-
♫ Martuś ♫
chiałam złożyć Wam anjserdeczniejsze życzenia z okazji świąt, życzyć wszystkeigo najelpszego i zeby Ci co są teraz na wymianie spedzili te święta naprawde miło i w pozytywnej atmosferze i oczywiście wystrzalowego slywestra ktorego zapamietacie na dlugo :* -
Anonim
dołączam sie do życzeń :) chciałabym też życzyć wszystkim, którzy chcieliby wyjechać na wymianę żeby im sie to udało :)
wesołych świąt! :* -
Anonim
Rowniez zycze radosnych, cieplych Swiat, wytrwalosci, sily i spelnienia wszystkich marzen w Nowym Roku :)
-
-
Sebastian
-
Anonim
Merry Xmas and a happy New Year!:)
no! piszcie jak wrazenia po amerykanskich swietach! -
♫ Martuś ♫
u mnie z rodzina wiec podobnie ale dziwnie kiedy rozdajemy prezenty a za oknem 23 stopnie :) -
Anonim
-
AmeluS
-
♫ Martuś ♫
-
Marta
no to odnawiam temat
Kochanii zycze wam Wesloych, Cieplych i RODZINNYCH swiat, aby kolejne 5 miesiecy byly rownie wspaniale i pelne wrazen.
a i oczywiscie zycze rowniesz wszystkim, ktorzy planuja wyjechac w przyszlym roku.. aby plany sie powiodly! bo. naprawde warto!
Wszyscy mi mowili, ze swieta.. to najtrudniejszy okres..
Ja jak narazie tego tak nie odczywam.. Nie moge sie doczekac.. tego swiatecznego poranka! I kocham to, ze oni sa nienormalniina punkcie swiat.. Pomijam fakt ze dekloruja choinke 3 tyg wczesniej.. ale to ma w sobie taka magie!
haha ja oczywoscie wszystko na ostatnia chwile.. musze jeszcze przenty kupic... (chyab im kupie cukiernice bo nie maja. haha )
no a jak wy sie przygotowujecie do Swiat?
pzdr. z deszczowej Californii; p -
mMmm...
Ja rowniez zycze wszystkim udanych i pogodnych swiat :)
Ps: U mnie po sniegu rowniez ani sladu, ogolnie w GA mamy 15stopni, ale w 1 dzien swiat lece do Chicago wiec szykuja sie biale swieta :)) -
Ryśmiś
-
Anonim
-
-
nowy etap:)
-
♫ Martuś ♫
-
Justyś
-
Eydryth
Wesołych xD
Jeszcze 4 dni;)
A u mnie sniegu pelno i ciagle pada:P Moj host father pracuje w wydziale drogowym i cale dnie go w domu nie ma bo musi drogi odsniezac:P Jak ja nie lubie zimy...a kalendarzowo zima zaczyna sie dopiero jutro:P -
Ryśmiś
Ej sorry ze psuje swiatecny nastroj ale czy wy tez musicie w poniedzialek i wtorek do szkoly zapierdalac? -
Agatka
-
Eydryth
ja nie musze xD a nawet gdybym musiala to by odwolali;p u nas zawieruchy sa takie ze nic nie widac;p od piatku :P