-
G!
Ot, taki wdzięczny temat:) Powiedzcie proszę, gdzie mogę dostać zwykłe skarpetki, nie za grube (nie frotte), ale też nie strasznie długie? Zostało mi tylko kilka "rolkowych" par i to kieeedys kupionych w H&M. W Decathlonie są strasznie grube :(... Może ktoś wie, gdzie można się zaopatrzyć :]? -
Anonim
Może spróbuj w jakimś sklepie turystycznym, mi tam pasują najzwyklejsze skarpety, ale takie np. do trekkingu mogłyby być spoko - nie za grube, z dobrych materiałów i skoro są na tyle długie że nadają się do butów z wysoką cholewą to na rolki pewnie też dadzą radę. -
Ewa
-
Anonim
-
-
Motoko xD
-
AdaM LSTR
no włąsnie powiedzcie mi jak to jest z tymi skarpetkami - nabyłęm rolki i kiedys jak byłem mały na kumunie jeździłem a teraz wracam do rolkowania i też czuje że kostki mnie bolą czy to mija czy trzeba lepsze odzienie na stope zakąłdać....
???
chce dołaczyć do grona rolkarzy a nie wiem za bardzo jak to z tym jest - stwoja powazniejsza przygode zaczynam dopiero..... wiec prosze o kilka rad
-
Scam
Jesli stopy bola, bo tworza sie otarcia, radze skrocic sesje. Lepiej jezdzic krocej, ale za to czesciej, wtedy stopy sie zahartuja. Skora stanie sie grubsza w newralgicznych punktach. Niestety taki urok tego sportu.