-
washington
ja jestem z CHI i zdecydowanie nie polecam,
zaczelam w okropnych warunkach mieszkalnych czekajc ponad 3 miesiace na zmiane domu, ktory nigdy nie zostal znalezniony przez moja kordynatkorke. do tego mamy zaborniione podrozowanie samodzielnie NAWET jezeli rodzice w polsce o to prosza i jedziemy do kogos w stanach, kto jest dorosla osoba. oni oczekuja, ze ktos po nas przyleci i potem nas odwiezie, to jest chore.
dzieci sa upychane na sile w domach, bo kordynatorzy zostaja za to wycieczke na hawaje - tak, tak wlasnie jest!
jestem bardzo zawiedziona, przykladow jest wiecej, ale to juz prywatnie, i nie wiem czy wiecie (Justyna), ale ludzie z biur polskich wchodza tutaj zeby sliedzic nasze wypowiedzi./
nie polecam CHI, jasne zdaza, sie ze jest dobrze, ale moje doswidczenie z nimi jest bardzo negatywne jak i kazdej doroslej osoby ktrora poznala moja kordynatorke.
NIE POLECAM
-
washington
slyszlam za to bardzo pozytywne o rotary, to z nimi bym pojechala jakbym mogla teraz decydowac, tam zmienia sie dom 3 razy w roku, zeby lepiej poznac kulture, wiecej sie dzieje o wiele.
-
♥ Jenuś ♥
Washington (tak, to głupio brzmi),
Dlatego też grupa na fb jest założona... widzę kogo przyjmuje i też motywuje, aby waszyscy przyjęci tam pisali.. jak coś mi będzie niepasować, to podziękuje takiej osobie.
Od początku zdawałam sobie sprawę, że oni tu wchodzą, w końcu to jeden z portali, na którym jest najbardziej rozwinięty temat roku w USA.; /
Trochę ujowe, ale cóż...
Z Rotary też miałam kilka negatywnych rzeczy, ale to już inna droga...
Jak na razie, polecam YFU, wszystko jest pięknie i nie mam żadnych problemów z nimi. -
Alicja ....
Ale która grupa Washington ?????
dasz mi linka na priva?
z góry dzięki, też bym chciała się dowiedziec coś o biurach bo mam mętlik w głowie jakie biuro i organizacje wybrać; -) -
-
Alicja ....
-
washington
>♥ Jenuś ♥ wrote:
>Washington (tak, to głupio brzmi),
>Dlatego też grupa na fb jest założona... widzę kogo
>przyjmuje i też motywuje, aby waszyscy przyjęci tam
>pisali.. jak coś mi będzie niepasować, to podziękuje
>takiej osobie.
>Od początku zdawałam sobie sprawę, że oni tu wchodzą, w
>końcu to jeden z portali, na którym jest najbardziej
>rozwinięty temat roku w USA.; /
>Trochę ujowe, ale cóż...
>Z Rotary też miałam kilka negatywnych rzeczy, ale to już
>inna droga...
>Jak na razie, polecam YFU, wszystko jest pięknie i nie mam
>żadnych problemów z nimi.
wiem, wiem mega glupio, ale uzywam grona tylko w kwiestaich wymiany.; )
btw co to za grupa - tez chetnie dolacze; )