-
nowy etap:)
zdecydowanie na rok:) ja tez chcialam pojechac na pol roku...i to bylby najwiekszy blad w moim zyciu...jedz na rok mowie Ci:)
no i spotkanie oczywiscie ze tak:D gdzies tak na poczatku lipca bedzie:)i ja znam ze 4 czy 5 osob ktore napewno przyjda:) -
Marto, W
-
Justyś
-
-
Sun
to jadę na rok. :)
trochę późno się obudziłam z całym moim wyjazdem do stanów, dlatego boję się że zostanie mi jakies samo najgorsze miejsce u jakiejs niechcianej rodziny co mnie lekko przeraza.
aaaaaa. ma tysiąc obaw!
strasznie się ciesze, że spotkanie sie odbedzie. -
agnieszka
-
Sun
Jadę za pośrednictwem Furnel Travel.
Poprzez fundację AIFS - AYA (tzw. fundacja Kennedy'ego)Academic Year in America. -
Zuzie.
jaska nie boj sie.:D to nie jest tak ze najgorsze miejsce Ci zostanie. podobno dziewczyny duzo szybciej dostaja placementy niz kolesie, wiec gwarantuje Ci ze i tak dostaniesz szybciej placement niz nie jeden koles ktory juz dawno sie zglosil.:)
teraz szyyyyyybkoo dokumenty! Ja to chyba juz 3 tydzien zbieram i nie mam jeszcze wszytkiego! Szybkoo.!
:** -
haha ja 15 maja zlozylam:) i jakos w miesiac dostalam rodzinke:)i to cudowna:D -
Eydryth
ja zlozylam pod koniec grudnia i rodzine dostalam w zakonczenie roku szkolnego;P taki prezent LOL -
Anonim
a ja złożyłam 2 tygodnie temu i już mam odpowiedź, ale nie jest pewna na 100%; D
szybko poszło;D -
Jeur
67 dni!!!!!!!!!! twarz nie chce mi sie przestac cieszyc. Dostalam szczekoscisku. 67 dni!!!!!!!!!!! -
Anonim
>nowy etap:) napisała:
>haha ja 15 maja zlozylam:) i jakos w miesiac dostalam
>rodzinke:)i to cudowna:D
ja jak składałam w kwietniu to powiezieli, ze nie dostane :O wiec wyjechalam do anglii. -
-
-
I.!
Mam takie jedno pytanie do kogoś kto był w USA najlepiej California :) wyjechał na rok nauki w 1,2 lub 3 klasie liceum :D Czy warto jechać i najlepiej za posrednictwem której fundacji :) Bardzo proszę o pomoc:) nie mam żadnego znajomego który przeżyłby takie doświadczenie a ja bardzo bym chciała wyjechać a troszkę się boję, więc chciałabym dowiedzieć się jak najwięcej :)
Dziękuję za odp. :* -
-
kasia
-
♥ Alice
-
Eydryth
Bo cieplo:P Ja po midwest winter wiem ze moge przezyc kazda polska zime bez problemu; D -
Turing
Po pierwsze to sobie już raczej nigdzie nie pojedziesz bo jest troszkę za późno na składanie aplikacji.
A tak btw to jestem ciekaw czemu tak każdy chce do tej Kalifornii. Mi tam naprawdę obojętne gdzie mnie umieszczą (byle nie na Alasce xD), chętnie poznam jakieś mało znane stany. -
Anonim
Teoretycznie ma czas do 15 maja.
Pewnie dlatego, że jest tam ciepło, raczej blisko plaży (zależy od miejsca w którym będziesz, ale przynajmniej bliżej niż w np Colorado), jest też LA, San Fransico...i blog Marty nastawia pozytywnie do wyjazdu; )