Rolki [4220]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

no to ja sie u Ciebie nie orientuje ale co tam :p
  • Jakub

chuja...^^ nie ma z kim jeździc;/
  • Anonim

>magician. napisał
    >chuja...^^ nie ma z kim jeździc;/

no to jak nie ma.. to nie ma xD

moze po wakacjach xD ?
  • Jakub

xD moze...
  • Anonim

Ja tez nie mam z kim jeździć...
  • moze ktos mnie nauczy jezdzic? tzn jezdze juz od jakis 5 lat, ale nigdy wyczwynowo chciałabym cos sie nauczyc:P od czego zaczac? XD
  • Anonim

>aaasia. napisała:
    >moze ktos mnie nauczy jezdzic? tzn jezdze juz od jakis 5
    >lat, ale nigdy wyczwynowo chciałabym cos sie nauczyc:P od
    >czego zaczac? XD

najlepiej od kupienia sobie rolek wyczynowek zeby Ci sie streetowki nie polamaly jak takowe masz xD bo ja tak zaczynalem.. ze polamalem xD <lol2>
    no ale w kazdym bądz razie..
    najpierw zacząlem probowac podkakiwac w mejscu tak zeby sie nie przewrocic.. nastepnie podczas jazdy zaczalem podskakiwac sobie..

potem podjezdzać zaczalem na taką mała przeszkode.. potem skakac przez nią a ptoem to juz probowalem wszystko na co mialem sil fizycznych i psychicznych..
  • Anonim

> ja sie nie orientuje bo z południa jestem:PP

^^

ja sie um nie uczyłem czasem tam przy bevery hills bywalem...

ale ogólnie to front psp21 ...to poporostu klasyka naszego soiedla...:D:PP^^

też jestem z Południa :) zaczynałam na za dużych rolkach za sklepami na trojańskiej 12 a teraz to na sp sie smiga z ludzmi.
  • Martyna

a ja polecam politechnike!
    2 boiska. zawsze mozna wybrac to bardziej zacienione. spoko ochroniarze,ktorzy nie ganiaja i wymarzony asfalt!
    plus jesli juz sie zdarzy tak,ze oba sa zajete przez grajacych w pilke- zostaje duzy parking, na ktorym nigdy nic nei stoi. dojazd z okolic teatru w miare dobry. tylko jeden odcinek jest tragiczny.
    fontanny tez moga byc,ale to juz chyba tylko rano jak nie ma gapiow.
    plus.... selgros; P
  • Majkinski

Komuś się nudzi i chce pojeździć?; p
  • pati

Ja trochę umiem jeździć na rolkach, ale nie mam z kim... jak ktoś jest chętny to piszcie pati_1@vp.pl :) Jeżdżę na parkingu leclerca po zamknięciu :)
  • Anonim

A ma może ktoś pomysl gdzie w radomiu można śmigać w zime ?
  • pati

Wiosna idzie, ciepło się robi... chodźcie na rolki :):)
  • E|\/I$

Chętny ktoś pojeździć na południu na 21 lub gdzie indziej
| |

Wszystko o rolkach agresywnych, reakreacyjnych, szybkich, do freeride'u i freestyle'u. Stare tema...

Fotki

Miejsca grona (0)