zwalniac na pol godziny z cwiczen z bydla i chodzic na ustny z koni) Jesli nie, to moze w terminie jakichs wykladow. Ale to tylko luzna propozycja, bo nie mam innych pomyslow.
  • AGNIECHA

pani w dziekanacie powiedziala ze nie ma zadnych godzin rektorskich w czwartek :(

Czy ktoś będzie ustalał z łoj..em poprawę ćwiczeń z koni?? Bo im wcześniej tym lepiej/ ....mniejsze szanse bujanie się do września;-)
  • Karola

dowiedziałam sie dzis ze on chce zebym ja jako starościna ustaliła wam termin poprawy, ja sugeruje wam piatek ten co beda tez wyklady do zaliczenia tj25.05 np o godz 10 czy w przerwie miedzy cwiczeniami ale to juz od was zalezy.

co proponujecie, jaki termin zaliczenia tych cwiczen??
  • Marcin Federowicz

mi pasi 25
  • Robson

tak 25 jak najbardziej pasuje :)

25 oki
  • ANIA

troszkę szkoda, że te wykłady są 25 do poprawy:(
    mam nadzieje, że będzie można zaliczyć to jakoś w czasie przerwy, bo inaczej to może być mały problem. Z tego co się orientuję to z mojej specjalizacji zaliczyło parę osób,a jak Ania wspomniała wcześniej mamy tego dnia zajęcia do 14:30 i szanse na zaliczenie są tylko w przerwach. Liczę na zrozumienie kolegów z roku i wpuszczanie nas na zaliczenie poza kolejką (jeśli tak powstanie);)

pozdrawiam i życzę powodzenia
  • Karola

dzis rozmawiałam z prof od wykładów i powiedział mi ze na razie nic nie wie i ze za tydzien mi powie co i jak, on cos mi mowił ze jesli jest duzo osób to bedzie pisemnie ale z tego co rozmawiłam z naszym facetem od cwiczen z koni powiedział mi ze w zeszłym roku poprawa cwiczen i wykładów były ustne i połaczone ze soba wiec nie wiem co powie mi profesor za tydzien w srode, musza sie po prostu tam dogadac.... wiec nie wiadomo jeszcze jak to bedzie

nasz facet od cw powiedział ze poprawe (ustna) mamy 25.05 po cwiczeniach z chowu czyli o 13.00 i ze prawdopodobnie wtedy tez bedzie zaliczenie ustne wykładów, ale to sie jeszcze okaze w przyszłym tygodniu

UWAGA grupy cwiczeniowe pana ŁOJKA!!!!!!!!!!!!!!

macie sie zgłosic wszyscy na poprawe cwiczen w poniedziałek 21.05 w godzinach 10-15 tylko wszyscy razem i sie nauczyc bo "jak przyjdziecie z takim stanem wiedzy jak poprzednio to nie macie co sie fatygowac"
    piatek 25.05 odrzucił jako termin poprawy cw dla was bo ma jakies zawody i go w ogóle nie ma a wyjezdza juz w czwartek

Więco do łojka udeżamy na 14.01 bo w pon. mamy szczegóły.
    Pozdro. oki?
  • 1
  • 2
| |

no qrcze nie wiem co tu napisać. coraz bliżej do tytułu, a my tak samo niepoważni jak na począt...

Fotki

Miejsca grona (0)