-
Anonim
-
Jakub
-
Anonim
>magician. napisał
>chuja...^^ nie ma z kim jeździc;/
no to jak nie ma.. to nie ma xD
moze po wakacjach xD ? -
Jakub
-
-
Anonim
-
moze ktos mnie nauczy jezdzic? tzn jezdze juz od jakis 5 lat, ale nigdy wyczwynowo chciałabym cos sie nauczyc:P od czego zaczac? XD -
Anonim
>aaasia. napisała:
>moze ktos mnie nauczy jezdzic? tzn jezdze juz od jakis 5
>lat, ale nigdy wyczwynowo chciałabym cos sie nauczyc:P od
>czego zaczac? XD
najlepiej od kupienia sobie rolek wyczynowek zeby Ci sie streetowki nie polamaly jak takowe masz xD bo ja tak zaczynalem.. ze polamalem xD <lol2>
no ale w kazdym bądz razie..
najpierw zacząlem probowac podkakiwac w mejscu tak zeby sie nie przewrocic.. nastepnie podczas jazdy zaczalem podskakiwac sobie..
potem podjezdzać zaczalem na taką mała przeszkode.. potem skakac przez nią a ptoem to juz probowalem wszystko na co mialem sil fizycznych i psychicznych..
-
Anonim
> ja sie nie orientuje bo z południa jestem:PP
^^
ja sie um nie uczyłem czasem tam przy bevery hills bywalem...
ale ogólnie to front psp21 ...to poporostu klasyka naszego soiedla...:D:PP^^
też jestem z Południa :) zaczynałam na za dużych rolkach za sklepami na trojańskiej 12 a teraz to na sp sie smiga z ludzmi. -
Martyna
a ja polecam politechnike!
2 boiska. zawsze mozna wybrac to bardziej zacienione. spoko ochroniarze,ktorzy nie ganiaja i wymarzony asfalt!
plus jesli juz sie zdarzy tak,ze oba sa zajete przez grajacych w pilke- zostaje duzy parking, na ktorym nigdy nic nei stoi. dojazd z okolic teatru w miare dobry. tylko jeden odcinek jest tragiczny.
fontanny tez moga byc,ale to juz chyba tylko rano jak nie ma gapiow.
plus.... selgros; P -
Majkinski
-
pati
Ja trochę umiem jeździć na rolkach, ale nie mam z kim... jak ktoś jest chętny to piszcie pati_1@vp.pl :) Jeżdżę na parkingu leclerca po zamknięciu :) -
Anonim
-
pati
-
E|\/I$