-
Jeur
-
Sebastian
no tak , najlepiej siedziec na dupie w jednym miejscu. Ja tez uwielbiam moja host rodzine , ale lubie tez innych ludzi wiec nie ma dla mnie problemu zebym gdzies wyjechals z kims innym , nie ograniczam sie :) -
nowy etap:)
ja jestem w St. Louis w Missouri:) uwierz mi ze na miejscu to ja nie siedze bo non stop cos zwiedzamy i robimy w planach wycieczki do texasu i Chicago a ograniczac sie nie ograniczam bo ludzi poznaje od groma i spedzam rozmaicie czas...wiadomo ze jakby zoorganizowali wycieczke na floryde czy gdzies tam nie za droga to bym pojechala...ale nie mam i mi to nie przeszkadza:D -
-
Karola
dzięki za odpowiedzi! Mam jeszcze jedno pytanie...
Jaki stan polecacie? Wiecie, chodzi mi o taki z fajnym klimatem i miejscami do oglądania... No potrzebuje jakiś pomysłów; ] -
MarTa ... !
ja gdybym mogła wybrać to California, potem Floryda, potem Georgia, Nevada. Tak naprawdę to każdy oprócz Kentucky i Kansas (słyszałam, że nudno, ale pewnie jak ja wyjadę to trafie do któregos z tych 2; d moje parszywe szczęście) :DDD Chociaż wiem, że to zalezy od znajomych, bo nawet w Cali może być nudno bez fajnej ekipy;) -
RogaLL™
>Karola napisała:
>dzięki za odpowiedzi! Mam jeszcze jedno pytanie...
>Jaki stan polecacie? Wiecie, chodzi mi o taki z fajnym
>klimatem i miejscami do oglądania... No potrzebuje jakiś
>pomysłów; ]
Michigan. -
Jeur
Connecticut jest calkiem niezle, mam 2 godz pociagiem do NYC i Boston takze moge jezdzic co weekend. Oczywiscie zalezy rowniez do jakiego miasteczka trafisz, ja trafilam na kompletne zadupie. -
Eydryth
napewno nie illinois:P jezeli chcesz sobie cos zalatwic jak np prawo jazdy to nie tutaj;/ niestety:(
ale ja mam np 2 h pociagiem do chicago i 4 autem saint louis wiec tez mozna pozwiedzac xD
ale mnie to prawo jazdy dalej gnebi:( tak sie napalilam przed wyjazdem ze sobie tutaj zrobie!:( ehh taki psikus:P -
Justyś
u mnie można tylko trzeba zaczac robic na poczatku bo to trwa 9 miesiecy robienie;/ a ja nie wiedzialam ze mozna (moja host powiedziala ze nie moge) i nie zrobilam... :/ teraz zaluje strasznie... ja to sie strasznie boje SATa :/ ktos zdaje moze?? a moze zdawal?? -
Marta
ta... ja pisalam ale probny.. jak narazie.. no i sat to ang+matma
jak dla mnie tragedia.. za szybko za duzo pytan! masz test podzielony na kilka czesci kazda czesc 20 minut, wynikow jeszcze nei mam.. ale spodziewam sie jak mi poszlo.. ha ha ha.. no ale.. zawsze fajne doswiadczenie
jak dla mnie byl trudny.. zobaczymy jak mi pojdzie ten w kwietniu; / -
Marta
>American boy. napisał
>a z koordynatorem mamy wycieczke w maju na Floryde do Disney
>World.
ty jestes z cetusy? bo aj mam ta sama wycieczke. ale pierdziele nie jade! pieknei an stronie napisali 600 $.. a trzeba dodac bilety.. i tak beznadziejnie.. ze z Californii bym leciala do jakiegos stanu a potem kikansacie godzin autobusem.. na Floryde; / tragedia.
mialam jechac terz do ciotki wlasnie a Floryde, ale moja organizacja jest oczywscie na NIE! ale.. sa plusy tej sytuacji.. bo w tym terminei moj kumpel z innej szkoly zaprosil mnie na bal winterformal z limuzyna itp; p -
Jeur
-
Marta
>Karola napisała:
>dzięki za odpowiedzi! Mam jeszcze jedno pytanie...
>Jaki stan polecacie? Wiecie, chodzi mi o taki z fajnym
>klimatem i miejscami do oglądania... No potrzebuje jakiś
>pomysłów; ]
CALIFORNIA
*snowboard
*surfing
*disneyland
*San Francisco
*Los Angeles(hollywood)
*fajne plaze
*fajny klimat
*blisko do innych Stanow a w nich Las Vegas, Grand Canion
generalnie jest mega. jedyne co.. to wiem, ze w inncyh stanach jest tak, ze.. sa "fajniejsi" ludzie. ja tam kocham moich.. ale wydaje mi sie ze jest szczypa prawdy w tym, tu jest duzo zadufanych w sobie. ja tam ogarnelam towarzystwo jakie mi odpowiada no ale to i tak zalezy gdzie trafisz. -
-
Mateusz Gugałka
ja tam za westo coast nie przepadam :P w sumie prawie kazdy stan moze byc ciekawy jak trafi Ci sie dobra host rodzina, ktora bedzie Cie wszedzie zabierac; ) z tego co widzialem to kolezanka na Florydzie ma swietne zycie, do tego straszny luz z wszystkim, ja bym najchetniej trafil gdzies pod NYC; ) mi by wystarczylo jedno duze miasto niedaleko. Powiedz co chcesz poznac; ) -
Karola
>Justyna napisała:
>Oczywiscie zalezy
>rowniez do jakiego miasteczka trafisz....
Bo ja właśnie znalazłam takie biuro gdzie mogę wybrać sobie trzy stany (nawet Hawaje i Alaskę!!) i oni w którymś z tych trzech wybiorą mi rodzinę.... Tylko trzeba dopłacić....;/ I się zastanawiam czy wybierać czy liczyć na szczęście że coś fajnego się trafi; ] -
Anonim
-
Jeur
-
Anonim
-
kbial
-
nowy etap:)
Hawaje to moze i fajne ale tam drogo strasznie jest podobno....ja nie wybieralam i bardzo sie ciesze gdzie trafilam:)w samym St. Louis jest duuuzo do zwiedzania:)