Rok w USA [524]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Olga

p r z e c z y t a j g r o n o! :)
  • jeannerose

Ja jadę z United Studies i szczerze mówiąc od początku wiedziałam, że fundacja nie cieszy się najlepszą opinią, ale nie było już nigdzie miejsc. Z tego co wiem koordynator w AR mało interesuje się ludźmi, jest to fundacja nie tak powszechna jak CCIE. Trzeba od razu zdać sobie sprawę że w Almaturze jest za pewne kilka osób które się tym zajmują (nie wiem bo nie byłam w Almaturze ale współpracowałam z tym biurem jadąc na obozy i jest to dobre biuro) Perfect to prywatne małe biuro i za wszystko odpowiedzialny jest Pan Janusz i jego córka Marta, w tym momencie przed samym wyjazdem nie jestem zadowolona bo nie odpisują oni na moje pytania albo odpisują wymijająco, do tej pory również nie dostałam kilku maili z wiadomościami które wszyscy powinni dostać... Nie wiem jak organizacja z innych biur ale Perfect trzeba przyciskać i przypominać ... Pozdrawiam.
  • Anonim

no to ja bd składać papiery w październiku, why not usa prawdopodobnie
  • oliwia; )

Nie jedźcie z United Studies (Perfect z nimi i jeszcze jedną organizacją współpracuje więc upewnijcie się, z której chcą was wysłać)! Na rodzinę czekałam do września, inni to samo. 2 osoby nadal nie wyjechały, a jest już prawie koniec września. Nikt się za bardzo nie interesuje i nie przejmuje... wybierzcie znaną organizację, naprawdę...
  • Dawid

zna ktos moze biuro jdj bachalski ?
    jechal ktos moze z niego na rok ?
  • oliwia

był ktoś z fundacją WISE albo ktoś coś o niej słyszał?
    błagaaam ważne :)
  • karolkie

hm, ja pierwsze słyszę:p
    a jakie biuro w polsce z nimi pracuje?
  • oliwia

almatur; )

ech chyba jednak pojadę z furnelem; P
  • karolkie

hah, jedź, jedź z furnelem;D
    będziemy we dwie na forum z furnela;D
  • oliwia

jutro ide do almaturu, w sobote do furnelu więc się okażże :D
  • Ninaa

ale w wawie furnel i almatur sa na tej samej ulicy;p
  • oliwia

haha wiem ale 2 testy jednego dnia to za dużo jak na mnie; d
  • Ninaa

po co ci 2 testy? nie mozesz zdecydowac teraz na jedno albo drugie?
  • oliwia

mogę ale mam niepewną sytuację w almaturze więc wolę się zabezpieczyć furnelem
  • karolkie

oliwia; to w almaturze mają juz tylko miejsca w WISE?
  • oliwia

no mają jedno miejsce w WISE, a do CHI napisali o dodatkowe miejsca ale coś im nie odpisują :(
  • Paulina Soroko

To trochę nie w temacie ale mam ważne pytanie chciałabym wyjechac na wymianę na rok 2013/2014 teraz jestem w 3 klasie gim i za rok przeprowadzam się do angli i nie wiem czy jak będę tam mieszkać to czy będę mogła wyjechac?
  • Dawid

raczej bedziesz mogla wyjechac. Znajdziesz tam tylko jakies biuro i lecisz.... nie wiem jak bedzie z wiza... ale bedziesz mogla raczej
  • karolkie

jest gdzies na forum dziewczyna z anglii, ktora tez chciala jechac do us, ale nie jedzie z anglii bo wychodzi jakies 3-4 razy drozej niz lecąc z polski. tzn. jest to mozliwe, ale kosztowniejsze
  • Karina Tajne

NIE MA NIE MA NIE MA NIE MA LEPSZEGO BIÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓRA NIŻ:WHYNOTUSA!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!
| |

Zapraszam wszystkich, którzy byli, są teraz lub planuja wyjazd do USA w ramach programów Acadamic...

Fotki

Miejsca grona (0)