-
Anonim
Witajcie.
Jest 18 sierpnia. Wstępnie miałam jechać 20tego !! I co? Wciąż nie otrzymałam placementu. Z dnia na dzień coraz bardziej nerwowo sprawdzam poczte. Ktoś mi mówił że otrzymał placement dopiero jakoś tydzien po rozpoczeciu roku w amerykanskiej szkole. Chyba bez przesady co? Powinnam tam byc tydzien PRZED rozpoczeciem szkoły.
Ktoś też miał spóźniony placement? Jak kontaktowaliscie sie z host family?Dzwoniliscie czy maile? Kto Was odbieral z lotniska? Mam jeszcze kilka pytan tak na gorąco, bo na dniach sie wszystko rozstrzyga, wiec najpierw prosze o jakąkolwiek odpowiedz :)
-
kasia
Ja takze do ostatniej chwili nie wiedzialam nawet do jakiego stanu jade! Dowiedzialam sie dopiero jak dostarlam do USA, a szkole zaczelam tydzien po rozpoczeciu roku. -
Anonim
Chwila... jak to dopiero jak dotarłaś???
Przeciez musialas miec info o rodzinie, o szkole itd. kontakt do rodziny... -
-
Anonim
To faktycznie nie za ciekawie... Ja dostałam informacje o rodzinie w czerwcu a wylatuję 20-go rano - do Montany.
Życzę powodzenia! -
kasia
co prawda ja jechalam 5 lat temu na ten program... i z tego co pamietam dopiero jak wyladowalam w NYC dowiedzialam sie do jakiego stanu jade i info o mojej rodzinie.. Wiekszosc studentow z mojej organizacji korespondowalo z rodzinami kilka miesiecy wstecz, ale nie ma co sie martwic, bo na pewno cos ci znajda:) -
Anonim
dostalam info z fundacji ze stanow ze nie maja rodziny dla mnie i dla paru osob jeszcze i do piatku jak nie znajda to poprosza o wycofanie sie -.- ... zatkało mnie troche.
nie dopuszcze do tego zeby zostac w PL ! Pewnie skonczy sie na tym ze wyjade z ojcem do Anglii..; /
rzeczywiscie Nacel Open Door jest kiepska. czekam do piatku.... -
Ewa
Jeśli jedziesz z NOD, to masz jeszcze jakąś szansę - rok temu kilka osób przyjechało dosłownie w ostatniej chwili. -
Anonim
jakas dziwna sobie fundacje wybralas..... tyle ci powiem,trzeba bylo z czegos pewniejszego jechac... -
Anonim
miałam jechac z AYA ale powiedzieli ze za pozno zgloszenie; /
Dzieki za podtrzymanie na duchu :D W kazdym razie nadzieje mam jeszcze do piatku :) wiec czekam. ale juz na wszelki wypadek rozwazam inne mozliwosci, jesli mi odmowia -
Anonim
eh, serio, troche to dziwne... a oddadza ci kase? ja tam bym sie na nic nie zgadzala i chciala odszkodowanie.. przynajmniej tylemoga zrobic -
Anonim
wiesz co? mało tegol. oni chca za doplata 3 tys $ znalezc rodzine od reki -.- to jest juz przesada. czekam do poniedzialku. jak nie znajda to chce moja kase i odszkodowanie. podobno jeszcze sie nie zdarzylo ze nie znalezli... -
Ewa
-
Anonim
NO raczej; /
No nic. Czekam do poniedziałku. Wize mam, więc zawsze mogę do kogoś tam polecieć i dalej kombinować. Ale Nacel Open Door to rzeczywiscie dno. -
-
Ewa